Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια

Αποφασισα να βαλω σε λειτουργια το PC που ειχα οταν ημουν ακομα στο Δημοτικο, για να το δει και να ψευτοπαιξει ο γιος μου.

Ειναι ενα Pentium pro 150mhz με 32mb ram απο οτι ειδα. Το εβαλα λοιπον μπροστα μετα απο 20 χρονια, και εκανε νομιζω 8 μπιπ.

Εβγαλα καρτα γραφικων, ραμ , σκληρο κτλ, καθαρισα, φυσιξα τα ξαναεβαλα και ανοιγει χωρις μπιπ.

Το προβλημα ειναι οτι για καποιο λογο δεν στελνει σημα στην οθονη (την τσεκαρα σε αλλο pc και δουλευει σαν οθονη)

Εχετε ιδεα τι να κοιταξω? Να ψαξω για καρτα γραφικων? Φοραει μια S3 trio 64V+. Που θα βρω? Τι αλλο μπορει να φταιει? 

Ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Sotiris S. είπε

Καλησπερα παιδια

Αποφασισα να βαλω σε λειτουργια το PC που ειχα οταν ημουν ακομα στο Δημοτικο, για να το δει και να ψευτοπαιξει ο γιος μου.

Ειναι ενα Pentium pro 150mhz με 32mb ram απο οτι ειδα. Το εβαλα λοιπον μπροστα μετα απο 20 χρονια, και εκανε νομιζω 8 μπιπ.

Εβγαλα καρτα γραφικων, ραμ , σκληρο κτλ, καθαρισα, φυσιξα τα ξαναεβαλα και ανοιγει χωρις μπιπ.

Το προβλημα ειναι οτι για καποιο λογο δεν στελνει σημα στην οθονη (την τσεκαρα σε αλλο pc και δουλευει σαν οθονη)

Εχετε ιδεα τι να κοιταξω? Να ψαξω για καρτα γραφικων? Φοραει μια S3 trio 64V+. Που θα βρω? Τι αλλο μπορει να φταιει? 

Ευχαριστω προκαταβολικα!

Το πιθανότερο είναι οξειδωμένα σλοτς, και κακή επαφή VGA.

http://www.pchell.com/hardware/beepcodes.shtml

Προσεκτικό καθάρισμα pci slots και ακροσύνδεσης vga με ισοπροπυλική αλκοόλη.

Αρχισε έτσι, και τα λέμε. Το σωστό είναι να κάνει ΕΝΑ μόνο beep, το καθόλου είναι ανησυχητικό.

Επεξ/σία από snbblp
Δημοσ.

Καρτα γραφικων εαν εντοπισεις οτι χρειαζεσαι αλλη -αν και το βρισκω απιστευτο να εχει χαλασει:
εκεινες παιζει να πεθανουν...μετα απο εμας, χαχα-αχ!-, στειλε p.m. εχω σιγουρα vga <εποχης>, χιχι!
😋

• Like 1
Δημοσ.

εγώ αναρωτιέμαι μήπως τον έχεις τιμωρία το γιο σου και τον βάζεις ν ασχοληθεί με αυτό το απολίθωμα,

να "ψευτοπαιξει" τι ακριβως?

δε το λυπάσαι το παιδακι ν ασχολειται με το μουσείο....

• Like 2
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, snbblp είπε

Το πιθανότερο είναι οξειδωμένα σλοτς, και κακή επαφή VGA.

http://www.pchell.com/hardware/beepcodes.shtml

Προσεκτικό καθάρισμα pci slots και ακροσύνδεσης vga με ισοπροπυλική αλκοόλη.

Αρχισε έτσι, και τα λέμε. Το σωστό είναι να κάνει ΕΝΑ μόνο beep, το καθόλου είναι ανησυχητικό.

Οκ θα καθαρισω ξανα με αλκοολη. Το θυμαμαι οτι οταν δουλευε, εκανε 1 μπιπ. Το καθολου τι σημαινει? Και οι 3 ανεμιστηρες δουλευουν, ο σκληρος επισης.

Αναφορά σε κείμενο

Καρτα γραφικων εαν εντοπισεις οτι χρειαζεσαι αλλη -αν και το βρισκω απιστευτο να εχει χαλασει:
εκεινες παιζει να πεθανουν...μετα απο εμας, χαχα-αχ!-, στειλε p.m. εχω σιγουρα vga <εποχης>, χιχι!

Ευχαριστω για την προσφορα σου, θα ηθελα να δοκιμασω αλλη καρτα μπας και βγαλω ακρη.

45 λεπτά πριν, koolisk6 είπε

εγώ αναρωτιέμαι μήπως τον έχεις τιμωρία το γιο σου και τον βάζεις ν ασχοληθεί με αυτό το απολίθωμα,

να "ψευτοπαιξει" τι ακριβως?

δε το λυπάσαι το παιδακι ν ασχολειται με το μουσείο....

Δεν ειναι αυτο το νοημα του ποστ...

Δημοσ.

Καθόλου beep, είναι πρόβλημα είτε τροφοδοσίας, είτε κακή επαφή cpu. Επειδή κάποτε είχα ένα διπλό 200άρι pro, θυμάμαι πως η cpu έχει ΠΟΛΥ μαλακά ποδαράκια που λυγίζουν εύκολα. Και τι δε θά 'δινα να αναστήσω τέτοιο μηχάνημα!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...