Προς το περιεχόμενο

Περίεργο "Πρόβλημα"?

golden33

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα παιδιά. Έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο στο καινούριο σύστημα που έχω φτιάξει. Σε διάστημα σχεδόν 2 μηνών το έχει κάνει 3-4 φορές. Τι ακριβώς κάνει, είμαι στο chrome και έχω κάποιες καρτέλες ανοιχτές. Τελειώνω τη δουλειά μου κλείνω τις καρτέλες και μετά το pc. Όταν το ανοίγω πάλι την άλλη μέρα, με το που μπαίνει στα windows και ανοίγει στην επιφάνεια εργασίας, μου ανοίγει τις καρτέλες που είχα ανοιχτές το προηγούμενο βράδυ. Χωρία καν να ανοίξω το chrome, μου ανοίγει το chrome και βρίσκεται στις ίδιες καρτέλες που δούλευα το προηγούμενο βράδυ. Λες και έχω βάλει το Pc σε sleep mode ας πούμε. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

https://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_10-start/chrome-opens-automatically-after-startrebooting-on/f1c1973f-d7d1-4267-a5ee-d20ddc49d0f1

ισως το βρεις στο task manager->startup και απλα το κανεις απενεργοποιηση αλλιως αυτο με το registry που λεει το λινκ πανω.

Ακομη το chrome εχει αυτη εδω την ρυθμιση την οποια μπορεις να κλεισεις σε συνδιασμο με την παραπανω λυση(να το βαλεις δηλαδη να ανοιγει νεα καρτελα απλα)

Annotation 2020-01-28 201544.png

1 ώρα πριν, golden33 είπε

Καλησπέρα παιδιά. Έχω παρατηρήσει κάτι περίεργο στο καινούριο σύστημα που έχω φτιάξει. Σε διάστημα σχεδόν 2 μηνών το έχει κάνει 3-4 φορές. Τι ακριβώς κάνει, είμαι στο chrome και έχω κάποιες καρτέλες ανοιχτές. Τελειώνω τη δουλειά μου κλείνω τις καρτέλες και μετά το pc. Όταν το ανοίγω πάλι την άλλη μέρα, με το που μπαίνει στα windows και ανοίγει στην επιφάνεια εργασίας, μου ανοίγει τις καρτέλες που είχα ανοιχτές το προηγούμενο βράδυ. Χωρία καν να ανοίξω το chrome, μου ανοίγει το chrome και βρίσκεται στις ίδιες καρτέλες που δούλευα το προηγούμενο βράδυ. Λες και έχω βάλει το Pc σε sleep mode ας πούμε. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει?

Όταν κλείνεις τον chrome, κλείνεις πρώτα τις καρτέλες ή παρτάς Χ στον chrome και κλείνουν όλα μαζί; Γιατί αν τα κλείνεις όλα μαζί μπορεί να ισχύει αυτό που λέει ο pcsale, αν και σε αυτήν την περίπτωση δε θα άνοιγε ο chrome με την είσοδο στα windows.

Κατέβασε το autoruns της sysinternals (το κατεβάζεις από την microsoft) και τρέξτο. Δες μήπως έχει κάτι περίεργο στην εκκίνηση που να έχει σχέση με τον chrome.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά. Στο chrome ήταν επιλεγμένο το "Ανοίξτε τη σελίδα νέας καρτέλας". Στο Startup δεν υπήρχε το chrome. Τη λύση με το registry δεν την δοκίμασα. Προς το παρών έκανα ένα reinstall το chrome και θα δω. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το γεγονός ότι όταν ανοίγω το chrome και έχει μόνο μία καρτέλα, στο task manager στις διεργασίες μου δείχνει 4-5 chrome.exe, εγώ ήξερα ότι δείχνει ανάλογα με το πόσες καρτέλες έχεις ανοίξει. Ισχύει η κάνω λάθος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...