alexaso29 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Καλησπερα στ φορουμ...εχω στην κατοχή μου τ συγκεκριμένο αμάξι..πριν από εμένα το έιχε ιδιώτης στην Κέρκυρα... Τ ραδιόφωνο έχει αποθηκευμένους σταθμούς Κέρκυραςκ όταν βάζω τους σταθμούς εδώ των Ιωαννίνων δεν παίζουν καν η με παράσιτα... Δεν βρήκα κάτι sto manual για reset του audi chorus η στις ρυθμισειε
meletis_m Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 43 λεπτά πριν, alexaso29 είπε Καλησπερα στ φορουμ...εχω στην κατοχή μου τ συγκεκριμένο αμάξι..πριν από εμένα το έιχε ιδιώτης στην Κέρκυρα... Τ ραδιόφωνο έχει αποθηκευμένους σταθμούς Κέρκυραςκ όταν βάζω τους σταθμούς εδώ των Ιωαννίνων δεν παίζουν καν η με παράσιτα... Δεν βρήκα κάτι sto manual για reset του audi chorus η στις ρυθμισειε Συνήθως συντονίζεις το σταθμό χειροκίνητα και πατας τη θέση που θες λίγο . Θα σφυρίξει όταν το αποιηκευσει
alexaso29 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Και αποθήκευση να τους κάνω πάλι έχουν παράσιτα
meletis_m Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 25 λεπτά πριν, alexaso29 είπε Και αποθήκευση να τους κάνω πάλι έχουν παράσιτα Να ρωτήσεις τότε σε κατάστημα ηχοσυστημάτων , δεν ξέρω μήπως με αντιπαρασιτικο φιλτρο διορθωθεί
alexaso29 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Ναι κ έχει αλλαχτεί κ με καινούργια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα