Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, σήμερα ο πατέρας μου πήγε να εκτυπώσει κάποια pdf και κάποια pdf τα εκτύπωσε και κάποια άλλα δεν τα δεχόταν ο εκτυπωτής. Το pc δεν έδειχνε να υπάρχει κάποιο θέμα για την εκτύπωση (τα pdf δεν είναι κλειδωμένα). Έκατσα να το ψάξω λίγο και βρήκα αυτό. Το θέμα είναι ότι ενώ πατάω alt + F2 δεν μου βγάζει κάτι. Και ούτε μπόρεσα να βρω κάτι παρόμοιο στο μενού. Γνωρίζετε πως μπορώ να το κάνω ή αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος?  (Χρησιμοποιώ το Adobe Acrobat Reader )

Δημοσ.

Σε Linux δουλεύεις; Το λινκ που παρέθεσες είναι στο gnome που είναι για Linux. Κατά 99% χρειάζεται ν' αναβαθμίσεις το Acrobat Reader. Επίσης, αν υπάρχει print protection στο Acrobat Reader δεν μπορείς να το κάνεις τίποτα override.

Στο Acrobat Reader πήγαινε File / Document Properties και από εκεί στο Security για να δεις το τι σε αφήνει να κάνεις.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Σε Linux δουλεύεις; Το λινκ που παρέθεσες είναι στο gnome που είναι για Linux. Κατά 99% χρειάζεται ν' αναβαθμίσεις το Acrobat Reader. Επίσης, αν υπάρχει print protection στο Acrobat Reader δεν μπορείς να το κάνεις τίποτα override.

Στο Acrobat Reader πήγαινε File / Document Properties και από εκεί στο Security για να δεις το τι σε αφήνει να κάνεις.

Δεν το κατάλαβα ότι είναι για linux (έχω Windows 10). Στο  Document Properties μου βγάζει αυτό (στην φώτο) και δεν είδα να έχει κάτι που να το μπλοκάρει. Και έχει και τα ίδια στοιχεία με τα pdf που εκτυπώθηκαν κανονικά. 

image.png.0959c476d402fa273905481a29bb5ac6.png

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
Δημοσ.

Πριν κάνεις εκτύπωση δοκίμασε την προεπισκόπηση εκτύπωσης, τι βλέπεις ? μπορείς να κάνεις κάποια παραμετροποίηση σε αυτό που βλέπεις ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε

Δεν το κατάλαβα ότι είναι για linux (έχω Windows 10). Στο  Document Properties μου βγάζει αυτό (στην φώτο) και δεν είδα να έχει κάτι που να το μπλοκάρει. Και έχει και τα ίδια στοιχεία με τα pdf που εκτυπώθηκαν κανονικά. 

image.png.0959c476d402fa273905481a29bb5ac6.png

Περίεργο! Κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα. Δοκίμασε τα εξής:

1. Επανεκκίνηση και ξανά προσπάθεια για εκτύπωση, μήπως ο κακογραμμένος οδηγός εκτύπωσης έχει προβλήματα.

ή 2. Δες αν υπάρχει νεότερη έκδοση του Acrobat Reader.

Αυτά που δεν τα δέχεται ο εκτυπωτής βγάζουν κάποιο μήνυμα λάθους;

Δοκίμασε να τ' ανοίξεις και να τα εκτυπώσεις με το Sumatra PDF.

Επεξ/σία από spectaculator
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, htaccess είπε

Πριν κάνεις εκτύπωση δοκίμασε την προεπισκόπηση εκτύπωσης, τι βλέπεις ? μπορείς να κάνεις κάποια παραμετροποίηση σε αυτό που βλέπεις ?

Δεν έχω δικό μου εκτυπωτή, απλά εκεί που το πήγε ο πατέρας μου (έχει έναν εκτυπωτή εκεί που δουλεύει). Αυτά μου βγάζει στο δικό μου pc (είναι φορολογικό έγγραφο οπότε το έχω σβήσει για να μην φαίνεται)  

image.png

7 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Περίεργο! Κανονικά δεν θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλημα. Δοκίμασε τα εξής:

1. Επανεκκίνηση και ξανά προσπάθεια για εκτύπωση, μήπως ο κακογραμμένος οδηγός εκτύπωσης έχει προβλήματα.

ή 2. Δες αν υπάρχει νεότερη έκδοση του Acrobat Reader.

Αυτά που δεν τα δέχεται ο εκτυπωτής βγάζουν κάποιο μήνυμα λάθους;

Δεν έχω δικό μου εκτυπωτή (όπως ανέφερα και στο αρχικό ποστ). Το pc δείχνει ότι το στέλνει κανονικά στον εκτυπωτή αλλά ο εκτυπωτής δεν το εκτυπώνει... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, donblunts είπε

Ερώτηση, η γραμματοσειρά στο PDF που δεν εκτυπώνεται είναι η ίδια όπως στα άλλα?

Σε αυτό έχεις δίκιο, αυτά που εκτυπώθηκαν ήταν κανονικά έγραφα, ενώ αυτά που δεν εκτυπώθηκαν είχαν  αυτήν ακριβώς μορφή (φωτο από google)

Συγγνώμη που δεν το ανέφερα πιο πριν, τώρα το πρόσεξα και εγώ.

image.png

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, GeorgeR1_700 είπε

Σε αυτό έχεις δίκιο, αυτά που εκτυπώθηκαν ήταν κανονικά έγραφα, ενώ αυτά που δεν εκτυπώθηκαν είχαν  αυτήν ακριβώς μορφή (φωτο από google)

Συγγνώμη που δεν το ανέφερα πιο πριν, τώρα το πρόσεξα και εγώ.

image.png

Τότε ίσως να είναι θέμα driver του εκτυπωτή.
Δοκίμασε να εγκαταστήσεις PS, PCL η XL

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...