Kallias1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα, θα ήθελα να αλλάξω ρούτερ, επειδή πρόσφατα έμαθα ότι παίζει μεγάλο ρόλο στη σύνδεση από άποψη δύναμης και ταχύτητας που λαμβάνει μια συσκευή από το ρούτερ. Το κακό είναι ότι έχω σαν εταιρία την Forthnet εδώ και πολλά χρόνια και το ρούτερ το άλλαξα πριν περίπου 1-1,5 χρόνο. Το μοντέλο του είναι ZTE ZXHN H108N. Πήρα καλώδιο για να το συνδέσω με τον υπολογιστή μπας και έχει καλύτερα αποτελέσματα, αλλά βελτιώθηκε ελάχιστα. Γενικότερα, παίζω παιχνίδια και έχω ανάγκη γρήγορες ταχύτητες, οπότε θα εκτιμούσα πολύ αν μου προτείνατε κάποιες λύσεις (ρούτερ) προς το παρόν χωρίς να χρειαστεί να αλλάξω εταιρία, γιατί δεν είναι στο χέρι μου τώρα.
NikosKallithea Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Οι ρουτερ δεν ανεβάζουν τις ταχύτητες των παρόχων και του δικτύου, δυστυχώς
theanonymous Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Όπως και οι γρήγορες ταχύτητες δεν βοηθούν απαραίτητα το gaming. Ζήτα από την Forthnet να σου ρυθμίσει προφίλ fastpath στη γραμμή σου, ώστε να μειωθεί το ping. Τι ακριβώς πρόβλημα έχεις παρατηρήσει εσύ;
Kallias1 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2020 Υψηλό ping κυρίως 90+ και γενικότερα αν π.χ. κατεβάζω κάτι από το playstation, μετά στο pc σέρνεται. Επίσης και να μην κατεβάζω, γενικότερα αργεί να φορτώσει βίντεο και να τα παίξει με ευκολία σε υψηλές αναλύσεις στο YouTube. Βέβαια το κυριότερο θέμα μου είναι στο gaming και τα downloads...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα