Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό για καποιον blogger αλλά δεν ξέρω κατα πόσο εύκολο είναι να εστιάζεις σωστα με την κύρια κάμερα όσο με την μπροστινή ψαχνεις την λήψη για να σε δειχνει ομορφότερο, λεπτοτερο κ.ο.κ.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, DanielRGr είπε

Αυτες οι εφαρμογες υπαρχουν στο Android εδω και πολλα χρονια.

Ωστοσο αν θυμαμαι καλα στο Samsung S3 που ειχα ή το S4 το ειχα σαν δυνατοτητα. 

Ηρεμα λιγο με τον φανατισμο

Η πλάκα είναι ότι ο φανατισμός εκδηλώνεται από τους haters. 

Βγαίνει ο κάθε πονεμένος και μας λέει για nokia, για s3 και γραμμόφωνα. 

Δε πειράζει ρε παιδιά, αν δούλευε σωστά θα το διατηρούσαν οι εταιρίες και στις επόμενες εκδόσεις. 

Το να βάζεις ένα feature που δυσλειτουργεί δε σε κάνει απαραίτητα πρωτοπόρο. 

Το να υλοποιείς σωστά ένα feature είναι κάτι που η apple ξέρει καλά να κάνει. 

• Like 2
  • Thanks 2
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, stafaf είπε

Η πλάκα είναι ότι ο φανατισμός εκδηλώνεται από τους haters. 

Βγαίνει ο κάθε πονεμένος και μας λέει για nokia, για s3 και γραμμόφωνα. 

Δε πειράζει ρε παιδιά, αν δούλευε σωστά θα το διατηρούσαν οι εταιρίες και στις επόμενες εκδόσεις. 

Το να βάζεις ένα feature που δυσλειτουργεί δε σε κάνει απαραίτητα πρωτοπόρο. 

Το να υλοποιείς σωστά ένα feature είναι κάτι που η apple ξέρει καλά να κάνει. 

Δεν ξερω καν αν διαβασες το αρθρο, η εφαρμογη δεν ανηκει στην Apple.

Ωστοσο, φανατικος δεν ειμαι με καμια εταιρια. 

Αλλα μην περιμενεις η Apple να εχει περισσοτερες εφαρμογες απο Android. Η Apple δεν δινει την ιδια ελευθερια στο iOS οπως το Android.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, DanielRGr είπε

Δεν ξερω καν αν διαβασες το αρθρο, η εφαρμογη δεν ανηκει στην Apple.

Ωστοσο, φανατικος δεν ειμαι με καμια εταιρια. 

Αλλα μην περιμενεις η Apple να εχει περισσοτερες εφαρμογες απο Android. Η Apple δεν δινει την ιδια ελευθερια στο iOS οπως το Android.

Εγώ δεν είπα ότι ανήκει στην apple, το ξέρω από την παρουσίαση των iphone 11 ότι η εφαρμογή είναι 3rd party. 

Επίσης, η ποσότητα καταλαβαίνεις εύκολα ότι δεν σημαίνει τπτ αν και δεν καταλαβαίνω την αναφορά σου σ' αυτό.  

Δημοσ.
Μόλις τώρα, stafaf είπε

Επίσης, η ποσότητα καταλαβαίνεις εύκολα ότι δεν σημαίνει τπτ αν και δεν καταλαβαίνω την αναφορά σου σ' αυτό.  

Είναι που έχουν επιλογή για δεκαπέντε χιλιάδες διαφορετικές εφαρμογές fart... ασχετα αν ολες ζητανε πρόσβαση μέχρι και στο ποτέ πήγες τουαλέτα...

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, korakios είπε

Να το χαίρεσαι, αλλά άσχετο...

/

Η εφαρμογή μπορεί να γράφει μπρος/πίσω κάμερα? Για συνεντεύξεις περισσότερο θα ήταν χρήσιμο

αυτο που κανει με εφαρμογη η απλ το κανει εδω και καιρο το nokia 8..εγγραφη βιντεο 4k και με της δυο καμερες μπρος πισω ταυτοχρονα..

• Super Moderators
Δημοσ.

Σας έχω δείξει πως κάνω ban ταυτόχρονα σε 2 χρήστες???

3 hours ago, panatha1369 said:

το κανει το nokia 8 που εχω εδω και δυο χρονια..

Δεν είχα ποτε Νοκια με Android (φτου κακά) αλλά νομίζω πως αυτό που έκανε το Νοκια ήταν να μοιράζει την εικόνα από τις 2 κάμερες μέσα σε ένα κοινό frame και να γράφει σε ένα αρχείο. Στη περίπτωση του iPhone μιλάμε για ταυτόχρονη εγγραφή 2 διαφορετικών αρχείων video που μπορείς μετά να τα χρησιμοποιήσεις όπως θέλεις μέσα από το app. :) 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, harislinuxos είπε

Αυτό το είχε το Galaxy s4 στην στοκ κάμερα εφαρμογή από το 2013

3 ώρες πριν, DanielRGr είπε

Αυτες οι εφαρμογες υπαρχουν στο Android εδω και πολλα χρονια.

Ωστοσο αν θυμαμαι καλα στο Samsung S3 που ειχα ή το S4 το ειχα σαν δυνατοτητα. 

Ηρεμα λιγο με τον φανατισμο

Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα για ταυτόχρονη λήψη από τις πίσω κάμερες (πχ την κανονική και την ultra wide). Το S4 κτλ είχαν τη δυνατότητα για ταυτόχρονη λήψη μπρος και πίσω κάμερας. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό πάντως στο Galaxy S10 δεν είναι διαθέσιμο.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, super_f είπε

Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα για ταυτόχρονη λήψη από τις πίσω κάμερες (πχ την κανονική και την ultra wide). Το S4 κτλ είχαν τη δυνατότητα για ταυτόχρονη λήψη μπρος και πίσω κάμερας. Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό πάντως στο Galaxy S10 δεν είναι διαθέσιμο.

Είναι πρόσθετο στην εφαρμογή της φωτογραφικής ... το βάζεις εσυ και όντως είναι παλιό εποχής S4 νομίζω . Σου δίνει τη δυνατότητα να παίρνεις ταυτοχρονα βίντεο απο μπρος και απο πίσω κάμερα σε full αναλυση.

Το να συνδυάζει ευρυγώνιο με ζοομ ή αλλο φακό ίδιας όψης δεν νομίζω οτι το κάνει . Αν το έχει κάνει κάποιος να μας πεί.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Cell_7 είπε

Ήρεμα με τo gif στο άρθρο, 25MB είναι.

Σε Opera browser:Ρυθμίσεις-Εξοικονόμηση δεδομένων-Εικόνες-Απενεργοποίηση. 😎

Δημοσ.
16 ώρες πριν, lamproukos19 είπε

Είναι πρόσθετο στην εφαρμογή της φωτογραφικής ... το βάζεις εσυ και όντως είναι παλιό εποχής S4 νομίζω . Σου δίνει τη δυνατότητα να παίρνεις ταυτοχρονα βίντεο απο μπρος και απο πίσω κάμερα σε full αναλυση.

Το να συνδυάζει ευρυγώνιο με ζοομ ή αλλο φακό ίδιας όψης δεν νομίζω οτι το κάνει . Αν το έχει κάνει κάποιος να μας πεί.

Ορίστε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...