Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ! Σκέφτομαι να αγοράσω το παρακάτω λαπτοπ μιας και θέλω να ωφεληθώ του άτοκου προγράμματος μήνα-μήνα που έχει το πλαίσιο και την 3ετη εγγύηση ( με αντικατάσταση ακόμα και σε σπάσιμο οθόνης ) που τρέχει ως τις 31/01 . Θέλω τη γνώμη σας αν είναι future proof για gaming κυρίως online αλλά και μερικά AAA title για τρία έτη και αν όχι τι θα προτείνατε . Ευχαριστώ :)

https://www.plaisio.gr/pc-perifereiaka/laptops/windows-laptops/hp-omen-17-cb0011nv-laptop-core-i7-9750h-16-gb-256gb-ssd-1tb-hdd-gtx-1660-ti-6-gb-_3265048

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν δεν κανω λαθος επαιζε κοντα στα 1000€ στην b.f.

Δεν θυμαμαι βεβαια αν ειχε αυτη την 3ετη εγγυηση,αν ναι τοτε θα προτεινα να περιμενεις για μια καλυτερη ευκαιρια.Το λαπτοπ αξιζει αλλα ισως μπορεσεις να γλυτωσεις καποια λεφτα στο κοντινο μελλον.

Επεξ/σία από Turbani
Δημοσ.

εψαχνα να αγορασω και γω hp omen γτ μαρεσει  παρα πολυ εμφανησιακα σε σχεση με τα αλλα gaming laptops. μετα απο παρα πολυ ψαξιμο ανακαλυψα οτι τα omen ανεβαζουν τρομερες θερμοκρασιες. ακομη και αν δεν παιζεις καποιο παιχνιδι και κανεις μια απλη χρηση. γιαυτο και στις αγγελιες ολοι τα πουλανε. αμα δεις στις αγγελιες του insomnia θα δεις οτι θα βρεις παρα πολλα omen προς πωληση σε σχεση με αλλες μαρκες λαπτοπ. και τα εχουν μολις λιγους μηνες. αλλος 2 μηνες χρηση αλλος 1 μηνα αλλος 3 μηνες. επισης αν ριξεις μια ματια σε αξιολογησεις του skroutz kai best price θα δεις οτι μερικοι λενε πως ειναι παρα πολυ γρηγορα και καλα αλλα με game κοντευουν να παρουν φωτια τα λαπτοπ ακομη και με ψυχτρα απο κατω. τωρα βεβαια εσυ εφοσον θα το παρεις καινουριο και θα εχεις εγγυηση δεν θα εχεις κατι να φοβασαι. αλλα μελλοντικα θα εχεις σιγουρα οταν λειξει η εγγυηση.

εγω τελικα κατεληξα να παρω asus rog. παντως ακομη μαρεσουν πολυ περισσοτερο τα omen σαν εμφανιση, και ας ειναι πλαστικο υλικο το πανω μερος τους.

γνωμη μου ? μην παρεις κανενα ομεν. οσο φτηνο και να ναι.

Δημοσ.

Τα hp πάντα φουρνάκια θα ειναι!..και είναι κρίμα γιατί είναι ωραία εμφανισιακά και πολύ καλος συνδιασμός υλικού με επιδόσεις κτλ,φθηνοι αλλά στο θέμα θερμοκρασία βράστα!..ψαχνω εδώ και καιρό για λαπτοπ είχα πάει από κοντά στο public και στο κοτσόβολο έβαλα Χ σε lenovo,asus,hp και το συγκεκριμένο όταν έβαλα το χέρι μου πάνω έκαιγε σε κατάσταση αναμονής έτσι...θα μου πεις τα έχουν εκεί ολή μέρα ανοιχτά τη περιμένεις...είδα όμως μετα το dell g7 σειρας λαπτοπ μια χαρα νορμαλ δροσερο προς χλιαρό θα έλεγα :D..και στα 2 καταστήματα το ίδιο..οπότε θα σου πρότεινα να κοιτάξεις για λαπτοπ αυτής της σειράς ποιότητα και μακροχρόνια χρήση θα έχεις..το μόνο μειονέκτημα είναι ότι είναι ακριβα σε σχέση με το omen 300-400 ευρω πάνω και ότι έχουν 60hz οθόνη που βέβαια μπορείς στο μέλλον να την αλλάξεις με μια 120hz ή 144hz ανάλογα την κάρτα γραφικών σου.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εγω ενα hp omen 15dc1008 nv που έχω ανεβαζει θερμοκρασίες στον θεο ,πχ με 20 ταμπς ανοικτα και 70% φορτωμενη την ραμ εχω 75αρια και 80αρια .Αυτη την στιγμη εχω 78 βαθμούς με 84% ραμ φορτωμενη και 40 ταμπς και youtube ανοικτο.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, sintalkas είπε

εγω ενα hp omen 15dc1008 nv που έχω ανεβαζει θερμοκρασίες στον θεο ,πχ με 20 ταμπς ανοικτα και 70% φορτωμενη την ραμ εχω 75αρια και 80αρια .Αυτη την στιγμη εχω 78 βαθμούς με 84% ραμ φορτωμενη και 40 ταμπς και youtube ανοικτο.

Undervolt έχουμε κάνει; 
Επίσης μεγάλο ρόλο παίζει αν παίρνει αέρα το λαπτοπ από κάτω. Πολλοί σαν εύκολη λύση βάζουν 2 καπάκια από μπουκάλι, μετά πηγαίνεις εννοείται σε βάση 

Δημοσ.

Εγω εχω hp omen 15 τρία χρόνια, του έχω βάση την οποία δουλεύω μόνο από Απρίλιο έως Νοεμβρίο. Τώρα την έχω κλειστή αλλά το λάπτοπ μάθετε πάνω, άρα έχει κενό από κάτω. Όσες ώρες και να το δουλεύω θερμοκρασίες σαν και αυτές που αναφέρονται ποίο πάνω δεν είδα ποτέ. Βέβαια δεν έχω 20 και 30  tabs ανοιχτά, δεν βρίσκω τον λόγο, και ούτε παίζω παιχνίδια. Το βράδυ όταν ανάβει το πληκτρολόγιο είναι πανέμορφο, το ερωτεύεσαι. Είναι πολύ γρήγορο και απροβλημστιστο με πολύ καλή υποστήριξη σε ενημερώσεις από την hp.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, LeonS3 είπε

Undervolt έχουμε κάνει; 
Επίσης μεγάλο ρόλο παίζει αν παίρνει αέρα το λαπτοπ από κάτω. Πολλοί σαν εύκολη λύση βάζουν 2 καπάκια από μπουκάλι, μετά πηγαίνεις εννοείται σε βάση 

οχι δεν εχω κανει και δεν ξερω πως,το εχω πανω σε μια βαση deepcool των 10ε (αυτη με τον μεγαλο ανεμιστηρα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, sintalkas είπε

οχι δεν εχω κανει και δεν ξερω πως,το εχω πανω σε μια βαση deepcool των 10ε (αυτη με τον μεγαλο ανεμιστηρα)

Δες τον οδηγό που έχω γράψει και αν χρειαστείς κάτι πες μου.

https://www.insomnia.gr/forums/topic/716139-πως-να-κοντρολλάρεις-τον-i7-8750h/?tab=comments#comment-57379483

Για undervolt εδώ: 

Επεξ/σία από LeonS3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...