Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, htaccess είπε

Κοίταξε, άλλο να είναι πιστοποιημένη η καλωδίωσή / εγκατάστασή σου με τερματισμούς rj45 του κιλού, και άλλο με rj45 panduit.

Χωρίς να θέλω να σε αμφισβητήσω, άλλα θεωρώ τραβηγμένο το παρακάτω>

Μήπως δεν έχουν διευθετηθεί σωστά μέσα στο rack, κρέμονται πολλά μαζί από τα ports με αποτέλεσμα να μην αντέχουν το βάρος ?

Γιατί έτσι, με τις δονήσεις/κραδασμούς έχει μια λογική, κάποια στιγμή θα φθαρούν και θα αρχίσουν να φεύγουν.

Φίλε μου η καλωδίωση/εγκατάσταση έχει πιστοποιηθεί και τερματιστεί φυσικά με Panduit από την αρχή του έργου. Τα καλώδια όμως που πατσάρουν switches με patch panels κτλ δεν ήταν καλής ποιότητας και οι επαφές "γλιστράνε" από το συγχρονισμό που κάνει το rack με το θόρυβο. Δεν μιλάμε ότι πετιούνται έξω τα καλώδια προς θεού, απλά τραβιούνται ελάχιστα προς τα έξω,  αλλά πολλές φορές έστω κ ένα pin του να πατάει λίγο στραβά, υπάρχει πρόβλημα με τη συνδεσιμότητα.

βέβαια το thread αυτό δεν έχει σχέση με αυτό το θέμα... 

Επεξ/σία από ultraxmode
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ultraxmode είπε

Φίλε μου η καλωδίωση/εγκατάσταση έχει πιστοποιηθεί και τερματιστεί φυσικά με Panduit από την αρχή του έργου. Τα καλώδια όμως που πατσάρουν switches με patch panels κτλ δεν ήταν καλής ποιότητας και οι επαφές "γλιστράνε" από το συγχρονισμό που κάνει το rack με το θόρυβο. Δεν μιλάμε ότι πετιούνται έξω τα καλώδια προς θεού, απλά τραβιούνται ελάχιστα προς τα έξω,  αλλά πολλές φορές έστω κ ένα pin του να πατάει λίγο στραβά, υπάρχει πρόβλημα με τη συνδεσιμότητα.

Οπότε δεν ήταν πιστοποιημένα τα patch cords.

13 λεπτά πριν, ultraxmode είπε

βέβαια το thread αυτό δεν έχει σχέση με αυτό το θέμα... 

Έχει να κάνει με καλώδια μεταφοράς δεδομένων και γνώμη μου είναι, να χρησιμοποιείτε πάντα πιστοποιημένα υλικά και εξοπλισμό.

Αν νομίζεις ότι είμαι off topic, ζητάω συγνώμη για την παρέμβασή μου στην συζήτηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, htaccess είπε

Οπότε δεν ήταν πιστοποιημένα τα patch cords.

Έχει να κάνει με καλώδια μεταφοράς δεδομένων και γνώμη μου είναι, να χρησιμοποιείτε πάντα πιστοποιημένα υλικά και εξοπλισμό.

Αν νομίζεις ότι είμαι off topic, ζητάω συγνώμη για την παρέμβασή μου στην συζήτηση.

Πιστοποιημένος ήταν όλος ο εξοπλισμός για το έργο. Από το 1ο μέχρι το τελευταίο καλώδιο (οριζόντιας καλωδίωσης + καλώδια συζεύξεων) όμως ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ, τα καλώδια δείχνουν την ποιότητά τους μετά από καιρό, και όχι όταν είναι καινούργια (τη στιγμή της πιστοποίησης).

Είμαστε off topic όπως είπα (μιας και απο την αρχή το μόνο απλό πράγμα που ρώτησα ήταν τι μάρκα καλώδια SATA 3 να αγοράσω) όμως δεν χρειάζεται να ζητήσεις συγγνώμη φίλε μου, να είσαι καλά. 

Καλή συνέχεια σε όλους. 

Επεξ/σία από ultraxmode
Δημοσ.
6 ώρες πριν, talibanakos είπε

Και ρωτας εμας εδω τι καλωδια sata3 να αγορασεις;

άσε μας ρε φίλε με την ειρωνία.. Εσύ τα ξέρεις όλα κ δεν ρωτάς τους φίλους σου για να κάνεις συγκρίσεις μεταξύ προϊόντων δλδ? άσε σε παρακαλώ.. 

το να είσαι από το "98 στο IT δεν πάει να πει ότι θα ασχολείσαι τόσα χρόνια με καλωδιάκια SATA.. ημαρτον δλδ... η αγορά γνωρίζεις με τι ασχολείται? Γιατί αν νομίζεις ότι ασχολείται με καλωδιάκια SATA, τότε καλύτερα κάνε καμία άλλη δουλειά (αν έχεις σχέση με την αγορά δλδ..)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...