Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Λοιπόν σημαντικό περί αυτοκινήτου!

Με 20€ τη μέρα, στην εταιρεία που σας προανέφερα, έχω ΚΑΙ μικτή ασφάλιση (χωρίς απαλλαγή) αλλά και δεν θα πληρώσω κάτι παραπάνω για εγγύηση! Μου το είπε το άτομο που μου το σύστησε!

Να το γνωρίζετε και εσείς! Άρα παραδόξως, για το θέμα ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ κλείσαμε!

δεν αφήνεις το τι σου λεει ο γνωστός σου και να πιάσεις αυτά που θα σου πει επισημα η εταιρία; μετά θα μπορείς να βροντοφωναξεις "κλεισαμε".

Δημοσ.

Φθηνές εταιρείες ενοικίασης του στιλ 70% κάτω σε σχέση με τον ανταγωνισμό, βρωμάνε απάτη πάντως. Χρέωση για ζημιές που δεν έγιναν ποτέ κλπ. Φουλ ασφάλεια απαραίτητα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε

Λοιπόν σημαντικό περί αυτοκινήτου!

Με 20€ τη μέρα, στην εταιρεία που σας προανέφερα, έχω ΚΑΙ μικτή ασφάλιση (χωρίς απαλλαγή) αλλά και δεν θα πληρώσω κάτι παραπάνω για εγγύηση! Μου το είπε το άτομο που μου το σύστησε!

Να το γνωρίζετε και εσείς! Άρα παραδόξως, για το θέμα ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ κλείσαμε!

θα έβαζα και στοίχημα ότι δε παίζει αυτό.

αντιγράφω από το site τους:

For renting a car, the CLIENT has to possess a national or international driving license, valid for at least 1 year and to present identification documents and a valid credit card issued on its name.

Πρόσεξε: δύσκολα βρίσκεις να νοικιάσεις χωρίς πιστωτική αλλά με μετρητά σαν εγγύηση. Αν δεν έχεις πιστωτική επικοινώνησε με το γραφείο να πάρεις επίσημη απάντηση και άσε τι λένε οι φίλοι.

αν το κλείσεις και πας να το παραλάβεις χωρίς πιστωτική θα σου αρνηθούνε την ενοικίαση και πιθανόν να μη σου δώσουν χρήματα πίσω

Επεξ/σία από Γιαούρτι
  • Like 1
Δημοσ.

Συμφωνα μια μαρτυρια σε αυτή τη σελίδα, η μεικτη ασφαλεια (CDW) της Klass Wagen Ρουμανιας ειναι στα 22 ευρώ ημερησίως.

Επισης υπαρχουν αρκετοι που αναφερουν οτι τους προσαψανε φθορες που δεν ειχαν κανει οποτε προσεχε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αδελφέ πριν 25 μέρες γύρισα από Ρουμανία ,και εγώ είχα νοικιάσει αυτοκίνητο.

Άκου λοιπόν,

Νοίκιασα mini van 9 θεσιο επειδή ήμασταν παρέα των 6...και η εμπειρία από την ενοικίαση ήταν άψογη.Το νοίκιασα από το cars4rent στο Βουκουρέστι,και δεν χρειάστηκε πιστωτική ούτε προκαταβολή ούτε τίποτα.με περίμενε στο αεροδρόμιο ο άνθρωπος,τον πλήρωσα με revolut με πλήρη ασφάλεια και μου βγήκε 425€ για 6 ημέρες.Ολοκαινουριο αυτοκίνητο που δεν εκαιγε τίποτα.Επιστροφη πάλι με περίμενε στο αεροδρόμιο ,με ευχαρίστησε και όλα καλά.

Όμως θα σου πρότεινα να ΜΗΝ νοικιάσεις αυτοκίνητο...να χρησιμοποιήσεις τραίνο που είναι παμθηνο και θα πας γρήγορα...ειδικά για Μπρασόβ...έκανα 10ωρες για 160κμ δρόμου.Η κίνηση σε αυτά τα μεροι είναι απελπισία.Μου το είχαν πει και δεν άκουγα....καλά να πάθω!Από δρόμους και οδικη συμπεριφορά είναι ανώτερη από την Ελλάδα,όποτε γι'αυτό μην ανησυχείς.

Για διανομή εμείς μείναμε στα hello hotell Βουκουρέστι με κάτω από 30€ το δωμάτιο χωρίς πρωινό και Μπρασόβ είχα κλήσεις ένα φανταστικό airbnb...ηταν πάνω από τις προσδοκίες μας.

Γενικά θα περάσετε ωραία,αλλα καλύτερα να μην φας τις μέρες οδηγοντας.

,Αν δεν έχεις revolut ...βγάλε επειγόντως,και κανε ενα μικρό συνναλαγμα σε λει για ψιλά...παντού θα πληρώνεις με την revolut και θα γλυτώσεις πολλά από χρεωσεις μετατροπής....να πας στην Σιναια,στο πελες που είναι φανταστικό.Το μπραν,του Δράκουλα,είναι αδιάφορο.

Επεξ/σία από babisgr
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...