Dexterious Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Γεια σας. Θέλω να προσθέσω λίγο ύψος στο ΙΧ μου, το πολύ 2 cm, και θέλω να σιγουρευτώ ότι αυτό είναι "νόμιμο". Εννοώ ότι π.χ. για τα ελαστικά υφίστανται τα όρια +1.5% και -2.5% σε σχέση με την εργοστασιακή διάσταση ελαστικών. Υπάρχουν τέτοια όρια για το επιτρεπόμενο ύψος του ΙΧ, π.χ. βάσει των διαστάσεων του, του ύψους του, του βάρους του? Ευχαριστώ.
babisskg Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 20 λεπτά πριν, Dexterious είπε Γεια σας. Θέλω να προσθέσω λίγο ύψος στο ΙΧ μου, το πολύ 2 cm, και θέλω να σιγουρευτώ ότι αυτό είναι "νόμιμο". Εννοώ ότι π.χ. για τα ελαστικά υφίστανται τα όρια +1.5% και -2.5% σε σχέση με την εργοστασιακή διάσταση ελαστικών. Υπάρχουν τέτοια όρια για το επιτρεπόμενο ύψος του ΙΧ, π.χ. βάσει των διαστάσεων του, του ύψους του, του βάρους του? Ευχαριστώ. Και μόνο προφίλ να αλλάξετε στα λάστιχα είναι αρκετό , κάτι που πολλοί κάνουν εν αγνοία τους .
imr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Κανονικα επρεπε να ψαχνεις να το χαμηλωσεις, οχι να το ψηλωσεις 😛 Γιατι το χρειαζεσαι πιο ψηλο? Μπορεις να δεις για μια ρυθμιζομενη αναρτηση με ελατηρια υποψιν οτι οσο το ψηλωνεις χανεις σε οδηγηκη συμπεριφορα
giorgos04 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Μπορει ο άνθρωπος να χρησιμοποιει χωματοδρομους με λακουβες,ή να κανει και κάποιες αγροτικες δουλειες. Αλλαγη αναρτησης-ελατηριων, νομιζω αποτελει μονοδρομο. Το εχει κανει ο πατερας μου σε ενα παλιο fiat panda (πολυ παλιο). Εχει κανει τζιπακι κανονικό με 1500 ευρω σύνολο (αγορα αυτοκινητου,ελαστικων,ελατηριων).
thanasisxask Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, babisskg είπε Και μόνο προφίλ να αλλάξετε στα λάστιχα είναι αρκετό , κάτι που πολλοί κάνουν εν αγνοία τους . Η καλύτερη λύση.
korakios Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Τα όρια είναι ουσιαστικά το προφίλ των ελαστικών, αλλά η πιο φθηνή λύση είναι δακτυλίδια στις αναρτήσεις και κρατάς τα λάστιχά σου
Dexterious Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Ξέχασα να αναφέρω ότι το ΙΧ μου είναι το Daihatsu Terios II, και ο λόγος του επιθυμητού ψηλώματος είναι προφανής. Εγώ σκέφτομαι και την τοποθέτηση προσθηκών τεφλόν. Απόψεις?
babisskg Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, Dexterious είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Ξέχασα να αναφέρω ότι το ΙΧ μου είναι το Daihatsu Terios II, και ο λόγος του επιθυμητού ψηλώματος είναι προφανής. Εγώ σκέφτομαι και την τοποθέτηση προσθηκών τεφλόν. Απόψεις? Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τον λόγο που θέλετε να ψηλώσετε το Terios , καλύτερα να ρίξετε μια ματιά στα Αμερικάνικα φόρουμ , όπου θα βρείτε λύσεις , απαντήσεις , τυχόν μικροπροβλήματα κλπ . Μια τέτοια επέμβαση θέλει λίγο μελέτη .
Dexterious Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Λέγοντας ότι είναι "προφανής" ο λόγος εννοώ ότι το φορτώνω λίγο παραπάνω, πάω σε χώμα κλπ. Επίσης, χαλάρωσε! Απόψεις ζήτησα, όχι τεχνογνωμοσύνη! Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2020 από Dexterious
korakios Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Ρώτα στην αντιπροσωπία και μετά πήγαινε σε ένα συνεργείο να σου τα βάλει . Προβλήματα δεν έχω ακούσει απο κανέναν, ούτε σκληραίνει η ανάρτηση
Ukforthemoment Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 52 λεπτά πριν, Dexterious είπε Λέγοντας ότι είναι "προφανής" ο λόγος εννοώ ότι το φορτώνω λίγο παραπάνω, πάω σε χώμα κλπ. Επίσης, χαλάρωσε! Απόψεις ζήτησα, όχι τεχνογνωμοσύνη! Αν το φορτώνεις θες πιο ενισχυμένη ανάρτηση.
teddy71 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Aν το φορτώνεις πέρα από πιο ενισχυμένη ανάρτηση πρέπει να δεις αν το φορτίο είναι εντός των ορίων που προβλέπει ο κατασκευαστής του αυτοκινήτου αλλα και των ελαστικών. Επίσης κάποιες εταιρίες ελαστικών κάποιες διαστάσεις και μοντέλα τα βγάζουν και σε XL σειρά για τέτοιες περιπτώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα