Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαβασα ενα αρθρακι που αναφερει μεχρι ποσες μερες μπορεις να διατηρησεις ωμο κρεας στο ψυγειο. Το ερωτημα μου εμενα ειναι πως χειριζεστε εσεις την αποθηκευση του απο την στιγμη αγορας.

Ας πουμε εγω σημερα αγορασα διαφορα κρεατα απο σουπερ μαρκετ. Μπιφτεκια, φιλετα, μπριζολα, πανσετες, σνιτσελ και δε θελω να κατσω να προγραμματισω τι θα φαω και ποτε. Θελω οπως μου ρθει. Ετσι ομως θα πρεπει να τα καταψυξω και να τα ξεπαγωνω στο ξεκινημα της μερας και χωρις να μπορω να τα μαριναρω εφοσον θα ναι στο παγο. Αν τα καναλωσω μεχρι τελος βδομαδας μπορω να τα αφησω στο ψυγειο;

Περα απο κοτοπουλο που διαβασα στο αρθρο 2-4 μερες τα υπολοιπα μπορεις λογικα να τα κρατησεις. Αν και προηγουμενη βδομαδα ειχα μπριζολα στο ψυγειο 5 μερες και μυριζε καπως οταν την εβγαλα να τη ψησω. Τελικα δεν επαθα κατι

Δημοσ.

Και Τι θα κανω να πηγαινω καθε μερα. Σημερα να παρω τη μπριζολα αυριο τα μπιφτεκια. Αλλη δουλεια δεν εχουμε

• Confused 1
Δημοσ.

Ε και τωρα τι περιμενεις , να σου πιστοποιησει το ινσομνια στις ποσες μερες παθαινει βαβα η κοιλιτσα ? .Εξαλλου , ολοι μαζι οι insomniacs , μια νοικοκυρα δεν την φθανουν .Ρωτα καμμια milfαρα γειτονισσα  😄

Αντε και ενα λινκ 

https://www.iatropedia.gr/diatrofi/pliris-odigos-poso-sintirounte-i-trofes-se-psigio-katapsixi-ke-apothiki/41758/

Δημοσ.

Μπορείς να τα μαρινάρεις πριν να τα βάλεις στην κατάψυξη.

Καταναλώνεις πρώτα κοτόπουλο και μπιφτέκια καθώς είναι τα πιο ευαίσθητα.

Τα κομάτια κρέατος αντέχουν περισσότερο!

Αν παίρνεις συσκευασμένα, εννοείται ότι επιλέγεις αυτά με την πιο μακρινή ημερομηνία λήξης και τα καταναλώνεις αντίστοιχα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...