czarjuly Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Θυμαται κανεις πως γινεται hard reset στο παραπανω ρουτερ ετσι ωστε να επανελθει στις εργοστασιακες ρυθμισεις; Δοκιμασα πατησα το reset συντομα το κρατησα και για 30" αλλα τιποτα
DanielRGr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Μεσα απο το UI πρεπει να εχεις σιγουρα την επιλογη για restore to factory settings. Ωστοσο, το κουμπι reset θελει πατημα για 5 δευτερολεπτα και αν (αλλαζει απο ρουτερ σε ρουτερ), ξαναδοκιμασε το.
czarjuly Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, DanielRGr είπε Μεσα απο το UI πρεπει να εχεις σιγουρα την επιλογη για restore to factory settings. Ωστοσο, το κουμπι reset θελει πατημα για 5 δευτερολεπτα και αν (αλλαζει απο ρουτερ σε ρουτερ), ξαναδοκιμασε το. Το θεμα ειναι οτι μου καναν μια επαναφορα γραμμης σημερα απο τον παροχο και μου βαλανε λαθος συνθηματικο και δεν μπορουσα να μπω στο ρουτερ γι αυτο προσπαθουσα να το κανω reset Τελικα επικοινωνησα μαζι τους και μου βαλανε τα δικα μου συνθηματικα παλι Αλλα μου εκανε εντυπωση που πατωντας το reset δεν επανηλθε στις εργοστασιακες ρυθμισεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα