Προς το περιεχόμενο

windows 7 εγκατασταση

otso

Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω το iso των windows 7 ultimate  και κατεβασα απο την microsoft  το Windows7-USB-DVD-Download-Tool-Installer-en-US

Επειδη το λαπτοπ που θελω να τα βαλω ειναι πολυ παλιο και το bios δεν εχει επιλογη να μπουταρει απο usb φλασακι  , πρεπει να φταξω bootable DVD.

Προσπαθω να δημιουργησω λοιπον bootable DVD με το tool της microsoft  , αυτο λοιπον μου βγαζει οτι στο δισκακι dvd που βαζω  δεν υπαρχει  αρκετος 

χωρος . Το iso ειναι 4.4 γιγα  ενω τα δισκακια  4.7 Gb  λογικα πρεπει να χωραει.

Το δοκιμασα σε 2 διαφρετικα λαπτοπ και μου βγαζει το ιδιο .

Εχει κανεις καμμια ιδεα πως να το κανω;  

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, otso είπε

Επειδη το λαπτοπ που θελω να τα βαλω ειναι πολυ παλιο και το bios δεν εχει επιλογη να μπουταρει απο usb Εχει  κανεις καμμια ιδεα πως να το κανω;  

ακολουθηε αυτόν τον οδηγό Ενότητα  εκκίνηση υπολογιστή από USB αν δεν το υποστηρίζει η μητρική μου Θα κάνεις ένα cd με το Plop Boot Manager και θα μπουταρεις από το cd θα σου βγάλει επιλογή usb θα την κλικαρεις με τα βελάκια προς τα κάτω και πατας εντερ Εννοείται οτι έχεις το bootable usb έτοιμο και στην θύρα του υπολογιστή επάνω Μην μπεις από windows 7 γιατί δεν θα μπορείς να διαβάσεις  Προτίμησε  linux η 10ρια 

https://www.pcsteps.gr/1404-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE-boot-%CE%B1%CF%80%CF%8C-usb-dvd-cd/#____USB

Επεξ/σία από hp8

Αν εχεις laptop νεωτερο του 2005 αντε 2006, τοτε σιγουρα θα εχεις boot απο USB, απλα πρεπει να να αλλαξεις το boot order στο BIOS. Απλα μπορει να το λεει boot from removable media ή κατι τετοιο και πρεπει να το βαλεις πρωτο. Εναλλακτικα δες αν σου βγαζει καποιο κουμπι για boot order πχ F9 και πατα το ωστε να διαλεξεις boot απο usb..

3 ώρες πριν, otso είπε

εχω το iso των windows 7 ultimate  και κατεβασα απο την microsoft  το Windows7-USB-DVD-Download-Tool-Installer-en-US

Επειδη το λαπτοπ που θελω να τα βαλω ειναι πολυ παλιο και το bios δεν εχει επιλογη να μπουταρει απο usb φλασακι  , πρεπει να φταξω bootable DVD.

Προσπαθω να δημιουργησω λοιπον bootable DVD με το tool της microsoft  , αυτο λοιπον μου βγαζει οτι στο δισκακι dvd που βαζω  δεν υπαρχει  αρκετος 

χωρος . Το iso ειναι 4.4 γιγα  ενω τα δισκακια  4.7 Gb  λογικα πρεπει να χωραει.

Το δοκιμασα σε 2 διαφρετικα λαπτοπ και μου βγαζει το ιδιο .

Εχει κανεις καμμια ιδεα πως να το κανω;  

Κατέβασε το ultraiso και φόρτωσε το iso. Αν είναι bootable θα στο γράψει στο αριστερό μέρος (θα λέει bootable ή εκκινήσιμο). Αν δεν είναι εκκινήσιμο θα σου στείλω το boot.img για να το κάνεις εκκινήσιμο με το πρόγραμμα, αλλά θα πρέπει να το έχεις πλήρες και όχι trial.

Παιδια καλημερα και σας ευχαριστω ολους  

Τελικα ηταν πολυ απλο το θεμα  , στο ποστ του ο hp8 εχει ενα λινκ απο το pcsteps  , εκατσα και το διαβασα και καπου λεει μια παραγραφος οτι καποιες μητρικες για να σου βγαλουν 

επιλογη για μπουταρισμα με usb πρεπει να εχουν ενα στικακι επανω  οταν πατας F12 (σε μενα) για επιλογη  .

Ρε λεω λες; εχει πλακα , βαζω ενα στικακι και ως εκ θαυματος μου εμφανιζει την επιλογη usb.  μετα ολα ηταν ευκολα  .

Οπως και ναχει ειμαι υποχρεωμενος σε ολους  και παλι σας ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...