Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, karaLRS είπε

Στο site αυτό έχει δωρεάν αποστολή multisizer. 

Από εκεί πήραμε τις βέρες. Μια χαρά βγήκε το μέγεθος και πολύ ευχαριστημένοι από την συνολική εξυπηρέτηση. 

Απλό σχέδιο, χρυσό και τέλος. 

Screenshot_2020-01-28-21-51-27-113_com.android.chrome.jpg.79d1e1d5bbcf24db2685279bece04ae2.jpg

Αυτό το site είχα δει και εγώ και είπα κάτσε να ρωτήσω, γιατί φαντάζομαι πως θα έχουν αγοράσει αρκετοί από το ίντερνετ. Τελικά, μάλλον όχι. :P 

8 ώρες πριν, Dakonblackblade είπε

Η βέρα , όπως και το δαχτυλίδι της Ισχύος , είναι απλές, χρυσές , με στρογγυλεμένο bullet σχήμα για να είναι άνετες. Ο συμβολισμός είναι πανίσχυρος καθώς δεν φοριέται για στολίδι, δεν οξειδώνονται-αλλοιώνονται και συμβολίζει μια αιώνια υπόσχεση. 

Καλά, εγώ αν μπορούσα θα αγόραζα το ολόχρυσο, το One ring to rule them all! Για χάρη του παίζει να ανέβαινα και Αθήνα, αν ήξερα ότι το φτιάχνει κανείς. Μόνο εξωτερικό το βρίσκω από όσο έχω ψάξει...

Δημοσ.
19 ώρες πριν, afragorn είπε

Καλησπέρα!

Ξέρει κανείς κάποιο καλό ηλεκτρονικό μαγαζί με βέρες με πρωτότυπο σχεδιασμό (όχι το κλασσικό χρυσό μπλιαχ); 

Επίσης υπάρχει τρόπος να μάθω το μέγεθος χωρίς να πάω σε μαγαζί να μου το μετρήσουν επί τόπου; Ντρέπομαι να πάω να το κάνω...

Ως κάτοχος καταστήματος κοσμημάτων αλλά και ηλεκτρονικού καταστήματος θα σου πω πως βέρες πολύ σπάνια θα αγοραστεί βέρες κάποιος online. Έχει μεγάλη σημασία να δεις την βέρα από κοντά, ακόμα και το απλό σχέδιο. Αν πας σε κάποιο κατάστημα θα δεις το φάρδος σου πάει και θα έχεις και πλήρη εικόνα για αυτό που πληρώνεις. Στις βέρες έχει σημασία στο κόστος το βάρος τους. Μπορεί μια βέρα να είναι πολύ φθηνή επειδή είναι πολύ ελαφριά αλλά αυτή η βέρα δεν είναι καλή. Οπότε αν θες κάτι διαφορετικό καλύτερα να μην το κάνεις ιντερνετική. Εγώ ας πούμε, αλλά και άλλοι συνάδελφοι που έχουν εργαστήριο μπορούμε να την κατασκευάσουμε ακριβώς στις διαστάσεις που θες και το κόστος. Μέχρι και δικό σου σχέδιο. 

Επίσης σαν συμβουλή μακριά από 9 καράτια γιατί μαυρίζει με τα χρόνια και έχει και χάλια χρώμα.  

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, afragorn είπε

Αυτό το site είχα δει και εγώ και είπα κάτσε να ρωτήσω, γιατί φαντάζομαι πως θα έχουν αγοράσει αρκετοί από το ίντερνετ. Τελικά, μάλλον όχι. :P 

Εγώ έχω αγοράσει μερικές φορές μέσω ίντερνετ, κυρίως επειδή ήθελα διαφορετικά μέταλλα (τιτάνιο, cobalt, tungsten, ατσάλι). Αν θες κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο να βρεις το σχέδιο που θες, και όσο για να στο φτιάξουν custom, είναι ακόμα πιο δύσκολο έως αδύνατο. Άλλες φορές μπορεί να μην θες περίεργο μέταλλο αλλά απλά να δεις κάτι και να σου αρέσει πάρα πολύ. Δύο sites από τα οποία θυμάμαι ότι έχω αγοράσει είναι τα  http://katannutadiamonds.co.za/ και το https://wexfordjewelers.com/

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Iris_89 είπε

Επισης απο προσωπικη εμπειρια, ειχα παραγγειλει απο ebay ring sizer.

Οποτε, ΠΟΤΕ απο ιντερνετ τετοιες αγορες.

Και εγώ από προσωπική εμπειρία πήγαν όλα μια χαρά οπότε ΠΟΤΕ αγορές από κοντά 😊

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Απο κοντα γιατι ειναι πολυ σημαντικο να δοκιμασεις το μεγεθος το χρωμα (αποχρωση), το παχος και το φινιρισμα πριν την παρεις

• Like 2
Δημοσ.
9 hours ago, thsilvavir said:

Ως κάτοχος καταστήματος κοσμημάτων αλλά και ηλεκτρονικού καταστήματος θα σου πω πως βέρες πολύ σπάνια θα αγοραστεί βέρες κάποιος online. Έχει μεγάλη σημασία να δεις την βέρα από κοντά, ακόμα και το απλό σχέδιο. Αν πας σε κάποιο κατάστημα θα δεις το φάρδος σου πάει και θα έχεις και πλήρη εικόνα για αυτό που πληρώνεις. Στις βέρες έχει σημασία στο κόστος το βάρος τους. Μπορεί μια βέρα να είναι πολύ φθηνή επειδή είναι πολύ ελαφριά αλλά αυτή η βέρα δεν είναι καλή. Οπότε αν θες κάτι διαφορετικό καλύτερα να μην το κάνεις ιντερνετική. Εγώ ας πούμε, αλλά και άλλοι συνάδελφοι που έχουν εργαστήριο μπορούμε να την κατασκευάσουμε ακριβώς στις διαστάσεις που θες και το κόστος. Μέχρι και δικό σου σχέδιο. 

Επίσης σαν συμβουλή μακριά από 9 καράτια γιατί μαυρίζει με τα χρόνια και έχει και χάλια χρώμα.  

κι εμείς που πήραμε 9άρα τι κάνουμεεεεε;;; :S

Δημοσ.
9 ώρες πριν, mic2mic είπε

Εγώ έχω αγοράσει μερικές φορές μέσω ίντερνετ, κυρίως επειδή ήθελα διαφορετικά μέταλλα (τιτάνιο, cobalt, tungsten, ατσάλι). Αν θες κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο να βρεις το σχέδιο που θες, και όσο για να στο φτιάξουν custom, είναι ακόμα πιο δύσκολο έως αδύνατο. Άλλες φορές μπορεί να μην θες περίεργο μέταλλο αλλά απλά να δεις κάτι και να σου αρέσει πάρα πολύ. Δύο sites από τα οποία θυμάμαι ότι έχω αγοράσει είναι τα  http://katannutadiamonds.co.za/ και το https://wexfordjewelers.com/

Απο περιεργεια ποσες φορες? (για βερα μιλαμε ε??)

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Curtis76 είπε

Απο περιεργεια ποσες φορες? (για βερα μιλαμε ε??)

Βέρα μόνο μία. Το "μερικές φορές" πάει γενικώς σε δαχτυλίδια :)

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mic2mic είπε

Βέρα μόνο μία. Το "μερικές φορές" πάει γενικώς σε δαχτυλίδια :)

Α, νομιζα οτι μιλαγα στον νεο μπραντ πιτ ... με απογοητευσες... και λεω γω ...κοιτα να δεις πραγματα .. αναλογα τη συντροφο επιλεγουμε και μεταλλο (τιτανιο, ατσαλι)... ? Και καθομουν να σκεφτω σε τι γυναικα ταιριαζει το ατσαλι και το κοβαλτιο... Μετα ειπα οτι μαλλον ο νεος μπραντ πιτ ειναι χημικος και συμπληρωνει τον περιοδικο πινακα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...