alexioannou Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν θα ρωτήσω τι τροφοδοτικό..,. Είναι όπως ρωτάει κάποιος τι λάδια να βάλω η λαστίχα και από κάτω περνει 20 διαφορτικες απαντήσεις.....🤣😅 Ήδη βρήκα αυτό: 80 plus και κατι τρέχει στα γυφτικα..Corsair 550 gold των 80 ευρω μου κάηκε σε 6 μήνες το μόνο καλό ήταν η εγγύηση αλλά πήρε έναμιση μήνα..Μετά είπα να δοκιμάσω την θεωρία μου για τα 80 plus με αυτό που είναι ατόφυος και καθαρός κινέζος και κοντά ένα χρόνο τωρα επιβεβαιώνομαι..Το έχω φυσικά σε πολύμπριζο ασφαλείας όχι όμως οτι το χρειάζεται γιατι το άνοιξα και έχει όλες τις ασφάλειες μέχρι και mov..Επίσης έχω ρυθμίσει την μητρική να σβήσει αν δει ανώμαλες τάσεις..Λοιπόν μάγκες 15 ευρώ +1.5 ευρώ επέκταση για 8 πιν και είσαι κομπλέ αν τρέχεις σύστημα με ενσωματωμένη γραφικά όπως εγώ (2400g oc) ή έχεις καμμιά 1650 που δεν θέλει 6απινο ή 8πινο για τροφοδοσία γιατι αυτό το τροφοδοτικό δεν έχει και η πατέντα απο μόλεξ δεν είναι και οτι καλύτερο..Αν το θες για σύστημα με ενεργοβόρα καρτα γραφικών διάλεξε κατι άλλο περισσότερα βατ και αμπερ και μη μασάς στα 80 πλασ..Όλα είναι μαρκετινγκ σημασία έχει τι πυκνωτες έχει ένα σύστημα και τι ασφάλειες. *Ήδη μου χάρισαν 400w (+50w από το υπάρχον😅🤣)αλλά φυσικά δεν τον εμπιστεύομαι.......λόγω ηλικειας...... Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από alexioannou
tanasen01 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, alexioannou είπε Δεν θα ρωτήσω τι τροφοδοτικό..,. Είναι όπως ρωτάει κάποιος τι λάδια να βάλω η λαστίχα και από κάτω περνει 20 διαφορτικες απαντήσεις.....🤣😅 Ήδη βρήκα αυτό: 80 plus και κατι τρέχει στα γυφτικα..Corsair 550 gold των 80 ευρω μου κάηκε σε 6 μήνες το μόνο καλό ήταν η εγγύηση αλλά πήρε έναμιση μήνα..Μετά είπα να δοκιμάσω την θεωρία μου για τα 80 plus με αυτό που είναι ατόφυος και καθαρός κινέζος και κοντά ένα χρόνο τωρα επιβεβαιώνομαι..Το έχω φυσικά σε πολύμπριζο ασφαλείας όχι όμως οτι το χρειάζεται γιατι το άνοιξα και έχει όλες τις ασφάλειες μέχρι και mov..Επίσης έχω ρυθμίσει την μητρική να σβήσει αν δει ανώμαλες τάσεις..Λοιπόν μάγκες 15 ευρώ +1.5 ευρώ επέκταση για 8 πιν και είσαι κομπλέ αν τρέχεις σύστημα με ενσωματωμένη γραφικά όπως εγώ (2400g oc) ή έχεις καμμιά 1650 που δεν θέλει 6απινο ή 8πινο για τροφοδοσία γιατι αυτό το τροφοδοτικό δεν έχει και η πατέντα απο μόλεξ δεν είναι και οτι καλύτερο..Αν το θες για σύστημα με ενεργοβόρα καρτα γραφικών διάλεξε κατι άλλο περισσότερα βατ και αμπερ και μη μασάς στα 80 πλασ..Όλα είναι μαρκετινγκ σημασία έχει τι πυκνωτες έχει ένα σύστημα και τι ασφάλειες. *Ήδη μου χάρισαν 400w (+50w από το υπάρχον😅🤣)αλλά φυσικά δεν τον εμπιστεύομαι.......λόγω ηλικειας...... Lol, Αυτό το Allied το χω στο Windows XP σύστημα που φτιάχνω τώρα... (προς το παρόν έχει πάνω Pentium D 915 και HD4650 AGP) αλλά μάλλον θα το αλλάξω. Προς θεού μην το βάλεις εσύ!
alexioannou Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, tanasen01 είπε Lol, Αυτό το Allied το χω στο Windows XP σύστημα που φτιάχνω τώρα... (προς το παρόν έχει πάνω Pentium D 915 και HD4650 AGP) αλλά μάλλον θα το αλλάξω. Προς θεού μην το βάλεις εσύ! Εννοείτε.😅🤣😅🤣 Μου το χάρισε καλοπροαίρετα φίλος. Αλλά με τα παλιά εξαρτήματα που έχω θα δοκιμάσω να φτιάξω ένα pc με αυτόν. 🤣😅🤣😅 *ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ.....
Τέρης Α. Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 8/4/2020 στις 10:18 ΜΜ, alexioannou είπε 80 plus και κατι τρέχει στα γυφτικα..Corsair 550 gold των 80 ευρω μου κάηκε σε 6 μήνες το μόνο καλό ήταν η εγγύηση αλλά πήρε έναμιση μήνα..Μετά είπα να δοκιμάσω την θεωρία μου για τα 80 plus με αυτό που είναι ατόφυος και καθαρός κνέζος και κοντά ένα χρόνο τωρα επιβεβαιώνομαι..Το έχω φυσικά σε πολύμπριζο ασφαλείας όχι όμως οτι το χρειάζεται γιατι το άνοιξα και έχει όλες τις ασφάλειες μέχρι και mov..Επίσης έχω ρυθμίσει την μητρική να σβήσει αν δει ανώμαλες τάσεις..Λοιπόν μάγκες 15 ευρώ +1.5 ευρώ επέκταση για 8 πιν και είσαι κομπλέ αν τρέχεις σύστημα με ενσωματωμένη γραφικά όπως εγώ (2400g oc) ή έχεις καμμιά 1650 που δεν θέλει 6απινο ή 8πινο για τροφοδοσία γιατι αυτό το τροφοδοτικό δεν έχει και η πατέντα απο μόλεξ δεν είναι και οτι καλύτερο..Αν το θες για σύστημα με ενεργοβόρα καρτα γραφικών διάλεξε κατι άλλο περισσότερα βατ και αμπερ και μη μασάς στα 80 πλασ..Όλα είναι μαρκετινγκ σημασία έχει τι πυκνωτες έχει ένα σύστημα και τι ασφάλειες. Τι/ από που είναι το παραπάνω; Επεξ/σία 13 Απριλίου 2020 από Τέρης Α.
raul7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, alexioannou είπε Δεν θα ρωτήσω τι τροφοδοτικό..,. Είναι όπως ρωτάει κάποιος τι λάδια να βάλω η λαστίχα και από κάτω περνει 20 διαφορτικες απαντήσεις.....🤣😅 Ήδη βρήκα αυτό: 80 plus και κατι τρέχει στα γυφτικα..Corsair 550 gold των 80 ευρω μου κάηκε σε 6 μήνες το μόνο καλό ήταν η εγγύηση αλλά πήρε έναμιση μήνα..Μετά είπα να δοκιμάσω την θεωρία μου για τα 80 plus με αυτό που είναι ατόφυος και καθαρός κινέζος και κοντά ένα χρόνο τωρα επιβεβαιώνομαι..Το έχω φυσικά σε πολύμπριζο ασφαλείας όχι όμως οτι το χρειάζεται γιατι το άνοιξα και έχει όλες τις ασφάλειες μέχρι και mov..Επίσης έχω ρυθμίσει την μητρική να σβήσει αν δει ανώμαλες τάσεις..Λοιπόν μάγκες 15 ευρώ +1.5 ευρώ επέκταση για 8 πιν και είσαι κομπλέ αν τρέχεις σύστημα με ενσωματωμένη γραφικά όπως εγώ (2400g oc) ή έχεις καμμιά 1650 που δεν θέλει 6απινο ή 8πινο για τροφοδοσία γιατι αυτό το τροφοδοτικό δεν έχει και η πατέντα απο μόλεξ δεν είναι και οτι καλύτερο..Αν το θες για σύστημα με ενεργοβόρα καρτα γραφικών διάλεξε κατι άλλο περισσότερα βατ και αμπερ και μη μασάς στα 80 πλασ..Όλα είναι μαρκετινγκ σημασία έχει τι πυκνωτες έχει ένα σύστημα και τι ασφάλειες Όχι, να ρωτήσεις τι τροφοδοτικό και να δεις τι προτείνεται στα forum αλλά και στα τεχνικά sites. Είναι σημαντικό να μπορείς να ξεχωρίσεις τι είναι value for money, τι είναι φθηνό επειδή είναι κακοφτιαγμένο, και τι είναι αχρείαστα ακριβό/δυνατό για τις ανάγκες σου. Μπορεί να πάρεις το φθηνότερο/χειρότερο psu και να το βάλεις σε σύστημα γραφείου και να σου πάει 10 χρόνια χωρίς απρόοπτα, και την ίδια στιγμή να βάλεις κάποιο ακριβό και ποιοτικό και να σου καεί, γιατί μιλάμε για προϊόντα τεχνολογίας που πάντα έχουν ένα ρίσκο να έρθουν ελαττωματικά. Αυτό όμως δεν λέει και κάτι για την ποιότητα των 2 όπως καταλαβαίνεις, το να πέσει όμως ένας κεραυνός και στην μία περίπτωση να καεί μόνο το ποιοτικό psu και στην άλλη περίπτωση να μου πάρει και την μητρική ας πούμε, λέει πολλά. Γιαυτό και θα δεις σε αυτό το forum τουλάχιστον τα διαφορετικά comments να είναι ανάμεσα σε gigabyte, be quiet, corsair, thermaltake, seasonic και όχι turbox, innovator, deer & armaggeddon. Αν θεωρεί ο φίλος που έγραψε το comment ότι αξίζει να γλυτώσει 30-35€ (γιατί τόσα θα γλυτώσει πραγματικά, θα δεις ότι στα συστήματα 500-600€ δεν προτείνει κανείς 150€ psu αλλά τουλάχιστον 50€ που να είναι αξιόπιστα και αποδοτικά, ενώ αντίστοιχα στα gaming συστήματα με καλή gpu προτείνονται έως 80€ συνήθως) και να εμπιστευτεί να δίνει ρεύμα στην μητρική και την gpu του ένας "κινέζος" των 20€ χωρίς τις ανάλογες προστασίες υπερθέρμανσης/υπέρτασης κλπ, με μεγαλύτερες θερμοκρασίες και λιγότερη αποδοτικότητα στο ρεύμα που τραβάει είναι δικαίωμά του, εγώ δεν θα ήμουν τόσο ήσυχος στη θέση του. 2
