Προς το περιεχόμενο

COMPULINK

kostas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα και Χρονια Πολλα, εδω και δυο μερες προσπαθω να επικοινωνησω με την compulink τηλεφωνικος,και δεν μπορω παιρνω 6 διαφορετικους αριθμους και μου βγαινει μηνυμα του ΟΤΕ οτι η γρμμη ειναι χαλασμενη,ξερετε καποιο αλλο αριθμο τηλ. η τι συμβαινει?

Δημοσ.

σ'ευχαριστω BadBoy παντου εχω παει αλλα δεν βαριεσαι με γραφουν στα παλια τους τα παπουτσια

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά τι συμβαίνει με την Compulink ρε παιδες? Ξέρει κανένας? Μου κάνει εντύπωση που δεν βρίσκω πουθενά μια ανακοίνωση οτι υπάρχει πρόβλημα και αν θα επαναλειτουργήσεε ή όχι. Να ξέρουμε τι μας γίνεται....

Δημοσ.

Ρε παίδεςε ειλικρινα δεν καταλαβαίνω πως γίνεται μια ένας απο τους μεγαλύτερους provider στην Ελλάδα απλά να έκλεισε τα μηχανήματα και επίσης δεν καταλαβαίνω την συγκάληψη απο μέρους MME οπου δεν βρίσκεις ούτε εγγραφή με το όνομα Compulink στις μηχανές αναζήτησής τους. Πραγμάτικά με θλίβει αυτή η χώρα.... :(

Έχει να μου δώσει κανείς κάτι επίσημο ωστέ να ξέρω οριστικά αν απο αύριο πρέπει να κάνω νέα σύνδεση με κανα άλλο provider...

Thanks

Δημοσ.

Nai to akousa kai ego! Barese ptoxeusi!!!

Porei na itan apo tis pio palies alla itan kai apo tis pio metries :(

Distixos piseuo pos osoi exete sideseis se autin tin etairia apla xasate ta leuta sas

:(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...