thelos257 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Καλησπερα σας εχω αντιμετοπισει ενα προβλημα το οποιο πραγματικα πραγματικα ομως μου σπαζει τα νευρα και μου ερχεται να σπασω τον υπολογιστη μου και ας εδωσα 1300 ευρω να τον φτιαξω πριν απο 2 χρονια και ας ειναι τουμπανο. Οταν κουναγω το ποντικι COUGAR DEATHFIRE χανεται το ποντικι απο την οθονη για κλασματα δευτερολεπτων και μετα ξανα εμφανιζεται και ακουγετε ο ηχος απο τα ηχεια λες και αποσυνδεθηκε και συνδεθηκε ξανα πισω το USB. Το δοκιμασα σε ολες τις θυρες ακομα και σε εξωτερικη θυρα με sub-h usb το συνδεσα και το προβλημα παραμενει. Τι στο καλο ;
htaccess Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα, το ποντίκι δοκιμή σε άλλο υπολογιστή, άλλο ποντίκι δοκιμή σε αυτόν το υπολογιστή που έχεις. Τις δοκιμές χωρίς περιφεριακά, μόνο πληκτρολόγιο, ποντίκι και οθόνη. Πιθανόν να έχει κοπεί το καλώδιο στο ποντίκι. 1
thelos257 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, htaccess είπε Καλησπέρα, το ποντίκι δοκιμή σε άλλο υπολογιστή, άλλο ποντίκι δοκιμή σε αυτόν το υπολογιστή που έχεις. Τις δοκιμές χωρίς περιφεριακά, μόνο πληκτρολόγιο, ποντίκι και οθόνη. Πιθανόν να έχει κοπεί το καλώδιο στο ποντίκι. Καλησπερα δεν εχω αλλο υπολογιστη παρα μονο το macbook air μου το οποιο φαινεται κατω στην υπογραφη. Αλλο Ποντικι δεν εχω. Δεν φαινεται κομμενο το συρμα του ποντικου. Θα αγορασω αλλο ποντικι βεβαια ενα φτηνο αλλα καλο να κανω την δουλεια μου. Ποιο προτεινεις ;
htaccess Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, thelos257 είπε Καλησπερα δεν εχω αλλο υπολογιστη παρα μονο το macbook air μου το οποιο φαινεται κατω στην υπογραφη. Αλλο Ποντικι δεν εχω. Δεν φαινεται κομμενο το συρμα του ποντικου. Θα αγορασω αλλο ποντικι βεβαια ενα φτηνο αλλα καλο να κανω την δουλεια μου. Ποιο προτεινεις ; Τα καλώδια από την πολύ χρήση (πέρα δώθε) τραυματίζονται εσωτερικά της εξωτερικής μόνωσης, δεν είναι ορατή η ζημιά. Είσαι ο μόνος που μπορείς να δεις ποιο ποντίκι σου ταιριάζει, καλό θα ήταν να τα δεις από κοντά σε κάποιο/α κατάστημα/τα, να δοκιμάσεις ποιο σε βολεύει καλύτερα στα δάχτυλα και τους καρπούς κατά χειρισμό, τώρα αν δεν είχες πρόβλημα με το παραπάνω αγόρασε το ίδιο, αν δεν υπάρχει πλέον τότε πήγαινε σε κάποιο παρόμοιο. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2020 από htaccess 2
FasTaker Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Eκτος απο αυτο υπαρχει και το θεμα της πλακετας. Το ειχα παθει αυτο με το προηγουμενο ποντικι και ηταν θεμα πλακετας. Βεβαια ας ειναι καλα η logitech ηταν εντος εγγυησης και μου εδωσε κανουργιο.
thelos257 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Στις 29/1/2020 στις 12:54 ΜΜ, FasTaker είπε Eκτος απο αυτο υπαρχει και το θεμα της πλακετας. Το ειχα παθει αυτο με το προηγουμενο ποντικι και ηταν θεμα πλακετας. Βεβαια ας ειναι καλα η logitech ηταν εντος εγγυησης και μου εδωσε κανουργιο. Καλησπερα εννοεις της πλακετας της μητρικης του πυργου ή την πλακετα του ποντικιου ;
sstratos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 την πλακέτα του ποντικιού εννοεί... με άλλα usb αντικείμενα (sticks ktl) εχεις προβλήματα ?? Επίσης δοκίμασε στην καρτέλα ιδιοτητες των usb να απενεργοποιήσεις την αναστολή λειτουργιας για εξοικονομιση ενέργειας
micos000 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στο macbook το δοκίμασες; Αυτό που περιγράφεις συνήθως σημαίνει ή πρόβλημα με τις usb ή ότι το ποντίκι τα έπαιξε (μπορεί να είναι πλακέτα ή καλώδιο). Το ποντίκι για τι το θέλεις; Αν είναι για απλή χρήση δες κανένα απλό microsoft ή logitech. Αν είναι για gaming δες τίποτα σε razer. Υ.Γ. Spoiler Όταν διάβασα το πρώτο μήνυμα πάντως μου ήρθε να βάλω τα κλάματα. Δηλαδή αν πάρεις μια carrera και μετά από δύο χρόνια drifting τα λάστιχα σου δεν κρατάνε το αμάξι στον δρόμο θα πετάξεις το αμάξι αντί να αλλάξεις τα λάστιχα; Αν πάντως πετάξεις τον υπολογιστής στείλε μου pm που θα το κάνεις να πάω να τον μαζέψω. Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2020 από micos000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα