Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! Έχω το σύστημα της υπογραφής μου εδω και 7 χρονιά! Με τα πολλά αποφάσισα να αλλάξω το σύστημα μου με βασικό σκοπό το gaming και πρέπει να γίνει σύντομα λόγο δουλειάς(όχι κάτι το ιδιέτερο,office). Θέλω να είναι όσο το δυνατόν πιο future proof γι αυτό και δεν θα δείτε στην εικόνα κάρτα γραφικών καθώς περιμένω τις big navi/ampere και θα μείνω με την 780 μέχρι τότε. Μαζί με την καινούργια κάρτα γραφικών θα πάρω και 4κ μόνιτορ καθώς επισής αφού έχω το oculus quest θέλω να το χρησιμοποιήσω με το oculus link. Ο λόγος που επέλεξα amd είναι:

Α) καλύτερη απόδοση από ότι διαβάζω σε 4κ από intel(δεν με παίρνει να περιμένω τη σειρά 10 λόγο δουλειάς)

Β) μητρικές με pci 4.0

Γ)καλύτερες συνδέσεις usb 3.1 gen 2

Θέλω το σύστημα να είναι όσο το δυνατόν πιο αθόρυβο και επίσης έχω τις αμφιβολίες μου για το τροφοδοτικό. 

Budget: περίπου 1800 (3000 είναι το συνολικό αλλά υπολογίζω κανα 1200 η κάρτα γραφικών).

Capture.JPG

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για PSU απλα πρεπει να ειναι name και να εχει πιστοποιηση gold κατι το οποιο εχεις ηδη.

Προχωπικα εγω προτιμω την XFX για psu και full modular για δικη μου ευκολια.

59 λεπτά πριν, FasTaker είπε

για PSU απλα πρεπει να ειναι name και να εχει πιστοποιηση gold ή platinum κατι το οποιο εχεις ηδη.

Προχωπικα εγω προτιμω την XFX για psu και full modular για δικη μου ευκολια.

Επεξ/σία από FasTaker
  • Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, nomes είπε

καλύτερη απόδοση από ότι διαβάζω σε 4κ από intel

Δεν ισχύει αυτό. Σε 4Κ οι επεξεργαστές δεν παίζουν μεγάλο ρόλο, είσαι κυρίως εξαρτώμενος από την κάρτα γραφικών. Γι αυτό ορθά σκέφτεσαι να πας στην δυνατότερη gpu. Τώρα για cpu, όπως είπα δεν θα δεις διαφορά είτε με 9900Κ είτε με 3900Χ. Απλά ο Ryzen έχει 8 threads και 4 πυρήνες παραπάνω και είναι καλύτερη αγορά συνολικά (έχεις και την επιλογή, αν ποτέ χρειαστεί, να βάλεις μελλοντικά μέχρι και 16πύρηνο Ryzen 4ης γενιάς).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...