Ukforthemoment Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, BritGreek είπε @sstratos Ναι. Καμία τύχη, δυστυχώς. Edit: δούλεψε μόλις τώρα, με το 123. Δεν το βάλαμε εμείς, δεν ξέρω τι έχει γίνει. Ευτυχώς, αυτό τουλάχιστον το έλυσα. Καποιο πιτσιρίκι το πείραξε .
kremenarasi Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Κάνει αναβάθμιση το λάπτοπ? Μάλλον αυτό φταίει. Εμένα πέρασαν από τα χέρια Μου τελευταία 3 ίδια. G40-30. Με 2gb ram και 4gb ram. Οφείλω να πω με τα update σέρνονται. Αλλά μετά έστρωσε. Καί τό συγκεκριμένο μοντέλο δεν τον βοηθάει κάν ο. SSD. Καί εγώ ΔΕΝ είδα διαφορά με τον αρχικό WD BLUE 500gb. Ίδια ταχύτητα. 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 E τωρα, μην λεμε ο,τι θελουμε ομως...!! Επαναλαμβανω: SSD + 2 GB ram # ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με μηχανικο δισκο + 2GB ram. Εκτος της, ολοφανερης διαφορας του SSD, προσθεστε + πως pagefile σε μηχανικο => καρααργο... ‼️ 1
BritGreek Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 13 ώρες πριν, kremenarasi είπε Κάνει αναβάθμιση το λάπτοπ? Μάλλον αυτό φταίει. Εμένα πέρασαν από τα χέρια Μου τελευταία 3 ίδια. G40-30. Με 2gb ram και 4gb ram. Οφείλω να πω με τα update σέρνονται. Αλλά μετά έστρωσε. Καί τό συγκεκριμένο μοντέλο δεν τον βοηθάει κάν ο. SSD. Καί εγώ ΔΕΝ είδα διαφορά με τον αρχικό WD BLUE 500gb. Ίδια ταχύτητα. Θα συμφωνήσω. Απειροελάχιστη η διαφορά. Ξαναλεω, μόνο στα συγκεκριμένα, για κάποιο λόγο. 1 ώρα πριν, TheDevilMayCare είπε E τωρα, μην λεμε ο,τι θελουμε ομως...!! Επαναλαμβανω: SSD + 2 GB ram # ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με μηχανικο δισκο + 2GB ram. Εκτος της, ολοφανερης διαφορας του SSD, προσθεστε + πως pagefile σε μηχανικο => καρααργο... ‼️ Κι όμως, σε προσκαλώ να βρεθούμε να τα δεις. Ειναι απειροελάχιστη όντως η διαφορά. Έβαλα και στο Toshiba που έγραψα πιο πάνω. ϊδια specs. Αναστήθηκε με τον ssd. Σφαίρα. Τα lenovo όχι. Μετράω 9 δευτερόλεπτα να ανοίξει ο Chrome. 6 για να ανοίξει το libreoffice. Στο Toshiba, όλα αυτά σχεδόν ακαριαία.
TheDevilMayCare Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Κοιταξτε να δειτε, και με τη λογικη* ακομη να το παρουμε-εξετασουμε, τοτε κατα βαση, δυο τινα μπορει να συμβαινουν: α) Κατι ειναι απολυτως λαθος στο στησιμο - ρυθμισεις, των συγκεκριμενων (ας μην το αποκλεισουμε λογω "εγωισμων") β) Υπηρχαν καποια προβληματικα τεμαχια στη παρτιδα, οπου πλεον ακομη & να διαπιστωθει δυστυχως εκτος εγγυησης ☠️ *η επικληση της λογικης, ειναι καταφανεστατη: εαν δεν βοηθουσαν τα μαλα οι SSD -ακομη και @ sata II- τοτε θα επρεπε, να μη βαζουμε σε κανενα παλιοτερο λαπτοπ, οπου στην πραξη ομως ναι ειναι 100% αποδεδειγμενο οτι βοηθουν -δηλαδη μην κανουμε τωρα debate για κατι τετοιο εδω..! 😋 2
kremenarasi Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Στις 1/2/2020 στις 12:19 ΠΜ, TheDevilMayCare είπε Κοιταξτε να δειτε, και με τη λογικη* ακομη να το παρουμε-εξετασουμε, τοτε κατα βαση, δυο τινα μπορει να συμβαινουν: α) Κατι ειναι απολυτως λαθος στο στησιμο - ρυθμισεις, των συγκεκριμενων (ας μην το αποκλεισουμε λογω "εγωισμων") β) Υπηρχαν καποια προβληματικα τεμαχια στη παρτιδα, οπου πλεον ακομη & να διαπιστωθει δυστυχως εκτος εγγυησης ☠️ *η επικληση της λογικης, ειναι καταφανεστατη: εαν δεν βοηθουσαν τα μαλα οι SSD -ακομη και @ sata II- τοτε θα επρεπε, να μη βαζουμε σε κανενα παλιοτερο λαπτοπ, οπου στην πραξη ομως ναι ειναι 100% αποδεδειγμενο οτι βοηθουν -δηλαδη μην κανουμε τωρα debate για κατι τετοιο εδω..! 😋 Στις 1/2/2020 στις 12:19 ΠΜ, TheDevilMayCare είπε Κοιταξτε να δειτε, και με τη λογικη* ακομη να το παρουμε-εξετασουμε, τοτε κατα βαση, δυο τινα μπορει να συμβαινουν: α) Κατι ειναι απολυτως λαθος στο στησιμο - ρυθμισεις, των συγκεκριμενων (ας μην το αποκλεισουμε λογω "εγωισμων") β) Υπηρχαν καποια προβληματικα τεμαχια στη παρτιδα, οπου πλεον ακομη & να διαπιστωθει δυστυχως εκτος εγγυησης ☠️ *η επικληση της λογικης, ειναι καταφανεστατη: εαν δεν βοηθουσαν τα μαλα οι SSD -ακομη και @ sata II- τοτε θα επρεπε, να μη βαζουμε σε κανενα παλιοτερο λαπτοπ, οπου στην πραξη ομως ναι ειναι 100% αποδεδειγμενο οτι βοηθουν -δηλαδη μην κανουμε τωρα debate για κατι τετοιο εδω..! 😋 Εδώ μιλάμε από πρώτο χέρι για το συγκεκριμένο.
TheDevilMayCare Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Γιατι εγω νομιζεις μιλαω απο δευτερο? 🤣 Υπαρχει η σχετικη συζητηση: στις προσφορες, οσων το πηραμε και βαλαμε SSD [μαλιστα αν και φθηνο, αν δεν εβλεπα διαφορα, εγω θα το ειχα επιστεψει τοτε..]
TheDevilMayCare Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2020 Εχετε τεσταρει παντως οτι τους SSD δισκους που βαλατε τους τρεχει φουλαριστους? Αν και σε Sata II αλλα στο συγκεκριμενο οτι πραγματι μαξαρουν τα Sata II speeds του? 😃 Θα πρεπει λογικα να δειτε αντιστοιχα των αριστερων μετρησεων -δεξια ειναι ο ιδιος μεν SSD(Samsung 840) αλλα σε Sata III επανω 🤓 Αν δειτε ταχυτητες μηχανικου δισκου, η Sata I, δοκιμαστε και καποιον αλλο SSD μετα: Longshot, αλλα μπορει να μην θελει τον SSD που βαλατε ειδικα, αυτη θα ηταν ευκολη λυση, αν τυχον δε θελει να δει κανεναν σε full (sata II) speed, πραγματα ειναι δυσκολα.. 👾 Και για να προλαβω την παρατηρηση: οτι φταιει μονο (?) ο Celeron επεξεργαστης, σε αρχαιοτερο λαπτοπ (& με πιο αδυναμο επεξεργαστη), και παλι ο Sata II SSD διαφερει:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα