thelos257 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημερα σε ολους ες σας παιδια θα ηθελα να ακουσω την δικια σας αποψη σε ενα θεμα που με απασχολουσε εντονα θα ελεγα οταν αγοραζα μια Samsung συσκευη ειτε οταν κυκλοφορουσε αρχικα με προπαραγγελεια ειτε και ενδιαμεσα μεσα στον χρονο. Αγορασα στις 8/3/2020 το Samsung Galaxy S10 το οποιο το πουλησα και θα το ξανα αγορασω τωρα που επεσε η τιμη του ξανα. Τον λογο που το πουλησα (μεγαλη μου χαζομαρα) θα σας τον πω μετα. Για την ωρα θα σας πω το θεμα που εχω και με αναγκασε να αποχωριστω το S10 μου τοτε. Το αγορασα απο ενα καταστημα εδω στην Κυπρο με προπαραγγελεια απο τον Στεφανη οπου το παρελαβα ηταν κλειστο σφαρισμενο στο κουτι του οπως βλεπετε και στις δυο κατω εικονες που εχω απο το προσωπικο μου αρχειο ομως οταν ρωτησα γιατι δεν υπαρχει πισω στο κινητο αυτοκολλητακι με το IMEI του και γιατι στο πλαγιο αριστερο μερος δεν υπαρχει κολλημενο αυτοκολλητο οτι ειναι απο την Samsung Hellas Ελλαδα Αθηνα τοτε αρχισαν να μου τα μασανε να μου λενε αμαν εχει ελληνικα μεσα το κινητο τι σε νοιαζει εσενα γιατι δεν υπαρχουν αυτοκολλητα κλπ. Εκει απο μονος μου καταλαβα οτι κατι πηγαινε Χ στο θεμα απο που τα προμηθευονται και καταλαβα οτι δεν ειναι αξιοπιστιες οι προμηθετες τους δεν ειναι καν απο Ελλαδα η απο ευρωπη. Ετσι το πουλησα. Χθες πηγα στο Public οπου το αγορασα ξανα σε μαυρο χρωμα αυτη την φορα και οπως βλεπετε υπαρχει το αυτοκολλητο κολλημενο στο πλαι στο αριστερο μερος απο την Samsung Hellas Ελλαδα Αθηνα. Μπορειτε να μου δωσετε ενα καλο λογο μια καλη εξηγηση γιατι καποια καταστηματα ασχετως αν ειναι με προπαραγγελεια η οχι γιατι δεν εχουν αυτο το αυτοκολλητο κολλημενο ; Εξακολουθω να πιστευω οτι κατι παει Χ αλλα δεν ξερω τι. Συμφωνα με τα λεγομενα τους και τους προμηθευτες τους. Σας εχει τυχει και εσας παρομοιο περιστατικο ομως δεν το σκαλισετε τοσοοοοο πολυ δεν το κουρασετε τοσο πολυ οπως εγω ; Που θελω να αναλυω τα παντα για να μαθαινω περισσοτερα απ οσα βλεπω και κρινω. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2020 από thelos257
κουξκουκ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Όντως χαζομάρα έκανες που το έδωσες την πρώτη φορά αν ήταν αυτός ο λόγος..τώρα τα αυτοκόλλητα είναι γιατί η συσκευή προορίζονταν για άλλη χώρα με χαμηλότερο συντελεστή ΦΠΑ π.χ. Πολλώνια και έγινε από το κατάστημα μαζική παραγγελία για να βγάλουν ένα έξτρα κέρδος, εγγύηση και λοιπά όπως και τα του μέσα τής συσκευής είναι ίδια. Ελπίζω να βοήθησα και να μην κούρασα . 1
thelos257 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 15 λεπτά πριν, κουξκουκ είπε Όντως χαζομάρα έκανες που το έδωσες την πρώτη φορά αν ήταν αυτός ο λόγος..τώρα τα αυτοκόλλητα είναι γιατί η συσκευή προορίζονταν για άλλη χώρα με χαμηλότερο συντελεστή ΦΠΑ π.χ. Πολλώνια και έγινε από το κατάστημα μαζική παραγγελία για να βγάλουν ένα έξτρα κέρδος, εγγύηση και λοιπά όπως και τα του μέσα τής συσκευής είναι ίδια. Ελπίζω να βοήθησα και να μην κούρασα . Καλησπερα δεν κουρασες καθολου σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Και το γεγονος οτι ξεκινησα το κινητο μου με καρτα sim μεσα οπου μ εμφανισε αλλη γλωσσα δεν ξερω τι ηταν παντως αγγλικα και ελληνικα δεν ηταν και μ εμφανιζε δυο επιλογες: 1) ο παροχεας που ηταν η πρωτη καρτα μου 2) None αφου δεν ειχε καρτα sim στην δευτερη υποδοχη εκανε επαννεκινηση απο μονο του μετα αργησε να ξεκινησει 10 λεπτα εμφανιστηκαν τα ελληνικα. Αρα ; δεν βγαζεις καποιο συμπερασμα ; 1
κουξκουκ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, thelos257 είπε Καλησπερα δεν κουρασες καθολου σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Και το γεγονος οτι ξεκινησα το κινητο μου με καρτα sim μεσα οπου μ εμφανισε αλλη γλωσσα δεν ξερω τι ηταν παντως αγγλικα και ελληνικα δεν ηταν και μ εμφανιζε δυο επιλογες: 1) ο παροχεας που ηταν η πρωτη καρτα μου 2) None αφου δεν ειχε καρτα sim στην δευτερη υποδοχη εκανε επαννεκινηση απο μονο του μετα αργησε να ξεκινησει 10 λεπτα εμφανιστηκαν τα ελληνικα. Αρα ; δεν βγαζεις καποιο συμπερασμα ; Πρέπει να είναι αυτό που είπα,με το που ξεκίνησε θα είχε π.χ Πολλώνιας software startup και με το που έβαλες την επιλογή SIM cosmote ας πούμε έκανε Search σε ποια χώρα βρίσκεται αυτό το δίκτυο και λογικά ξανά ξεκίνησε με startup ελληνικό αυτή την φορά.. Μην φοβάσαι η εγγύηση σε αυτές τις συσκευές είναι το μεγαλύτερο θέμα και αφού η Samsung Hellas τα καλύπτει όλα τα ευρωπαϊκά μοντέλα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Θα σου πω ένα παράδειγμα δικό μου είχα αγοράσει το lg G4 από Σκρουτζ ,το κινητό ήταν ιταλικό.. όταν έσκασε το θέμα με τής μητρικές και τα bootloop η procordia δεν έκανε αντικαταστή συσκευής γιατί δεν ήταν ελληνικό , εκεί ναι υπήρχε σοβαρό θέμα μιας και το κινητό όσες φορές και να το έφτιαχνε το σέρβις τους πάλι θα χαλούσε. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2020 από κουξκουκ 1
thelos257 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 41 λεπτά πριν, κουξκουκ είπε Πρέπει να είναι αυτό που είπα,με το που ξεκίνησε θα είχε π.χ Πολλώνιας software startup και με το που έβαλες την επιλογή SIM cosmote ας πούμε έκανε Search σε ποια χώρα βρίσκεται αυτό το δίκτυο και λογικά ξανά ξεκίνησε με startup ελληνικό αυτή την φορά.. Μην φοβάσαι η εγγύηση σε αυτές τις συσκευές είναι το μεγαλύτερο θέμα και αφού η Samsung Hellas τα καλύπτει όλα τα ευρωπαϊκά μοντέλα δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Θα σου πω ένα παράδειγμα δικό μου είχα αγοράσει το lg G4 από Σκρουτζ ,το κινητό ήταν ιταλικό.. όταν έσκασε το θέμα με τής μητρικές και τα bootloop η procordia δεν έκανε αντικαταστή συσκευής γιατί δεν ήταν ελληνικό , εκεί ναι υπήρχε σοβαρό θέμα μιας και το κινητό όσες φορές και να το έφτιαχνε το σέρβις τους πάλι θα χαλούσε. Σε ευχαριστω πολυ θα πρεπει ομως να ελεχουνε απο που τα αγοραζουνε αφου στην Κυπρο δεν ξερω βεβαια αν εχουμε επισημο διανομεα της Samsung η τεχνικο της τμνημα στο νησι. Αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι τα περισσοτερα καταστηματα τα φερνουν απο την Samsung Hellas Ελλαδα Αθηνα οπου ειναι η επισημη εδρα της Samsung για ελληνικα προιοντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα