Xara_ser Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα! Είμαι προς διερεύνηση εξ αποστάσεως μεταπτυχιακού στο τομέα της εκπαίδευσης καθώς έχω τελειώσει το Παιδαγωγικό τμήμα Δημοτικής επ/σης και τελευταία οι σκέψεις που επικεντρώνονται γύρω απο αυτό της Ειδικής αγωγής 'η των Τεχνολογιών Μάθησης και Επικοινωνίας στο Ευρωπαικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου. Ωστόσο, παρακολουθώ ήδη 7μηνο σεμινάριο στην ειδική αγωγή(κι ετσι κατέχω κάποιες σχετικές γνώσεις για το αντικείμενο), οπότε σκεφτόμουν στο κομμάτι του μεταπτυχιακού να διαφοροποιηθώ καθώς ο κλάδος της ειδικής αγωγής θα εχει κορεστεί σε λίγα χρόνια. Θεωρείται πως η επιλογή του ΤΠΕ θα είναι καλύτερη μελλοντικά?Γνωρίζετε το βαθμό δυσκολίας που μπορεί να έχει??Ευχαριστώωω!!!Επίσης αν έχετε να προτείνετε κι άλλα μεταπτυχικά στην εκπ/ση που να μ ανοίξουν κι αλλους δρομους! Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2020 από Xara_ser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Backpacker Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, Xara_ser είπε Καλημέρα! Είμαι προς διερεύνηση εξ αποστάσεως μεταπτυχιακού στο τομέα της εκπαίδευσης καθώς έχω τελειώσει το Παιδαγωγικό τμήμα Δημοτικής επ/σης και τελευταία οι σκέψεις που επικεντρώνονται γύρω απο αυτό της Ειδικής αγωγής 'η των Τεχνολογιών Μάθησης και Επικοινωνίας στο Ευρωπαικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου. Ωστόσο, παρακολουθώ ήδη 7μηνο σεμινάριο στην ειδική αγωγή(κι ετσι κατέχω κάποιες σχετικές γνώσεις για το αντικείμενο), οπότε σκεφτόμουν στο κομμάτι του μεταπτυχιακού να διαφοροποιηθώ καθώς ο κλάδος της ειδικής αγωγής θα εχει κορεστεί σε λίγα χρόνια. Θεωρείται πως η επιλογή του ΤΠΕ θα είναι καλύτερη μελλοντικά?Γνωρίζετε το βαθμό δυσκολίας που μπορεί να έχει??Ευχαριστώωω!!!Επίσης αν έχετε να προτείνετε κι άλλα μεταπτυχικά στην εκπ/ση που να μ ανοίξουν κι αλλους δρομους! Ήδη είναι υπερκορεσμένη η ειδική αγωγή. Το μέλλον ειναι στην διαπολιτισμική εκπαιδευση στην Ελλάδα και στην διδασκαλία της Ελληνικής σαν δεύτερη ξένη γλώσσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosrid Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 13 ώρες πριν, Xara_ser είπε Καλημέρα! Είμαι προς διερεύνηση εξ αποστάσεως μεταπτυχιακού στο τομέα της εκπαίδευσης καθώς έχω τελειώσει το Παιδαγωγικό τμήμα Δημοτικής επ/σης και τελευταία οι σκέψεις που επικεντρώνονται γύρω απο αυτό της Ειδικής αγωγής 'η των Τεχνολογιών Μάθησης και Επικοινωνίας στο Ευρωπαικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου. Ωστόσο, παρακολουθώ ήδη 7μηνο σεμινάριο στην ειδική αγωγή(κι ετσι κατέχω κάποιες σχετικές γνώσεις για το αντικείμενο), οπότε σκεφτόμουν στο κομμάτι του μεταπτυχιακού να διαφοροποιηθώ καθώς ο κλάδος της ειδικής αγωγής θα εχει κορεστεί σε λίγα χρόνια. Θεωρείται πως η επιλογή του ΤΠΕ θα είναι καλύτερη μελλοντικά?Γνωρίζετε το βαθμό δυσκολίας που μπορεί να έχει??Ευχαριστώωω!!!Επίσης αν έχετε να προτείνετε κι άλλα μεταπτυχικά στην εκπ/ση που να μ ανοίξουν κι αλλους δρομους! Καλημέρα Αυτή την κουβέντα την έχω κάνει πολλές φορές. Σχετικά με την Ειδική αγωγή: Θετικά: Όσο πιο γρήγορα μπεις τόσο το καλύτερο για σένα. Η ειδική αγωγή είναι ένα αντικείμενο που σου ανοίγει μία "επιπλέον" πόρτα σε σχολεία. Εύκολο ως μεταπτυχιακό. Θέσεις εργασίας σε κέντρα μελέτης, παράλληλη στήριξη που να σχετίζεται με ειδική αγωγή. Αρνητικά: Σχεδόν όσοι τελειώνουν το παιδαγωγικό κάνουν αυτή την κίνηση, άρα ναι, έχει πολύ κόσμο και δεν ξέρεις πότε θα διοριστείς. Έχει πολύ θεωρία και αν δεν σου αρέσει θα σε κουράσει. Σχετικά με ΤΠΕ: Γνωρίζω ελάχιστα πράγματα γι αυτό από έναν καλό φίλο που το έκανε και αυτό που μου είπε ήταν πως είχε πολύ ενδιαφέρον, αλλά μέχρι εκεί. Ίσως σου δώσει κάποια μόρια αλλά δεν σου ανοίγει κάποια πόρτα σε σχολείο παρά μόνο αν ασχοληθείς πολύ και καταφέρεις να κερδίσεις κάποια θέση σε ιδιωτικά σχολεία, φροντιστήρια ή και κέντρα απασχόλησης κάνοντας ρομποτική. Γενικά ο κλάδος της πληροφορικής αν σου αρέσει αξίζει. Μεγαλύτερη σημασία έχει όμως τι αρέσει σ΄ εσένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα