Προς το περιεχόμενο

Cisco Packet Tracer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kκαλησπέρα θέλω μια βοήθεια επειδή έχω μια άσκησή άλλα χρησιμοποιεί δύσκολες αγγλικές ορολογίες μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με την άσκηση ? 

Επεξ/σία από Hekoba
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Hekoba είπε

Kκαλησπέρα θέλω μια βοήθεια επειδή έχω μια άσκησή άλλα χρησιμοποιεί δύσκολες αγγλικές ορολογίες μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ?

Γράψε τις ορολογίες.

Δημοσ.

Με χρήση του Cisco Packet Tracer, δημιουργήστε δύο ασύρματα δίκτυα, Α και Β, το καθένα από τα οποία να αποτελείται από ένα ασύρματο router WRT300N και τρία laptop, στα οποία να βάλετε ασύρματη κάρτα δικτύου.

Στοιχεία δικτύου Α:

1. To SSID πρέπει να είναι το: diktyoA

2. Η ταυτοποίηση σύνδεσης των χρηστών (laptop) να γίνει με χρήση RADIUS server. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τρεις χρήστες με ονόματα και κωδικούς πρόσβασης της επιλογής σας.

3. Μετά την επιτυχή σύνδεση και των τριών laptop, αλλάξτε το όνομα χρήστη ή τον κωδικό πρόσβασης σε ένα από τα laptop για να επαληθεύσετε την ορθή ταυτοποίηση των χρηστών, μέσω της αποσύνδεσης αυτού του laptop από το δίκτυο.

Στοιχεία δικτύου B:

1. Το SSID πρέπει να είναι το: diktyoB

2. Η ταυτοποίηση σύνδεσης των χρηστών (laptop) να γίνει με χρήση WPA2-PSK. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα passphrase της επιλογής σας.

3. Μετά την επιτυχή σύνδεση και των τριών laptop, χρησιμοποιείστε MAC Filtering επιτρέποντας την πρόσβαση μόνο σε δύο από τα laptop.

help me

Δημοσ.

Ποιο ξεκάθαρη άσκηση δεν μπορώ να φανταστώ. Αν έχεις πρόβλημα με τις αγγλικές έννοιες σε αυτή την άσκηση (την έννοια των οποίων για πλάκα βρίσκεις με ένα google search) θέλεις πάαααρα πολύ δουλειά για να περάσεις το όποιο μάθημα έχεις να περάσεις και να βγάλεις οποιαδήποτε σχολή σχετική με πληροφορική και να δουλέψεις.

Στα λέω πάρα πολύ φιλικά και χωρίς πρόθεση να σε "επιπλήξω".

Δημοσ.

Γνωρίζω από που προέρχεται η άσκηση. Παρακολούθησε το αντίστοιχο μάθημα, ό,τι υπάρχει στην άσκηση αναφέρεται στο παράδειγμα του μαθήματος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...