Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου έστειλε η Sony το παρακάτω μήνυμα... 

Το θέμα είναι ότι δεν έχω ανεβάσει τίποτα ούτε κάνω τίποτα περίεργο όταν παίζω online. 

Έχει τύχει σε κανέναν;. Αλλά μου κάνει εντύπωση γιατί δεν έχω ανεβάσω ποτέ τίποτα όπως λέει.. 

IMPORTANT – Code of Conduct breach spacer_10x10.gif
<
spacer_10x10.gif
Dear (το έσβησα) ,

What's happened?

Your account uploaded content to that was in breach of the Code of Conduct set out in our Terms of Service.

What was wrong with it?

Offensive or abusive content including any vulgar language, images, audio, video, other user generated content or abuse directed at others.

What now?

We value you as a member of our community and want you to continue to enjoy the full benefits of the PlayStation®Network but be aware that further breaches may lead to a temporary or permanent suspension of your account or console from PlayStation Network.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισως θα ηταν καλο να επικοινωνησεις μαζι τους και να διευκρινησεις γιατι σου το στειλανε

Επεξ/σία από czarjuly
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εντάξει, ένοχος.... είχα στείλει σε έναν "Bastard" επειδή στο PES είχε Γερμανία, εγώ Σενεγάλη, με κέρδιζε 2-0 μέχρι το 20'....Σκέφτηκα να βγω αλλά συνέχισα.

Πήγαμε παράταση και τον κέρδιζα 4-2... ώσπου λίγο πριν λήξει έκανε αυτό που ο αγώνας ακυρώνεται τάχα λόγω κακής σύνδεσης! (δειλός...και είχα και πόσες ευκαιρίες στη κανονική διάρκεια αγώνα)

Σημείωση: Η σύνδεση δεν είχε κανένα θέμα, ούτε κόλλαγε. Πάτησε παύση και μετά έγινε η διακοπή...

Νομίζω άξιζε σε αυτόν το βρισίδι!

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Edel είπε

Και ευγενικός ήσουν. Εγώ έχω μαυρίσει τη ζωή μου με το overwatch. Έχασα account 12 χρόνων από ps3 😭

Κρίμα...έκθεση έγραψες; 😜

Τα online καμιά φορά τα έχουν αυτά...

Ασκήσεις Ηρεμίας!

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...