Προς το περιεχόμενο

Πρόταση της wind ενώ είμαι στην cosmote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά ,χθες ήρθε μια κοπέλα στον επαγγελματικό μου χώρο και μου έκανε πρόταση να μεταβώ από 24αρα cosmote home πακέτο σε 50fiber επαγγελματικό με ελάχιστη διαφορά .όταν της είπα ότι έχω 3 εβδομάδες πού έκανα ανανέωση μου είπε ότι πέναλτι υπάρχει μόνο τα πρώτα δύο χρόνια του συμβολαίου και όχι στις ανανεώσεις,τι ισχύει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ζήτα να σου το δώσει γραπτώς ή ακομα καλύτερα το νέο συμβόλαιο στη wind να αναφέρει ότι οποιαδήποτε οικονομική αξίωση λόγω πρόωρης αποχώρησης από τον προηγούμενο πάροχο θα το αναλάβει η wind... και πες μας την αντίδρασή της...

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, skoulas είπε

Ζήτα να σου το δώσει γραπτώς ή ακομα καλύτερα το νέο συμβόλαιο στη wind να αναφέρει ότι οποιαδήποτε οικονομική αξίωση λόγω πρόωρης αποχώρησης από τον προηγούμενο πάροχο θα το αναλάβει η wind... και πες μας την αντίδρασή της...

Ζητας αυτο, να δεις για πότε θα σου πει οχι χαχαααα

.

Επεξ/σία από NikosKallithea

Στην COSMOTE έγιναν αυξήσεις σχεδόν σε όλα τα πακέτα σταθερής στις 20 Ιανουαρίου, και αν σε καλύπτει θα μπορέσεις να φύγεις αζημίως εντός της προθεσμίας

https://www.cosmote.gr/announcements/fixed/anakoinwsiTimologiakwnAllagwnOikonomikwnProgrammatwn.pdf

• Thanks 1

1 ώρα πριν, theanonymous είπε

Στην COSMOTE έγιναν αυξήσεις σχεδόν σε όλα τα πακέτα σταθερής στις 20 Ιανουαρίου, και αν σε καλύπτει θα μπορέσεις να φύγεις αζημίως εντός της προθεσμίας

https://www.cosmote.gr/announcements/fixed/anakoinwsiTimologiakwnAllagwnOikonomikwnProgrammatwn.pdf

Αδερφέ να είσαι καλά.Τώρα πλέον μπορούμε να διαπραγματευτούμε το συμβόλαιο με τον ΟΤΕ . -10 ευρώ  στο λογαριασμό αλλιώς γεια σας...

Στην δική μου περίπτωση που το διαπραγματεύτηκα και τους ενημέρωσα για την προσφορά της Nova στα 100Mbps με 29,90 μου έδωσαν "ειδική προσωποποιημένη προσφορά μόνο για μένα για να μη φύγω" στα....45,50!

Ε, μαντέψτε, είναι πολύ ωραία στη Nova με 100/10 και στην ίδια τιμή που πλήρωνα τον ΟΤΕ για 50/5.

20 λεπτά πριν, theanonymous είπε

Στην δική μου περίπτωση που το διαπραγματεύτηκα και τους ενημέρωσα για την προσφορά της Nova στα 100Mbps με 29,90 μου έδωσαν "ειδική προσωποποιημένη προσφορά μόνο για μένα για να μη φύγω" στα....45,50!

Ε, μαντέψτε, είναι πολύ ωραία στη Nova με 100/10 και στην ίδια τιμή που πλήρωνα τον ΟΤΕ για 50/5.

Το θέμα είναι η ταχύτητα που πιάνεις στη Nova είναι 100? ή εστω 90+ ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...