Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Iris_89 είπε

Χαχα, ο αντρας επεμενε να οδηγησουμε μεχρι εκει, μονο κ μονο για να τις δουμε απο κοντα, συν ηταν το τελευταιο σε στοκ, στα νουμερα μας.

Εγω ελεγα οκ θα βρουμε αλλες, chill. Προφανως δεν καταφερα να του αλλαξω γνωμη.

Γύπας, Γύπας. Oτι μπορεί έκανε ο ΄άνθρωπός να μη σε χάσει. Πιστεύω οτι μέχρι και για ρούχα θα πήγαινε μαζί σου πλέον : P 

(ασφαλώς αστειεύομαι, να ζήσετε παιδιά  :-) )

Επεξ/σία από pontez2
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Γύπας, Γύπας. Oτι μπορεί έκανε ο ΄άνθρωπός να μη σε χάσει. Πιστεύω οτι μέχρι και για ρούχα θα πήγαινε μαζί σου πλέον : P 

Ειχε μια πολυ καλη, ας το πουμε δικαιολογια για να κανει 160 χλμ. Θα ακουστει περιεργο κ λιγο.. cheesy, αλλα ο λογος που το εκανε ηταν η εκφραση του προσωπου μου κ το χαμογελο μου οταν ειδα τις βερες online. 

Αυτοκολλητος αλλα τον σπρωχνω που κ που 😂

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
23 minutes ago, pontez2 said:

Για να γλυτώσει την γκρίνια το έκανε :P Φαντάζεσαι να μην έβρισκαν μετά αυτές που θέλανε;;; :P

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, VonLoutsos είπε

Για να γλυτώσει την γκρίνια το έκανε :P Φαντάζεσαι να μην έβρισκαν μετά αυτές που θέλανε;;; :P

Mη τα λες αυτά ρε παρουσιά γυναικών. Αυτά ειναι μεταξύ μας :P :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προφανώς δεν θεωρούνται ξεπερασμένες οι βέρες ακόμα. Εγώ και να παιρνα δεν θα τη φόραγα πάντως.

Πάρε συστάσεις για κάποιον χρυσοχόο και πήγαινε να τις δεις από κοντά.

Επεξ/σία από citiz
  • Like 1
Δημοσ.

Τα δαχτυλίδια δεν μπορούν να μετρηθούν με παχύμετρο διότι το δάχτυλο δεν είναι ένας ολοστρόγγυλος σωλήνας και υπάρχει σοβαρή πιθανότητα η μέτρηση να είναι λάθος και το δαχτυλίδι να είναι μικρό και να μην μπαίνει καν.

Πρέπει να δοκιμαστεί το δάχτυλο με ένα σετ πρότυπων δαχτυλιδιών αν θέλει κανείς να είναι σίγουρος. Πρέπει να πάει δηλαδή σε κωσμηματοπόλη

• Like 3
Δημοσ.

Θα σου πω κατι, δυο φορες παντρεμένος. 

Παρε την απλή κλασσικη βερα. Δεν ξερω τι σχεδια εχεις κατα νου αλλα η απλή βερα ειναι μια χαρα οκ να τη φορας καθε μερα για χρόνια. 

Οι μη χρυσες μετα απο καιρο ξεθωριαζουν. Αυτες με τα πολλα σχεδια κουραζουν και επισης επιδιορθωνονται πιο δυσκολα. 

Αν εισαι προχω, και αου και θα πάρεις αλλα δε θα τη φορας και λοιπά, τι σε νοιάζει πως θα ειναι η βερα που δεν θα φορας; 

Δημοσ.

Εμένα που απεχθάνομαι οτιδήποτε γυαλιστερό, μου αρέσει το τιτάνιο (στο φυσικό του χρώμα εννοείται). Τα πιο σκληρά μέταλα έχουν ένα κίνδυνο όμως, αν χρειαστεί να το βγάλουν σε νοσοκομείο επειδή πρήστηκε το χέρι σου, είναι πολύ δύσκολο να βρουν μηχάνημα να το κόψει.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, afragorn είπε

Καλησπέρα!

Ξέρει κανείς κάποιο καλό ηλεκτρονικό μαγαζί με βέρες με πρωτότυπο σχεδιασμό (όχι το κλασσικό χρυσό μπλιαχ); 

Επίσης υπάρχει τρόπος να μάθω το μέγεθος χωρίς να πάω σε μαγαζί να μου το μετρήσουν επί τόπου; Ντρέπομαι να πάω να το κάνω...

proposal-say-no.png

• Moderators
Δημοσ.

Ειναι ιδανικο να πας στο κοσμηματοπωλειο για να σου μετρησουν το δαχτυλο. Αλλο μεγεθος θα παρεις αν εχεις χοντρες φαλαγγες, αλλο αν ειναι ισιο το δαχτυλο σου. Απο κει και περα, οσο ωραιο να ειναι ενα κοσμημα, οση τρομερη δουλεια κι αν εχει κανει ο φωτογραφος, το σιγουρο μειονεκτημα ειναι το εξης: Τα κοσμηματα δεν δειχνουν ακριβως στις φωτογραφιες. 

Επισης, δεν θα εμπιστευομουν μια τετοια αγορα απο το ιντερνετ, πρεπει να εισαι 100% σιγουρος για την αξιοπιστια ενος καταστηματος.

Τελος, τα δαχτυλιδια δεν ειναι παντα τα βαζουμε στο cart και κανουμε check out. Αν το ζευγαρι πχ εχει πολυ χοντρα δαχτυλα, δεν θα πληρωσει (απαραιτητα) το ιδιο με το ζευγαρι που εχει λιλιπουτειους παραμεσους. Αυτο εχει περισσοτερη βαση αν μιλαμε για χειροποιητο κοσμημα :)

Δεν ξερω το budget σου, αλλα ριξε μια ματια σε δημιουργιες του Σπυρου Κανακη και της Στελλας Δεληγιαννη αν πετυχεις ή της Νικης Μπολη για πιο "ησυχα" κομματια :)

ΕΔΙΤ: Τρομερο και το τιτανιο που αναφερθηκε! Απλα ειναι πολυ δυσκολο στη δημιουργια του και τα περισσοτερα κοσμηματα ειναι λιγο μονοκομματα, αλλα απο την αλλη ισως να μην ειναι και απαραιτητα κακο. Ο Βασιλειου εχει μια υπεροχη συλλογη, καποια ειναι extravagant, αλλα κανα δυο σχεδια τα εχω δει σε βερες γαμου, πολυ ιδιαιτερα!

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Talepwros είπε

Θα σου πω κατι, δυο φορες παντρεμένος. 

Παρε την απλή κλασσικη βερα. Δεν ξερω τι σχεδια εχεις κατα νου αλλα η απλή βερα ειναι μια χαρα οκ να τη φορας καθε μερα για χρόνια. 

Οι μη χρυσες μετα απο καιρο ξεθωριαζουν. Αυτες με τα πολλα σχεδια κουραζουν και επισης επιδιορθωνονται πιο δυσκολα. 

Αν εισαι προχω, και αου και θα πάρεις αλλα δε θα τη φορας και λοιπά, τι σε νοιάζει πως θα ειναι η βερα που δεν θα φορας; 

+ 1 κι από εμένα (αν και είμαι μόνο μια φορά παντρεμένος) 😀

Η βέρα δεν είναι κόσμημα για να πάρεις κάτι ιδιαίτερο ή πρωτότυπο ή της μόδας. Είναι κάτι που πάιρνεις με προοπτική να το φοράς μέχρι την κάσα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stormrain είπε

Ειναι ιδανικο να πας στο κοσμηματοπωλειο για να σου μετρησουν το δαχτυλο. Αλλο μεγεθος θα παρεις αν εχεις χοντρες φαλαγγες, αλλο αν ειναι ισιο το δαχτυλο σου. Απο κει και περα, οσο ωραιο να ειναι ενα κοσμημα, οση τρομερη δουλεια κι αν εχει κανει ο φωτογραφος, το σιγουρο μειονεκτημα ειναι το εξης: Τα κοσμηματα δεν δειχνουν ακριβως στις φωτογραφιες. 

Επισης, δεν θα εμπιστευομουν μια τετοια αγορα απο το ιντερνετ, πρεπει να εισαι 100% σιγουρος για την αξιοπιστια ενος καταστηματος.

Τελος, τα δαχτυλιδια δεν ειναι παντα τα βαζουμε στο cart και κανουμε check out. Αν το ζευγαρι πχ εχει πολυ χοντρα δαχτυλα, δεν θα πληρωσει (απαραιτητα) το ιδιο με το ζευγαρι που εχει λιλιπουτειους παραμεσους. Αυτο εχει περισσοτερη βαση αν μιλαμε για χειροποιητο κοσμημα :)

Δεν ξερω το budget σου, αλλα ριξε μια ματια σε δημιουργιες του Σπυρου Κανακη και της Στελλας Δεληγιαννη αν πετυχεις ή της Νικης Μπολη για πιο "ησυχα" κομματια :)

ΕΔΙΤ: Τρομερο και το τιτανιο που αναφερθηκε! Απλα ειναι πολυ δυσκολο στη δημιουργια του και τα περισσοτερα κοσμηματα ειναι λιγο μονοκομματα, αλλα απο την αλλη ισως να μην ειναι και απαραιτητα κακο. Ο Βασιλειου εχει μια υπεροχη συλλογη, καποια ειναι extravagant, αλλα κανα δυο σχεδια τα εχω δει σε βερες γαμου, πολυ ιδιαιτερα!

λινκς πλιζζζζ! αν υπαρχουν πουθενα βεβαια τα σχεδια.

Στα του topic starter, οσο και αν φαινονται καλα καποια δαχτυλιδια στις εικονες, δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με το να τα δεις απο κοντα. Δεν μιλαω μονο για βερες, αλλα γενικως.

Πχ εγω εψαχνα δαχτυλιδι μονοπετρο για προταση κ πανω κατω εβλεπα σχεδια κ τι πετρα εχει πανω. αλλα αν δεν δεις πχ την πετρα απο κοντα το μεγεθος, το δέσιμο, της λεπτομεριες του δαχτυλιδιου, ειναι σαν να αγοραζεις γουρουνι στο σακί. Βαλε την εξισωση οτι αλλα παζαρια μπορεις να κανεις απο κοντα.. Να φανταστω εχεις κυκλο, ρωτα να σου προτεινουν καποιο εμπιστο κ καλο κοσμηματοπωλειο. Το μονοπετρο που πηρα, παρόμοια σχεδια με ιδια πετρα πανω τα εβρισκα 300-400 πανω. οποτε μην δεσεις κομπο το οτι θα τα βρεις φθηνοτερα στο ιντερνετ σιγουρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...