leros2004 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, alexioannou είπε Δεν θα ρωτήσω τι τροφοδοτικό..,. Είναι όπως ρωτάει κάποιος τι λάδια να βάλω η λαστίχα και από κάτω περνει 20 διαφορτικες απαντήσεις.....🤣😅 Ήδη βρήκα αυτό: 80 plus και κατι τρέχει στα γυφτικα..Corsair 550 gold των 80 ευρω μου κάηκε σε 6 μήνες το μόνο καλό ήταν η εγγύηση αλλά πήρε έναμιση μήνα..Μετά είπα να δοκιμάσω την θεωρία μου για τα 80 plus με αυτό που είναι ατόφυος και καθαρός κινέζος και κοντά ένα χρόνο τωρα επιβεβαιώνομαι..Το έχω φυσικά σε πολύμπριζο ασφαλείας όχι όμως οτι το χρειάζεται γιατι το άνοιξα και έχει όλες τις ασφάλειες μέχρι και mov..Επίσης έχω ρυθμίσει την μητρική να σβήσει αν δει ανώμαλες τάσεις..Λοιπόν μάγκες 15 ευρώ +1.5 ευρώ επέκταση για 8 πιν και είσαι κομπλέ αν τρέχεις σύστημα με ενσωματωμένη γραφικά όπως εγώ (2400g oc) ή έχεις καμμιά 1650 που δεν θέλει 6απινο ή 8πινο για τροφοδοσία γιατι αυτό το τροφοδοτικό δεν έχει και η πατέντα απο μόλεξ δεν είναι και οτι καλύτερο..Αν το θες για σύστημα με ενεργοβόρα καρτα γραφικών διάλεξε κατι άλλο περισσότερα βατ και αμπερ και μη μασάς στα 80 πλασ..Όλα είναι μαρκετινγκ σημασία έχει τι πυκνωτες έχει ένα σύστημα και τι ασφάλειες. *Ήδη μου χάρισαν 400w (+50w από το υπάρχον😅🤣)αλλά φυσικά δεν τον εμπιστεύομαι.......λόγω ηλικειας...... Αυτό αν θυμάμαι καλά, είναι ποιο ελαφρύ ακόμα και απο το κουτι συσκευασίας του
Τέρης Α. Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 9/4/2020 στις 1:44 ΠΜ, leros2004 είπε Αυτό αν θυμάμαι καλά, είναι ποιο ελαφρύ ακόμα και απο το κουτι συσκευασίας του Κι όμως εσωτερικά έχει ένα μετασχηματιστή μισό κιλό και κάτι ψύκτρες... Επεξ/σία 13 Απριλίου 2020 από Τέρης Α.
alexioannou Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, leros2004 είπε Αυτό αν θυμάμαι καλά, είναι ποιο ελαφρύ ακόμα και απο το κουτι συσκευασίας του Χωρίς να είμαι ειδικός,αλλά τεχνικός υπολογιστών που το έπιασε ειπε ότι είναι ΒΑΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ. Το έβαλα ζυγαριά και έδειξε 1727γρ. Έτσι για να δω αν είναι πιο ελαφρύ από την συσκευασία του.....🤣😅🤣😅🤣 ¹ Έκανα και μια μέτρηση σε psu calculator και λέει load wattage 334w ενώ συνιστά 384w. Δηλαδή θα τρέξει κανονικά με το υπάρχον τροφοδοτικό. Επεξ/σία 9 Απριλίου 2020 από alexioannou
Τέρης Α. Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Στις 9/4/2020 στις 5:53 ΠΜ, alexioannou είπε Χωρίς να είμαι ειδικός,αλλά τεχνικός υπολογιστών που το έπιασε ειπε ότι είναι ΒΑΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ. Το έβαλα ζυγαριά και έδειξε 1727γρ. Έτσι για να δω αν είναι πιο ελαφρύ από την συσκευασία του.....🤣😅🤣😅🤣 @dpolal Πλάκα-πλάκα έχω κι εγώ αυτό το τροφοδοτικό. Το είχα στην άκρη μαζί με κάτι άλλα χαλασμένα και πράγματι είναι αρκετά βαρύ, βέβαια:
dpolal Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 Δημοσ. 13 Απριλίου 2020 7 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε @dpolal Πλάκα-πλάκα έχω κι εγώ αυτό το τροφοδοτικό. Το είχα στην άκρη μαζί με κάτι άλλα χαλασμένα και πράγματι είναι αρκετά βαρύ, βέβαια: Mε τόσους φουσκωμένους πυκνωτές μπλέ και θάλασσα με τη μία. 😨
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Στις 13/4/2020 στις 3:34 ΜΜ, dpolal είπε Mε τόσους φουσκωμένους πυκνωτές μπλέ και θάλασσα με τη μία. 😨 Το δοκίμασα σήμερα. Κάνει ένα τσίριγμα υψηλής συχνότητας και δεν ανάβει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα