Sotiris S. Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Καλησπερα παιδια Αποφασισα να βαλω σε λειτουργια το PC που ειχα οταν ημουν ακομα στο Δημοτικο, για να το δει και να ψευτοπαιξει ο γιος μου. Ειναι ενα Pentium pro 150mhz με 32mb ram απο οτι ειδα. Το εβαλα λοιπον μπροστα μετα απο 20 χρονια, και εκανε νομιζω 8 μπιπ. Εβγαλα καρτα γραφικων, ραμ , σκληρο κτλ, καθαρισα, φυσιξα τα ξαναεβαλα και ανοιγει χωρις μπιπ. Το προβλημα ειναι οτι για καποιο λογο δεν στελνει σημα στην οθονη (την τσεκαρα σε αλλο pc και δουλευει σαν οθονη) Εχετε ιδεα τι να κοιταξω? Να ψαξω για καρτα γραφικων? Φοραει μια S3 trio 64V+. Που θα βρω? Τι αλλο μπορει να φταιει? Ευχαριστω προκαταβολικα!
neo80 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Αν θες παίρνεις μια post card κοίταξε όμως να είναι συμβατή με το pc σου.
snbblp Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Sotiris S. είπε Καλησπερα παιδια Αποφασισα να βαλω σε λειτουργια το PC που ειχα οταν ημουν ακομα στο Δημοτικο, για να το δει και να ψευτοπαιξει ο γιος μου. Ειναι ενα Pentium pro 150mhz με 32mb ram απο οτι ειδα. Το εβαλα λοιπον μπροστα μετα απο 20 χρονια, και εκανε νομιζω 8 μπιπ. Εβγαλα καρτα γραφικων, ραμ , σκληρο κτλ, καθαρισα, φυσιξα τα ξαναεβαλα και ανοιγει χωρις μπιπ. Το προβλημα ειναι οτι για καποιο λογο δεν στελνει σημα στην οθονη (την τσεκαρα σε αλλο pc και δουλευει σαν οθονη) Εχετε ιδεα τι να κοιταξω? Να ψαξω για καρτα γραφικων? Φοραει μια S3 trio 64V+. Που θα βρω? Τι αλλο μπορει να φταιει? Ευχαριστω προκαταβολικα! Το πιθανότερο είναι οξειδωμένα σλοτς, και κακή επαφή VGA. http://www.pchell.com/hardware/beepcodes.shtml Προσεκτικό καθάρισμα pci slots και ακροσύνδεσης vga με ισοπροπυλική αλκοόλη. Αρχισε έτσι, και τα λέμε. Το σωστό είναι να κάνει ΕΝΑ μόνο beep, το καθόλου είναι ανησυχητικό. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2020 από snbblp
TheDevilMayCare Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Καρτα γραφικων εαν εντοπισεις οτι χρειαζεσαι αλλη -αν και το βρισκω απιστευτο να εχει χαλασει: εκεινες παιζει να πεθανουν...μετα απο εμας, χαχα-αχ!-, στειλε p.m. εχω σιγουρα vga <εποχης>, χιχι! 😋 1
koolisk6 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 εγώ αναρωτιέμαι μήπως τον έχεις τιμωρία το γιο σου και τον βάζεις ν ασχοληθεί με αυτό το απολίθωμα, να "ψευτοπαιξει" τι ακριβως? δε το λυπάσαι το παιδακι ν ασχολειται με το μουσείο.... 2 1 1
Sotiris S. Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 8 ώρες πριν, snbblp είπε Το πιθανότερο είναι οξειδωμένα σλοτς, και κακή επαφή VGA. http://www.pchell.com/hardware/beepcodes.shtml Προσεκτικό καθάρισμα pci slots και ακροσύνδεσης vga με ισοπροπυλική αλκοόλη. Αρχισε έτσι, και τα λέμε. Το σωστό είναι να κάνει ΕΝΑ μόνο beep, το καθόλου είναι ανησυχητικό. Οκ θα καθαρισω ξανα με αλκοολη. Το θυμαμαι οτι οταν δουλευε, εκανε 1 μπιπ. Το καθολου τι σημαινει? Και οι 3 ανεμιστηρες δουλευουν, ο σκληρος επισης. Αναφορά σε κείμενο Καρτα γραφικων εαν εντοπισεις οτι χρειαζεσαι αλλη -αν και το βρισκω απιστευτο να εχει χαλασει: εκεινες παιζει να πεθανουν...μετα απο εμας, χαχα-αχ!-, στειλε p.m. εχω σιγουρα vga <εποχης>, χιχι! Ευχαριστω για την προσφορα σου, θα ηθελα να δοκιμασω αλλη καρτα μπας και βγαλω ακρη. 45 λεπτά πριν, koolisk6 είπε εγώ αναρωτιέμαι μήπως τον έχεις τιμωρία το γιο σου και τον βάζεις ν ασχοληθεί με αυτό το απολίθωμα, να "ψευτοπαιξει" τι ακριβως? δε το λυπάσαι το παιδακι ν ασχολειται με το μουσείο.... Δεν ειναι αυτο το νοημα του ποστ...
snbblp Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Καθόλου beep, είναι πρόβλημα είτε τροφοδοσίας, είτε κακή επαφή cpu. Επειδή κάποτε είχα ένα διπλό 200άρι pro, θυμάμαι πως η cpu έχει ΠΟΛΥ μαλακά ποδαράκια που λυγίζουν εύκολα. Και τι δε θά 'δινα να αναστήσω τέτοιο μηχάνημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα