Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Η κάρτα είναι η rx480 strix και την επέστρεψα πίσω στο κατάστημα. Με πήραν τηλ να με ενημερώσουν ότι μου δίνουν πιστωτικό στην αρχική αξια (-μεταφορικών). Οκ γνωρίζω για τα δικιαώματα μου μεχρι τα 2 χρόνια εγγύησης. Η κάρτα είχε 3 χρόνια εγγύηση τα οποία έληγαν τον επόμενο μήνα.

Οπότε, αυτό που ρωτώ είναι, μπορώ μετά τα 2 χρόνια εγγύησης να διεκδικήσω τα χρήματα μου πίσω αντί για πιστωτικό?

Το κατάστημα είναι το PriveShop (στο οποίο όλες οι κάρτες είναι πανάκριβες.

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, overpower είπε

Καλησπέρα,

Η κάρτα είναι η rx480 strix και την επέστρεψα πίσω στο κατάστημα. Με πήραν τηλ να με ενημερώσουν ότι μου δίνουν πιστωτικό στην αρχική αξια (-μεταφορικών). Οκ γνωρίζω για τα δικιαώματα μου μεχρι τα 2 χρόνια εγγύησης. Η κάρτα είχε 3 χρόνια εγγύηση τα οποία έληγαν τον επόμενο μήνα.

Οπότε, αυτό που ρωτώ είναι, μπορώ μετά τα 2 χρόνια εγγύησης να διεκδικήσω τα χρήματα μου πίσω αντί για πιστωτικό?

Το κατάστημα είναι το PriveShop (στο οποίο όλες οι κάρτες είναι πανάκριβες.

Ευχαριστώ.

από περιέργεια τι σου έβγαλε; μιας και έχω ακριβώς την ίδια (αν και έχει περάσει την 3ετια, καμιά εγγύηση πλέον) 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

μια χαρα σε βολεψε,θα παρεις και λιγο καλυτερη καρτα

Εχω την 5700 χτ ηδη ^^

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

την 480 που την ειχες? εε εκει θα εχεις πλεον καλυτερη καρτα,αλλιως πουλημα η καινουργια

για να καταλαβω το σκεπτικο σου..προτιμας απο το πιστωτικο στην αρχικη τιμη αγορας να σου επισκευασουν την 480?

γιατι νομικα ειναι μια χαρα και με τα δυο,δεν στεκει σε δικαστηριο υποθεση σου

Επεξ/σία από 3DJIN
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, 3DJIN είπε

την 480 που την ειχες? εε εκει θα εχεις πλεον καλυτερη καρτα,αλλιως πουλημα η καινουργια

για να καταλαβω το σκεπτικο σου..προτιμας απο το πιστωτικο στην αρχικη τιμη αγορας να σου επισκευασουν την 480?

γιατι νομικα ειναι μια χαρα και με τα δυο,δεν στεκει σε δικαστηριο υποθεση σου

Την ειχα στο συστημα μου. Αγορασα την 5700 χτ για να στειλω την 480, με το σκεπτικο σε περιπτωση επιστροφης καποιας 480/580 να την πουλησω.

Τεσπα, προφανως με συμφερει το πιστωτικο στην αρχικη τιμη, αλλα ουτε βρισκω κατι να αγορασω ή οτι βρισκω ειναι αρκετα ακριβοτερο απο το σκρουτζ

Δημοσ.

To κατάστημα οφείλει να σου την αντικαταστήσει με μία ίδια. Εφόσον δεν υπάρχει, σου προσέφερε την αξία της σε πιστωτικό. Πολλή σωστή και ωραία κίνηση από μέρους τους!

Μετά από τόσα χρόνια, δε θα υπάρχει τρόπος να πάρεις χρήματα.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Είστε σίγουροι; Η υποχρέωση σε πιστωτικό είναι παράνομη μόνο τα πρώτα δυο χρόνια;

Απο όσα γνωρίζω πάντως τα μαγαζιά έχουν υποχρέωση για δύο χρόνια να ασχοληθούν και να σε αποζημιώσουν νομίμως στα πλαίσια της εγγύησης. 

Αν ισχύει αυτό, θα μπορούσαν άνετα να του πουν να βρει μόνος του άκρη με την asus. Οπότε κερδισμένος βγαίνει. 

Ας μας διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει καλύτερα. 

• Like 3
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επανερχομαι μιας και ανακαλυψα αυτο στους ορους της καρτας. Αρα δεν θα πρεπει να επικοινωνησω με την Asus για το εν λογω θεμα? Δεν θα επρεπε, αν οχι να την επισκευασουν, να μου δωσουν τουλαχιστον μια 580, αφου οι 480 σταματησαν?

Δεν λεω, το καταστημα μου εδωσε σχεδον 300 ευρω πιστωτικο, αλλα δυσκολευομαι να βρω κατι που να αξιζει, ή να ειναι λιγοτερο απο 100 ευρω απο το σκρουτζ. Ισως το σκεφτω για hdd, θα δω.

(Εχω ακομα ηλεκτρονικα την αποδειξη, οποτε μπορω να αποδειξω οτι ημουν οριακα εντος 3 χρονων (και δεν μετρησε 3 χρονια απο την ωρα που την προμηθευτηκε το καταστημα))

Screenshot (86).png

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.

πάρε έναν ryzen 3600 και έναν 2600 στα 320 θα σου βγουν και τα πουλάς εδώ χωρίς να τα ανοίξεις με μια πτώση τιμής 15-20 ευρώ θα βγάλεις καλύτερα χρήματα από ότι να σου έδιναν μια 580

εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα 

• Like 1
Δημοσ.

Πως και σου έδωσε τόσα πολλά χρήματα πιστωτικο; Πάει με βάση την τιμή που την είχες αγοράσει; Και το πρόλαβες πάρα 1 μηνα; Τυχερός θα έλεγα. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, overpower είπε

Δεν λεω, το καταστημα μου εδωσε σχεδον 300 ευρω πιστωτικο, αλλα δυσκολευομαι να βρω κατι που να αξιζει

Μπορεις να ζητησεις επιστροφη χρηματων αντι για πιστωτικο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...