frapes87 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Εμένα μου αρέσει που δέν είναι τόσο horror είναι πάρα πολύ ευχάριστη σειρά. Για το κόμιξ δεν έχω ιδέα άνετα 8/10 άν και μου θυμίζει πολύ μία παλιά σειρά που έβρισκαν αντικέιμενα με υπερφυσικές ικανότητες από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου αλλά δεν θυμάμαι πώς λέγεται 1
villasg Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2020 Το ειδα και εγω μολις , με αναμεικτα συναισθηματα . Ουτε κρυο ουτε ζεστη , απλα το βλεπεις να περνα ευχαριστα η ωρα . 3
johnyboy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2020 Είδα δύο επεισόδια. Βασικά ένα, στο δεύτερο έπαιζα με το κινητό. Ψιλο αδιάφορο.
star12 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) προσπαθησα να το δω και γω.απ την αρχη ειπα ΟΠΑ νεο HAUNTED HOUSE SERIES??? δεν ηξερα για τα κομικς.Και στο β επεισοδιο ειρθε η απογοητευση.ειναι σα να βλεπεις το OC meets δε ξερω κατι σαν το charmed ; βαρετοι νεανικοι διαλογοι.Βαρετοι νεανικοι ερωτες; Βαρετοι κακοι;;;μονο η μητερα ειναι γλυκουλα. συμφωνω με μυνηματα παραπανω Eπιτελους ας κανει το νετφλιξ και μια σειρα για ενα πιο ενηλικο κοινο,και οχι μονο για το κοινο της αριανα γκραντε ΗΜΑΡΤΟΝ Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2020 από star12 1
Speculoos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πήγα προετοιμασμένος για young adult/teen σειρά οπότε τα φίλερ χαζορομάτζα και το ψιλομέτριο επίπεδο ηθοποιίας δεν με χάλασαν καθώς ο κόσμος και η ατμόσφαιρα είχε ένα ενδιαφέρον. Στο έτσι κι έτσι plot twist όμως των τελευταίων λεπτών πώς εξηγείται ότι το Dodge ήταν και ο Gabe σε όλη τη διάρκεια της σειράς; Τα πρωινά υποτίθεται θα ήταν με το παρεάκι στο σχολείο, η χρήση του anywhere key δεν επαρκεί να εξηγήσει ότι γινόταν και Lucas και Dodge prime ασύστολα. Υπάρχει αντίστοιχο story arc στα κόμικς; Τον Σαμ απλά τον αφήσαμε σαν ένα φάντασμα που πλανιέται πάνω από το σπίτι; Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2020 από Speculoos
HALF EVIL Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Άλλη μια μέτρια, βαρετή σειρά από το Netflix. Με το ζόρι την τελείωσα . Απευθύνεται σε κοινό 15 χρόνων . Ασυναρτησίες και εύκολες λύσεις σε μια ατμόσφαιρα μυστηρίου που σε καμία περίπτωση δεν σε κάνει να ενδιαφερθείς σοβαρά. Ένα 5,8/10 με επιείκεια.
Speculoos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2021 Για όποιον έχει ακόμα κουράγια βγήκε σήμερα η δεύτερη σεζόν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα