Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

άλλαξα τον κωδικό μου στο taxis και ενώ είμαι σίγουρος πως είναι σωστός λόγω ότι χρησιμοποιώ lastpass, μου γράφει πως είναι λάθος.

Υπάρχει περίπτωση να έχει μέγιστο όριο χαρακτήρων; Ο δικός μου είναι 35 και ίσως maxαρει κάπου και γιαυτό τον βγάζει λάθος. πχ να δέχτηκε μόνο 20 ψηφία και επειδή εγώ του βάζω 35 να τον παίρνει ως λάθος.

• Super Moderators
Δημοσ.
30 minutes ago, george1807 said:

Καλησπέρα,

άλλαξα τον κωδικό μου στο taxis και ενώ είμαι σίγουρος πως είναι σωστός λόγω ότι χρησιμοποιώ lastpass, μου γράφει πως είναι λάθος.

Υπάρχει περίπτωση να έχει μέγιστο όριο χαρακτήρων; Ο δικός μου είναι 35 και ίσως maxαρει κάπου και γιαυτό τον βγάζει λάθος. πχ να δέχτηκε μόνο 20 ψηφία και επειδή εγώ του βάζω 35 να τον παίρνει ως λάθος.

Αν δεν κάνω λάθος, το όριο για το password είναι 100 χαρακτήρες. 

Δημοσ.

Το όριο στο πεδίο του password στη φόρμα εγγραφής είναι 30 χαρακτήρες, καλά σκέφτηκες ότι μπορεί να φταίει το μήκος.

Δοκίμασε με τους πρώτους 30 χαρακτήρες του pass που έβαλες, και αν δεν δουλέψει φτιάξε καινούριο από εδώ με το username και τον κλειδάριθμο.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, george1807 είπε

Χμ το φαντάστηκα. Τώρα λέει έχει μπλοκάρει ο χρήστης μετά από τις αποτυχημένες προσπάθειες. Τι κάνω;

Σου λέει να πας από το μητρώο; Γιατί παλιά αυτό έλεγε μετά από πολλές λάθος προσπάθειες

Δημοσ.

Εντάξει κατάφερα να μπω. Επιβεβαιώνω ότι έχει ως μέγιστο όριο τους 30 χαρακτήρες. Δοκίμασα τώρα και δεν με είχε μπλοκαρισμένο. Ευχαριστώ.

Πάντως θα έπρεπε να αναφέρουν το μέγιστο όριο ώστε να ξέρουμε, ή τουλάχιστον αν το ξεπερνάς να βγάζει σφάλμα. 

• Like 2
Δημοσ.

Νταξ, κωδικο σου ζητησαν, οχι εκθεση ιδεων! Αν ο κωδικος περιεχει συμβολα, κεφαλαια-μικρα και αριθμο και ειναι κοντα στα 10-12 ψηφια δε σπαει, εκτος αν στον κλεψουν με καποιο τροπο. Οποτε ειτε βαλεις 12 ψηφια ειτε 35 ενα κ το αυτο. 

Εγω προσωπικα την εχω πατησει με παρομοιο τροπο , γτ το pass το εβαλα στα ελληνικα. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, ifaist είπε

Αν ο κωδικος περιεχει συμβολα, κεφαλαια-μικρα και αριθμο και ειναι κοντα στα 10-12 ψηφια δε σπαει, εκτος αν στον κλεψουν με καποιο τροπο. Οποτε ειτε βαλεις 12 ψηφια ειτε 35 ενα κ το αυτο.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, ifaist είπε

Νταξ, κωδικο σου ζητησαν, οχι εκθεση ιδεων! Αν ο κωδικος περιεχει συμβολα, κεφαλαια-μικρα και αριθμο και ειναι κοντα στα 10-12 ψηφια δε σπαει, εκτος αν στον κλεψουν με καποιο τροπο. Οποτε ειτε βαλεις 12 ψηφια ειτε 35 ενα κ το αυτο. 

Εγω προσωπικα την εχω πατησει με παρομοιο τροπο , γτ το pass το εβαλα στα ελληνικα. 

Προφανώς και τα 12 ψηφία με τα 35 είναι η μέρα με τη νύχτα. Βασικές αρχές κρυπτογραφίας.

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Xacti είπε

Kαι πάλι, σύμφωνα με το βίντεο που παρέθεσες, ένας πολύπλοκος κωδικός γύρω στα 10-12 ψηφία, θέλει χιλιάδες χρόνια για να αποκρυπτογραφηθεί από ένα bot.

Και αν τον αλλάζεις και συχνά (όπως απαιτούν πολλά sites), δε πιστεύω πως κινδυνεύεις.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, george1807 είπε

Προφανώς και τα 12 ψηφία με τα 35 είναι η μέρα με τη νύχτα. Βασικές αρχές κρυπτογραφίας.

Συμφωνω. Το ενα θελει 34.000 χρονια για να σπασει και το αλλο 843 QUATTUORDECILLION χρονια (δεν ξερω πως μεταφράζεται 😌).

😋 😎 😍

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, tasanton είπε

Δεν ρωτώ καν πόσα ψηφία έχει βάλει ο φίλος στο password του ebanking του...

Πολλά, τσάμπα είναι. Έτσι και αλλιώς στο lastpass αποθηκεύονται. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...