whoever81 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, AtiX είπε έχει νόημα! Δεν θέλουμε όλοι μας παντόφλες κινητά που να θέλεις τσάντα για να τα κουβαλήσεις... Εχει νόημα να βγάλουν 5" bezelless flagships όχι αναδιπλούμενο 6.7"! ή και τα δυο τέλος πάντων. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2020 από whoever81
Doubt Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 12 ώρες πριν, stefanosdarude είπε 6.3- 6.4 χωρανε ανετα σε μια τσεπη Σε cargo pants? Στο τζιν μου πάντως δε βάζω τέτοιο πράγμα με τίποτα.
KostasKri Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 15 ώρες πριν, VasiliSung είπε Γενικά η πτυσσόμενη οθόνη έχει πολύ μέλλον μέχρι να βρεθεί η τεχνολογία που θα κάνει την κάθε επιφάνεια "οθόνη". Τώρα, αν είναι σε τηλέφωνο ή σκέτη σαν περιφερειακό μιας υπολογιστικης μονάδας, δεν παίζει ρόλο. Άρα έχει λόγο ύπαρξης μεγαλύτερο από όσο πιστεύεις Κώστα. Το θέμα είναι όταν βγαίνει κάτι καινούριο, να είναι ουσιαστικά αναβάθμιση αυτού που είχαμε πριν. Με το να έρθει να μου πει κάποιος πάρε και δώσε +20-30% χρήμα για κάτι υποδεέστερο που δεν σου προσφέρει κάτι περισσότερο στην καθημερινή σου χρήση το θεωρώ άχρηστο. Είναι χειρότερο από S10, χειρότερο από note 10 και γενικά χειρότερο από οτιδήποτε κυκλοφορεί σε price range 300-400+. Χειρότερη μπαταρία, χειρότερη κάμερα, οθόνη που δεν πρέπει να την ακουμπάς με τα νύχια σου γιατί μπορεί να την χαλάσεις (το ότι προστατεύεται στην τσέπη δεν μου λέει τίποτα καθώς όλο και κάτι θα παγιδευτεί ανάμεσα όπως το κλείνεις.) Και όοοοοολα αυτά για να έχεις μια οθόνη με aspect ratio 30:9 (δεν ξέρω πόσο έχει αλλά φαντάζομαι περισσότερο από τα νορμάλ)?? Και απλά να χαίρεσαι να το ανοίγεις και να το κλείνεις; Επί του παρόντος, δεν προσφέρει καμία σημαντική αλλαγή που θα κάνει την ζωή μας πιο εύκολη. Λόγω ύπαρξης τώρα δεν έχει κάτι που μπορεί να έχει potential να είναι χρήσιμο σε άλλη μορφή στο μέλλον. Εξού και το fold δεν πούλησε ούτε 500.000 κομμάτια που για δεδομένα Samsung είναι τεράστια αποτυχία.
Konstantine4U Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Κάτοχος s7 edge & περιμένοντας το s20 ultra να πω ο,τι δεν είναι άσχημο. Αν στα ίδια λεφτά κυμαίνεται & το motorola razr, όπως έχει ακουστεί, τότε & λόγω ανώτερου hardware είναι πρώτη επιλογή για όποιον επιθυμεί κάποιο clamshell smartphone.
shdrf Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Πιστεύω ότι είναι από αυτά τα πράγματα που δεν ξέρεις ότι χρειάζεσαι μέχρι να το δεις από κοντά. Είναι μια ευχάριστη αλλαγή από το να κρατάμε τις παντόφλες κάθε μέρα στο χέρι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα