politexnitis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερίζω την παρέα, ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε πότε θα έρθει, VDSL εδώ στα Κάτω Πετράλωνα. Η περιοχή εδώ πέρα παιδιά τρέχει έως 24 Mbps εδώ και πολλά χρόνια, και όπως καταλαβαίνετε, θέλουμε να κάνουμε οι περισσότεροι αναβάθμιση εδώ στην περιοχή, ελπίζω το 2020 να γίνει κάτι Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2020 από politexnitis 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RasAlGhul Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Καλό 2021 🤣 Ούτε στα Άνω έχει έρθει ακόμα παρεμπιπτόντως. Νομίζω ούτε Θησείο. Λογικά πιο γρήγορα θα είναι διαθέσιμο το ftth ( εγώ τουλάχιστον αυτό περιμένω). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2020 On 29/01/2020 at 14:45, RasAlGhul said: Καλό 2021 🤣 Ούτε στα Άνω έχει έρθει ακόμα παρεμπιπτόντως. Νομίζω ούτε Θησείο. Λογικά πιο γρήγορα θα είναι διαθέσιμο το ftth ( εγώ τουλάχιστον αυτό περιμένω). ουτε ανω ουτε κατω ουτε θησειο.ητσν λενε να το κανει η wind but.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akmincity Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2020 Καλημέρα παιδιά!! Και εγώ κάτοικος των Κάτω Πετραλώνων είμαι. Μετά από καταγγελίες, έρευνα και ανάρτηση άρθρων για το πρόβλημα της περιοχής, πήγα στο cosmote homebooster. Οι ταχύτητες κυμαίνονται στα 30/6, ενώ όταν τελειώσουν τα GB διαμορφώνονται σε 20/5. Πολύ καλύτερα από το 10/0.8 που είχα πριν. Όσον αφορά το VDSL το έργο το έχει αναλάβει η Wind εδώ και πολλά χρόνια. Καλό 2021 και βλέπουμε.... ΥΓ. Με το booster κάνω livestream κανονικά χωρίς κοψίματα κτλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggelos_INSM Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Στις 19/6/2020 στις 10:10 ΠΜ, akmincity είπε Καλημέρα παιδιά!! Και εγώ κάτοικος των Κάτω Πετραλώνων είμαι. Μετά από καταγγελίες, έρευνα και ανάρτηση άρθρων για το πρόβλημα της περιοχής, πήγα στο cosmote homebooster. Οι ταχύτητες κυμαίνονται στα 30/6, ενώ όταν τελειώσουν τα GB διαμορφώνονται σε 20/5. Πολύ καλύτερα από το 10/0.8 που είχα πριν. Όσον αφορά το VDSL το έργο το έχει αναλάβει η Wind εδώ και πολλά χρόνια. Καλό 2021 και βλέπουμε.... ΥΓ. Με το booster κάνω livestream κανονικά χωρίς κοψίματα κτλπ... το booster κλειδωνει σε 15mbps αμα δεν κάνω λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theanonymous Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Το Αστικό Κέντρο "Κεραμεικός" που καλύπτει τα Πετράλωνα, το έχει αναλάβει η Wind, και πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε νέα ημερομηνία ολοκλήρωσης το 3ο τρίμηνο του 2021, άρα Ιούλιο-Αύγουστο-Σεπτέμβριο 2021. Στο μεταξύ δεν αποκλείεται ότι αν μια καμπίνα κατασκευαστεί νωρίτερα, θα δοθεί σε διαθεσιμότητα νωρίτερα από το διάστημα αυτό. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2020 από theanonymous 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gr1mRe4per Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2021 Στις 20/6/2020 στις 3:37 ΜΜ, Aggelos_INSM είπε το booster κλειδωνει σε 15mbps αμα δεν κάνω λαθος Στα 15 Μόνο του, από εκεί και πέρα αν εσύ πιάνεις 10 τότε 15+10 , έχει max τα 20mbps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrolie Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Κάτοικος Άνω Πετραλώνων. Πληρώνω 50Mbps στην Wind από το Φεβρουάριο του 2019. Η ταχύτητα μου όμως είναι περίπου στα 24. Μετά από αλλεπάλληλη ανταλλαγή αλληλογραφίας με την Wind παραιτήθηκα της προσπάθειας και στρέφομαι προς την Sky Telecom (ασύρματο Internet). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Twoface Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Υπάρχουν και άλλες 2 εταιρείες ακόμα που δεν θέλουν συμβόλαιο για το ασύρματο internet αλλά σου δίνουν μικρότερη ταχύτητα και λίγο πιο ακριβά σε σχέση με την skytelecom. Αλλά από την άλλη πατάνε σε καλύτερο δίκτυο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickDelBoxing Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Τριών ιεραρχών πλέον έχουν τοποθετηθεί οι καμπίνες της wind οπότε κάποια στιγμή θα ενεργοποιηθουν.. υπομονή..έφυγα από Σαλαμίνα με 100αρα κ εδώ πιάνω 12 με το ζόρι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2021 On 25/04/2021 at 11:44, NickDelBoxing said: Τριών ιεραρχών πλέον έχουν τοποθετηθεί οι καμπίνες της wind οπότε κάποια στιγμή θα ενεργοποιηθουν.. υπομονή..έφυγα από Σαλαμίνα με 100αρα κ εδώ πιάνω 12 με το ζόρι.. πραγματι εχουν αρχισει να μπαινουν kv της wind στην περιοχη.αλλα θελουν ακομα χρονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
politexnitis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Μέλος Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2021 Στις 29/1/2020 στις 2:28 ΜΜ, politexnitis είπε Καλησπερίζω την παρέα, ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε πότε θα έρθει, VDSL εδώ στα Κάτω Πετράλωνα. Η περιοχή εδώ πέρα παιδιά τρέχει έως 24 Mbps εδώ και πολλά χρόνια, και όπως καταλαβαίνετε, θέλουμε να κάνουμε οι περισσότεροι αναβάθμιση εδώ στην περιοχή, ελπίζω το 2020 να γίνει κάτι Καλησπέρα στην παρέα παιδιά έχω καλά νέα έχουμε εργασίες εδώ στα κάτω Πετράλωνα. Αθηνοδώρου περνάνε γραμμές wind fiber και αλόπης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosaek2121 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2021 Κανένα νέο ακόμα δεν έχουμε διαθεσιμότητα αλλά καμπίνες έχουν τοποθετηθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2021 Πως μαθαίνουμε ποια εταιρία έχει αναλάβει την κάθε περιοχή; Στο Ηράκλειο Κρήτης, μεγάλο θέμα, δεν υπάρχει vdsl ούτε για δείγμα. Πως μπορώ να μάθω πότε θα ανοίξουν γραμμές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HAS1972 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Πριν 1 μηνα περιπου βαλανε και ρευμα στις καμπινες (Ανω Πετραλωνα) αλλα διαθεσιμοτητα δεν υπαρχει ακομα απο οτι βλεπω στις ιστοσελιδες των παροχων. Εχει καποιος ενημερωση? Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2021 από HAS1972 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα