Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εμένα μου αρέσει που δέν είναι τόσο horror είναι πάρα πολύ ευχάριστη σειρά. Για το κόμιξ δεν έχω ιδέα άνετα 8/10 άν και μου θυμίζει πολύ μία παλιά σειρά που έβρισκαν αντικέιμενα με υπερφυσικές ικανότητες από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου αλλά δεν θυμάμαι πώς λέγεται

• Like 1
Δημοσ.

Το ειδα και εγω μολις , με αναμεικτα συναισθηματα .
Ουτε κρυο ουτε ζεστη , απλα το βλεπεις να περνα ευχαριστα η ωρα .

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προσπαθησα να το δω και γω.απ την αρχη ειπα ΟΠΑ νεο HAUNTED HOUSE SERIES???       δεν ηξερα για τα κομικς.Και στο β επεισοδιο ειρθε η απογοητευση.ειναι σα να βλεπεις το OC meets     δε ξερω κατι σαν το  charmed  ;  βαρετοι νεανικοι διαλογοι.Βαρετοι νεανικοι ερωτες; Βαρετοι κακοι;;;μονο η μητερα ειναι γλυκουλα.
συμφωνω με μυνηματα παραπανω Eπιτελους ας κανει το νετφλιξ και μια σειρα για ενα πιο ενηλικο κοινο,και οχι μονο για το κοινο της αριανα γκραντε
ΗΜΑΡΤΟΝ 

Επεξ/σία από star12
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήγα προετοιμασμένος για young adult/teen σειρά οπότε τα φίλερ χαζορομάτζα και το ψιλομέτριο επίπεδο ηθοποιίας δεν με χάλασαν καθώς ο κόσμος και η ατμόσφαιρα είχε ένα ενδιαφέρον. Στο έτσι κι έτσι plot twist όμως των τελευταίων λεπτών πώς εξηγείται ότι 

το Dodge ήταν και ο Gabe σε όλη τη διάρκεια της σειράς; Τα πρωινά υποτίθεται θα ήταν με το παρεάκι στο σχολείο, η χρήση του anywhere key δεν επαρκεί να εξηγήσει ότι γινόταν και Lucas και Dodge prime ασύστολα. Υπάρχει αντίστοιχο story arc στα κόμικς;

Τον Σαμ απλά τον αφήσαμε σαν ένα φάντασμα που πλανιέται πάνω από το σπίτι;

Επεξ/σία από Speculoos
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Άλλη μια μέτρια, βαρετή σειρά από το Netflix.

Με το ζόρι την τελείωσα . Απευθύνεται σε κοινό 15 χρόνων . Ασυναρτησίες και εύκολες λύσεις σε μια ατμόσφαιρα μυστηρίου που σε καμία περίπτωση δεν σε κάνει να ενδιαφερθείς σοβαρά.  Ένα 5,8/10 με επιείκεια.

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...