Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :600€ χωρίς κάρτα γραφικών

Χρήση υπολογιστή :Καθαρά Gaming

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Κανενα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Χαλκίδα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?Από ένα εάν είναι δυνατόν

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα στηθεί από εμενα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .Έχω ήδη windows 10

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giannisag17 είπε

Δεν συμβαδίζουν αυτά τα δύο. Αν η χρήση είναι καθαρά gaming θες κάρτα γραφικών. Εκτός κι αν εννοείς ότι θα βάλεις την 970 της υπογραφής σου, ή αν εννοείς να πας σε APU που απλά είναι λάθος σαν λογική (χάνεις 2 πυρήνες, μισά pcie lanes)

• Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, giannisag17 είπε

Ναι ξέχασα να σημειώσω δεν είναι για μένα αλλά για το ανηψακι μου.Καρτα θα αγοραστεί μια 1660 ...

Πόσο είναι το ολικό ποσό που διαθέτεις ?

Γιατί διαχωρίζεις τη καρτα γραφικών απο το υπόλοιπο σύστημα ? 

Ποια οθόνη έχει ? Ποια παιχνίδια θα παίζει ? 

• Like 1
Δημοσ.

Το ξεχωρίζω γιατί θα αγοραστεί σε μέχρι αρχές Μαρτίου..Θα παίξει κανα witcher 3 assassin's creed odyssey κανα ποδοσφαιρακι...

Οθόνη έχει την 24e390 της Samsung 1080p.

Τα λεφτά αυτά τα διαθέτουν οι γονείς του και εγώ θα του πάρω την κάρτα...

• Like 1
Δημοσ.
Στις 28/1/2020 στις 9:42 ΜΜ, giannisag17 είπε

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:Κανενα

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. Οχι

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? Οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). Χαλκίδα

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?Από ένα εάν είναι δυνατόν

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Θα στηθεί από εμενα

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .Έχω ήδη windows 10

Ελπίζω να σου άρεσε η σύνθεση μου ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...