Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, valkon είπε

Πως αισθάνεστε που θα φοράτε κάτι για πάντα; Ανατριχιάζω στην σκέψη

Εδώ παίρνουμε μια γυναίκα (με την προοπτική για πάντα ) στη βέρα θα κολλήσουμε???

• Like 1
Δημοσ.

Στο site αυτό έχει δωρεάν αποστολή multisizer. 

Από εκεί πήραμε τις βέρες. Μια χαρά βγήκε το μέγεθος και πολύ ευχαριστημένοι από την συνολική εξυπηρέτηση. 

Απλό σχέδιο, χρυσό και τέλος. 

Screenshot_2020-01-28-21-51-27-113_com.android.chrome.jpg.79d1e1d5bbcf24db2685279bece04ae2.jpg

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, valkon είπε

Πως αισθάνεστε που θα φοράτε κάτι για πάντα; Ανατριχιάζω στην σκέψη

Define "παντα" 😂

Μερικες φορες τα βγαζω οταν καθαριζω/πλενω κτλ κ απλα τα ξεχναω (ειναι σετ), οταν τα φοραω παντα παιζω μαζι τους γιατι δεν τα εχω συνηθισει ακομα, σαν υπενθυμιση "shit I'm married" 😂

Δημοσ.

Επισης απο προσωπικη εμπειρια, ειχα παραγγειλει απο ebay ring sizer. Ομως οταν ηρθε η ωρα για δαχτυλιδια, εμαθα πως μαγαζι σε μαγαζι εχει διαφορετικα νουμερα!

Πχ, με βαση το ring sizer ειμαι L (Ζω Αγγλια)

Επισκεφθηκαμε 5 διαφορετικα μαγαζια. Οταν ζηταγα στο μεγεθος μου, ειτε μου ηταν στενα ή ηταν μεγαλα.

Αυτο που φοραω τωρα ειναι N (2 νουμερα μεγαλυτερο απ οτι εβγαζε το ring sizer)

Οποτε, ΠΟΤΕ απο ιντερνετ τετοιες αγορες.

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, afragorn είπε

Ντρέπομαι με την έννοια πως θα πάω εκεί με σκοπό να δω απλά το νούμερο και να ψωνίσω από το ίντερνετ. Όπως το να προβάρω παπούτσια και να τα πάρω από το ίντερνετ.

Να δεις απο κοντά ΠΡΙΝ παραγγειλεις. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η βέρα , όπως και το δαχτυλίδι της Ισχύος , είναι απλές, χρυσές , με στρογγυλεμένο bullet σχήμα για να είναι άνετες. Ο συμβολισμός είναι πανίσχυρος καθώς δεν φοριέται για στολίδι, δεν οξειδώνονται-αλλοιώνονται και συμβολίζει μια αιώνια υπόσχεση. 

Επεξ/σία από Dakonblackblade
Δημοσ.
8 hours ago, Iris_89 said:

τον σπρωχνω που κ που

Υποπτεύομαι πως είναι αμοιβαίο, το σπρώξιμο. 

Όσο για το αρχικό ερώτημα, από το ιντερνετ αγορασαμε εμείς, αλλά είχαμε πάει σε καμιά 10ριά μαγαζια και ξέραμε τι θέλαμε (γκχχχ ηθελε).

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ψιτ είπε

Υποπτεύομαι πως είναι αμοιβαίο, το σπρώξιμο. 

Όσο για το αρχικό ερώτημα, από το ιντερνετ αγορασαμε εμείς, αλλά είχαμε πάει σε καμιά 10ριά μαγαζια και ξέραμε τι θέλαμε (γκχχχ ηθελε).

No comment για το πρωτο, λολ

Εμενα μου ειπε να κοιταξω ποιο σετ ηθελα για μενα αρχικα online, κ μετα παιρναμε τηλ στα μαγαζια να δουμε αν τα ειχαν σε στοκ.

Long story short, καταληξαμε στο δικο μου κ απ το ιδιο μαγαζι πηρε ο ιδιος τη δικη του, την ιδια μερα.

Δημοσ.

Πήγαινε να τις δεις απο κοντά και δε θα χάσεις...

1ον φαινονται διαφορετικες στο νετ μεσω φωτο κι αλλιως απο κοντά. Εγώ που ήθελα λευκόχρυσο σφυρήλατο (σιχαινομαι τη κλασσικη χρυση χοντρκομμένη βέρα) δε πιστευα ποσο διαφορετικα ηταν τα σχεδια απο κοντα εν συγκρίσει με το ιντερνετ.

2ον απο κοντα θα κοψει κατι τυπικο ο μαστορας και θα γλυτώσεις τουλάχιστο το φπα. Απ'το νετ...δε παιζει.

Α, εχε το νου σου πως οι Χ,Ψ τιμες που βλεπεις, ειναι για ενα συγκεκριμένο μέγεθος! Οι αντρικες συνήθως λογω μεγαλύτερης διαμέτρου ειναι ακριβότερες.

Αυτα και με το καλό ετοιμάσου να φύγει το 20χίλιαριο αν κανεις ανοικτο γαμο :)

• Sad 1
Δημοσ.

Σίγουρα όπως λένε όλοι καλό είναι να μην αγοράσεις βέρες από το ίντερνετ. Παρ'ολα αυτά δεν χάνεις να δεις σχέδια από το internet (ακόμη και από το Σκρουτζ) και αν σου αρέσει κάποιο πιο ιδιαίτερο να πας να το δεις και από κοντά. Επίσης, στο Etsy μπορείς να δεις για χειροποίητες βέρες. Πολλοί από αυτούς που φτιάχνουν έχουν και φυσικο καταστήμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σοβαρά απορω που οι άντρες πανε και διαλέγουν βέρες.Εγω ήξερα πως θα την βαλω μονο μια φορά στην εκκλησια και τελος μετα θα την βγάλω , για αυτο η γυναικα διάλεξε οτι της αρεσε.

Υ.γ Φυσικα οχι delivery. Ελεος δλδ.βερες αγοράζεις.

Επεξ/σία από mp123
  • Thanks 1
  • Confused 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...