Προς το περιεχόμενο

VDSL Στα Κάτω Πετράλωνα άραγε πότε θα έρθει

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερίζω την παρέα, ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε πότε θα έρθει, VDSL εδώ στα Κάτω Πετράλωνα. Η περιοχή εδώ πέρα παιδιά τρέχει έως 24 Mbps εδώ και πολλά χρόνια, και όπως καταλαβαίνετε, θέλουμε να κάνουμε οι περισσότεροι αναβάθμιση εδώ στην περιοχή, ελπίζω το 2020 να γίνει κάτι

Επεξ/σία από politexnitis
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλό 2021 🤣

Ούτε στα Άνω έχει έρθει ακόμα παρεμπιπτόντως. Νομίζω ούτε Θησείο. Λογικά πιο γρήγορα θα είναι διαθέσιμο το ftth ( εγώ τουλάχιστον αυτό περιμένω).

On 29/01/2020 at 14:45, RasAlGhul said:

Καλό 2021 🤣

Ούτε στα Άνω έχει έρθει ακόμα παρεμπιπτόντως. Νομίζω ούτε Θησείο. Λογικά πιο γρήγορα θα είναι διαθέσιμο το ftth ( εγώ τουλάχιστον αυτό περιμένω).

ουτε ανω ουτε κατω ουτε θησειο.ητσν λενε να το κανει η wind but....

• 4 μήνες μετά...

Καλημέρα παιδιά!!

Και εγώ κάτοικος των Κάτω Πετραλώνων είμαι. Μετά από καταγγελίες, έρευνα και ανάρτηση άρθρων για το πρόβλημα της περιοχής, πήγα στο cosmote homebooster. Οι ταχύτητες κυμαίνονται στα 30/6, ενώ όταν τελειώσουν τα GB διαμορφώνονται σε 20/5. Πολύ καλύτερα από το 10/0.8 που είχα πριν. Όσον αφορά το VDSL το έργο το έχει αναλάβει η Wind εδώ και πολλά χρόνια. Καλό 2021 και βλέπουμε....

ΥΓ. Με το booster κάνω livestream κανονικά χωρίς κοψίματα κτλπ...

Στις 19/6/2020 στις 10:10 ΠΜ, akmincity είπε

Καλημέρα παιδιά!!

Και εγώ κάτοικος των Κάτω Πετραλώνων είμαι. Μετά από καταγγελίες, έρευνα και ανάρτηση άρθρων για το πρόβλημα της περιοχής, πήγα στο cosmote homebooster. Οι ταχύτητες κυμαίνονται στα 30/6, ενώ όταν τελειώσουν τα GB διαμορφώνονται σε 20/5. Πολύ καλύτερα από το 10/0.8 που είχα πριν. Όσον αφορά το VDSL το έργο το έχει αναλάβει η Wind εδώ και πολλά χρόνια. Καλό 2021 και βλέπουμε....

ΥΓ. Με το booster κάνω livestream κανονικά χωρίς κοψίματα κτλπ...

το booster κλειδωνει σε 15mbps αμα δεν κάνω λαθος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το Αστικό Κέντρο "Κεραμεικός" που καλύπτει τα Πετράλωνα, το έχει αναλάβει η Wind, και πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκε νέα ημερομηνία ολοκλήρωσης το 3ο τρίμηνο του 2021, άρα Ιούλιο-Αύγουστο-Σεπτέμβριο 2021.

Στο μεταξύ δεν αποκλείεται ότι αν μια καμπίνα κατασκευαστεί νωρίτερα, θα δοθεί σε διαθεσιμότητα νωρίτερα από το διάστημα αυτό.

Επεξ/σία από theanonymous
  • Sad 1

• 9 μήνες μετά...
Στις 20/6/2020 στις 3:37 ΜΜ, Aggelos_INSM είπε

το booster κλειδωνει σε 15mbps αμα δεν κάνω λαθος

Στα 15 Μόνο του, από εκεί και πέρα αν εσύ πιάνεις 10 τότε  15+10 , έχει max τα 20mbps

Κάτοικος Άνω Πετραλώνων. Πληρώνω 50Mbps στην Wind από το Φεβρουάριο του 2019. Η ταχύτητα μου όμως είναι περίπου στα 24. Μετά από αλλεπάλληλη ανταλλαγή αλληλογραφίας με την Wind παραιτήθηκα της προσπάθειας και στρέφομαι προς την Sky Telecom (ασύρματο Internet).

Υπάρχουν και άλλες 2 εταιρείες ακόμα που δεν θέλουν συμβόλαιο για το ασύρματο internet αλλά σου δίνουν μικρότερη ταχύτητα και λίγο πιο ακριβά σε σχέση με την skytelecom. 

Αλλά από την άλλη πατάνε σε καλύτερο δίκτυο. 

Τριών ιεραρχών πλέον έχουν τοποθετηθεί οι καμπίνες της wind οπότε κάποια στιγμή θα ενεργοποιηθουν.. υπομονή..έφυγα από Σαλαμίνα με 100αρα κ εδώ πιάνω 12 με το ζόρι..

On 25/04/2021 at 11:44, NickDelBoxing said:

Τριών ιεραρχών πλέον έχουν τοποθετηθεί οι καμπίνες της wind οπότε κάποια στιγμή θα ενεργοποιηθουν.. υπομονή..έφυγα από Σαλαμίνα με 100αρα κ εδώ πιάνω 12 με το ζόρι..

πραγματι εχουν αρχισει να μπαινουν kv της wind  στην περιοχη.αλλα θελουν ακομα χρονο

• 3 μήνες μετά...
Στις 29/1/2020 στις 2:28 ΜΜ, politexnitis είπε

Καλησπερίζω την παρέα, ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε πότε θα έρθει, VDSL εδώ στα Κάτω Πετράλωνα. Η περιοχή εδώ πέρα παιδιά τρέχει έως 24 Mbps εδώ και πολλά χρόνια, και όπως καταλαβαίνετε, θέλουμε να κάνουμε οι περισσότεροι αναβάθμιση εδώ στην περιοχή, ελπίζω το 2020 να γίνει κάτι

Καλησπέρα στην παρέα παιδιά έχω καλά νέα έχουμε  εργασίες εδώ στα  κάτω Πετράλωνα. Αθηνοδώρου περνάνε γραμμές wind fiber και αλόπης.

WIND FIBER.jpg

WIND FIBER1.jpg

WIND FIBER2.jpg

WIND FIBER 3.jpg

• Thanks 1

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Πως μαθαίνουμε ποια εταιρία έχει αναλάβει την κάθε περιοχή;

Στο Ηράκλειο Κρήτης, μεγάλο θέμα, δεν υπάρχει vdsl ούτε για δείγμα.

Πως μπορώ να μάθω πότε θα ανοίξουν γραμμές;

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πριν 1 μηνα περιπου βαλανε και ρευμα στις καμπινες (Ανω Πετραλωνα) αλλα διαθεσιμοτητα δεν υπαρχει ακομα απο οτι βλεπω στις ιστοσελιδες των παροχων. 

Εχει καποιος ενημερωση? 

Επεξ/σία από HAS1972

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...