Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Είναι κάποιος που γνωρίζει σε τι φάση βρίσκεται η επεξεργασία ή έστω αν έλαβε πρόσφατα δίπλωμα στην περιφέρεια Πειραιά; Η σχολή μου κάνει τον Κινέζο λέγοντας συνέχεια οτι δεν ξέρουν πάρε τηλ την μη εβδομάδα (που μου βρωμάει αρκετά).

Τηλέφωνα δεν σηκώνει κανείς στην περιφέρεια και η τελευταία μου επιλογή είναι να πάω εγώ στο υπουργείο...any ideas? 🙄

Ευχαριστωωω

Δημοσ.

αν σε βοηθαει καθολου, ενας γνωστος που ειχε δωσει το καλοκαιρι με το που εληξαν οι απεργιες τους  γ επαγγελματικο  το πηρε πολυ προσφατα

Δημοσ.

Εγώ έδωσα 15 Οκτώβρη από την σχολή στα τέλη Δεκεμβρίου μου λέγανε ότι δεν έχει βγει πήγα μια βόλτα από το υπουργείο για να ζητήσω ένα οποιοδήποτε χαρτί γτ τόσο καιρό οδηγούσα χωρίς ασφάλεια νέου οδηγού και δίπλωμα, μου λένε ποτέ δώσατε τους λέω μέσα Οκτώβρη και μου λένε τώρα μοιράζουμε του Νοέμβρη το δίπλωμα σας έχει βγει από 17 Νοέμβρη. Στην σχολή κάνανε την πάπια.

Πηγαίνετε μια βόλτα από το υπουργείο, στην χειροτερη χάσετε μισή ώρα γτ δεν έχει ιδιαίτερες ουρές στην αναμονή γι παραλαβή διπλώματος

• Thanks 1
Δημοσ.

Νομίζω πως θα καταλήξω στο κατώφλι της περιφέρειας.

Προσωπικά έχω δώσει από 16/10/19 και βλέπω κόσμο τριγύρω που το παίρνει και μου κάνει πολύ εντύπωση.

Βέβαια ίσως είναι πολύ αργή η περιφέρεια Πειραιά... ποιός ξέρει... Μια επίσκεψη όπως λες θα μας διαφωτίσει.

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,

Με μια επίσκεψη στο υπουργείο (περιφέρεια Πειραιά) όπως είπε και ο καλός φίλος @Geocheats2 παρέλαβα το δίπλωμα μου που έχει εκδοθεί από 19/12 παρακαλώ...

Μάγκες όσοι έχετε μεγάλες καθυστερήσεις πηγαίνετε στο υπουργείο μόνοι σας. Έκανε στην κυριολεξία 2 λεπτά.

Αυτά από εμένα, ευχαριστώ για την βοήθεια😎

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...