Προς το περιεχόμενο

Βοήθεια για αγορά πολυμηχανήματος


phph

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ψάχνομαι για αγορά πολυμηχανήματος. Χρειάζομαι έγχρωμο με δυνατότητα αυτόματης εκτύπωσης διπλής όψης, σύνδεση σε δίκτυο, σκανάρισμα με adf σε θέση δικτύου με έξοδο σε pdf. Αν το adf είναι αυτόματο διπλής όψης, τόσο το καλύτερο. Δεν είναι απαραίτητο όμως, αρκεί να μπορεί να σκανάρει μπρος πίσω χειροκίνητα πολλές σελίδες σε pdf. Εννοώ πρώτα τις μονές μετά τις ζυγές, αλλά στο pdf να είναι με τη σωστή σειρά.

Επειδή είχα πολύ κακή εμπειρία, πολύ παλιότερα, με έναν εκτυπωτή inkjet, ξεκίνησα να ψάχνω για laser. Για να καταλάβετε στον inkjet που είχα, τα περισσότερα μελάνια τα πετούσα επειδή ξεραινότανε. Δεν είναι ότι δεν τύπωνα πολύ, απλά υπήρχαν περίοδοι (κυρίως καλοκαίρια) που δεν τύπωνα και τόσο συχνά. Για αρκετά χρόνια δεν είχα εκτυπωτή και τώρα που ξαναψάχνω βλέπω ότι το κόστος εκτύπωσης με εκτυπωτές δοχείου μελάνης, είναι τόσο χαμηλό που δεν μπορώ να το αγνοήσω, αν και όπως είπα πήγαινα φουλ για laser.

Το ερώτημά μου λοιπόν είναι αν θα έχω παρόμοιο πρόβλημα. Αν δεν τυπώσω για ένα μήνα π.χ. το καλοκαίρι, υπάρχει περίπτωση να ξεραθούν; Στον inkjet οι κεφαλές ήταν ενσωματωμένες στα μελάνια. Άλλαξα μελάνια, άλλαζα και κεφαλές. Εδώ αν καταλαβαίνω καλά είναι χώρια. Οπότε αν είναι να έχω πρόβλημα θα είναι στις κεφαλές. Αυτές αλλάζουν; Είναι εύκολο;. Τι κόστος έχουν;

Πάντως είμαι ανάμεσα σε:

https://www.skroutz.gr/s/18926965/HP-LaserJet-M479fdw.html

και

https://www.skroutz.gr/s/12907820/Epson-EcoTank-L6190.html

Ποιά είναι η γνώμη σας;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικά θα πήγαινα σε HP.  Με ανάλογες ανάγκες παρήγγειλα  σήμερα αυτόν   https://www.skroutz.gr/s/19209880/HP-LaserJet-Pro-MFP-M479dw.html?keyphrase=HP+LaserJet+M479dw .  Τα τόνερ είναι ανεξάρτητα κομμάτια-φυσίγγια , black, magenta, cyan, yellow και μπαίνουν επάνω στο drum .  Τα αυθεντικά είναι ακριβά , αλλά από μαγαζιά του skroutz βρίσκεις συμβατά σε καλύτερες τιμές.  Εγώ έχω βρει ένα κατάστημα με συμβατά τόνερ και drum και από εκεί ψωνίζω αναλώσιμα για τους εκτυπωτές μου χωρίς πρόβλημα .  

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι το ίδιο μοντέλο βασικά, απλά δεν έχει fax το δικό σου. Άχρηστο είναι το fax, αλλά συνοδεύτε από double sided adf και αυτό το θέλω.

Βρήκες συμβατά toner στο skroutz; Εγώ βρήκα μόνο μαύρο και όχι ιδιαίτερα πιο φθηνό. Και πάντα υπάρχει κίνδυνος μετά από αναβάθμιση του bios του εκτυπωτή, να μην αναγνωρίζετε.

Επεξ/σία από phph
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 λεπτό πριν, phph είπε

Είναι το ίδιο μοντέλο βασικά, απλά δεν έχει fax το δικό σου. Άχρηστο είναι το fax, αλλά συνοδεύται από double sided adf και αυτό το θέλω.

Βρήκες συμβατά toner στο skroutz; Εγώ βρήκα μόνο μαύρο και όχι ιδιαίτερα πιο φθηνό. Και πάντα υπάρχει κίνδυνος μετά από αναβάθμιση του bios του εκτυπωτή, να μην αναγνωρίζεται.

Για κοίτα στον Αυγουστή μήπως έχει. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν βγάζει κάτι. Ίσως είναι πολύ καινούργιος. Στο Amazon διάβαζα ότι βρίσκανε, αλλά έπρεπε να ξεκολλήσουν το chip από το γνήσιο και να το κολλήσουν στο συμβατό για να δουλέψει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...