vabill Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 4 ώρες πριν, czarjuly είπε Θα προτιμουσα μια μακροχρονη υποστηριξη παρα να βγαζουν κονσολες καθε τρεις και λιγο Είπε το λιοντάρι και χάθηκε στη ζούγκλα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 5 ώρες πριν, macboy είπε Σαν να βλέπω wii mini να έρχεται 1 ώρα πριν, NickTG είπε Έχει βγει χρόνια τώρα. Απλά όχι με τη λογική των τελευταίων. Σε αυτό συγκεκριμμένα αναφέρεται ο @NickTG 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasosPap07 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, life is music είπε Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2020 από TasosPap07 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, czarjuly είπε Θα προτιμουσα μια μακροχρονη υποστηριξη παρα να βγαζουν κονσολες καθε τρεις και λιγο Κάθε 30 χρόνια ας πούμε? Μιλάμε για 15 χρόνια από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της κονσολας , ήταν έφηβος αυτός που την πήρε από την πρώτη μέρα και τώρα έχει οικογένεια και παιδιά ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisigoum Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Αγόρασα το switch και έχω ξετρελαθεί με τα παιχνίδια που έχει! Μπορεί να μην έχει τα σούπερ λεαλιστικα γράφηκα αλλά έχει απίστευτο gameplay, αν δεν έχεις παίξει δεν μπορείς να καταλάβεις τι εννοώ! Είναι διασκεδαστικά παιχνίδια που σου κρατάνε το ενδιαφέρων να παίζεις μόνος σου αλλά και με φίλους και να κανείς χαβαλέ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 7 ώρες πριν, Masamune είπε To fortnite δεν είναι της Sony και είναι περισσότερο «παιδικό» παιχνίδι από τα Μάριο και Πόκεμον... Ναι αλλά έχει πιου πιου. Και το παίζει και ο Τζονις του Β2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apostol. Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 18 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Ναι αλλά έχει πιου πιου. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα μπραβο ρε φιλε καλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 6 hours ago, makoylino said: Και εγώ που θέλω το Wii να το βάλω και μετα απο 20 χρόνια? Το pc που είχα το 1995 δουλεύει ακομη και το ps1 το ίδιο. Nintendo μακράν η χειρότερη εταιρία από όλες... Ζήτω η πειρατεία τουλάχιστον θα παίζω ότι θέλω και μετα απο 20 χρονια Δηλαδή η Sony επισκευάζει επίσημα το PS1? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
czarjuly Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, panoskatos είπε Κάθε 30 χρόνια ας πούμε? Μιλάμε για 15 χρόνια από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της κονσολας , ήταν έφηβος αυτός που την πήρε από την πρώτη μέρα και τώρα έχει οικογένεια και παιδιά ! 30 χρονια θα ηταν μια χαρα!😀 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Νικος Ραμαντανης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Ευχαριστώ το Wii και το GameCube που μπορώ να παίζω παιχνιδάρες στο κινητό μου μέσο ενός από τα πιο βελτιστοποιημένα emulator στο Android, το Dolphin MMJ 😍 Πραγματικά ότι καλύτερο! 😃 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skskre Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 11 ώρες πριν, kakofonixx είπε wii party και wii sports έπαιζα παλιά με φίλους και γνωστούς σαν εργένης, και τώρα με τον γιό μου παίζουμε διπλό mario kart! δεν είναι τα γραφικά ούτε οι σούπερ παραγωγές, αλλά είναι η χαρά του παιχνιδιού που η nintendo ξέρει πολύ καλά να σου προσφέρει 😊 Δυστυχώς οι γιοί μου μετά την γνωριμία τους με το PS4 το άφησαν στην άκρη, αν και έχουμε παίξει πολύ, ping pong, mario kart κτλ. Ακόμα και με την γυναίκα μου έχουμε καεί, με σκοποβολή. Το ετοιμάζω για τον βαφτισιμιό μου τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsibosp Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 ώρες πριν, panther_512 είπε Αν η Νιντέντο ήταν η μόνη εταιρεία που έφτιαχνε video games και κονσόλες, ναί ίσως μία παγκόσμια διαμαρτυρία να έφερνε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ευτυχώς για όλους, υπάρχουν αρκετές επιλογές για έναν gamer, οπότε μπορούμε να αφήσουμε τη Νιντέντο με τα παιδικά της παιχνίδια για τα παιδάκια και οι υπόλοιποι να επιλέξουμε κάτι σαφώς πιό ώριμο. Ή μπορείς να ενημερωθείς σωστά για το τί περιέχει η βιβλιοθήκη παιχνιδιών των συστημάτων της Νιντέντο (Το Switch και το 3DS είναι μία καλή αρχή) και να αναγνωρίσεις ότι η άποψή σου ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. εντωμεταξυ στο Wii (που ποτε δεν ειχα) εχουν βγει τρομεροι τιτλοι. Απο τα αριστουργηματικα Mario GALAXY 1-2 που ειναι μεχρι σημερα οτι καλυτερο εχω παιξει στο σντικειμενο τους (ας ειναι καλα το dolphin), super smash bros, Xenoblade, Donkey Kong που ηταν πολυ καλο reboot και αυτο, metroid και ποσα αλλα. Ολα ειναι διαμαντια και ειναι τρομερα ακομα και σημερα που εχουν περασει και αρκετα χρονια απο την κυκλοφορια τους. Ας ειναι καλα το dolphin που κανει και ενα ρετουσαρισμα στα γραφικα και τα βλεπω προσωπικα ολα με 1440p, με antialiasing και 60 fps. Καπου καπου με δυσκολευει λογω του Motion control Που απαιτουν μερικα αλλα χαλαλι! Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2020 από tsibosp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 20 ώρες πριν, stefstr είπε Όσοι πήρανε Wii U δηλαδή ακόμα είναι οκ; Τα motion χειριστήρια που ταιριάζουν από το Wii και βγήκαν λίγο καλύτερα μετά με το εξεχων sync κουμπί θα επισκευάζονται. Επίσης για τα "παιδικά παιχνίδια" που διαβάζω στα σχόλια... Εκτός από ότι είναι άσχετα με το θέμα. ΕΛΕΟς ΠΙΑ όλα τα χρόνια τα ίδια!!! Το να παίζεις ειδικά τώρα την εποχή των smartphone δεν σε κάνει περισσότερο ενήλικα ή περισσότερο παιδί... Η είσαι ή δεν είσαι gamer και ξέρεις ή δεν ξέρεις να εκτιμάς το καλό gameplay. Βέβαια εδώ οι αντιλήψεις μας στην Ελλάδα σπάνια εξελίσσονται και σπάνια έχουμε πραγματική γνώση των πραγμάτων γιατί ο λαός μας λατρεύει να δείχνει ανώτερος και να επικρίνει και να νιώθει ανώτερος γιατί ας πούμε παίζει πλέον FIFA και όχι Μάριο χωρίς να έχει δοκιμάσει καν το δεύτερο γιατί την εποχή που ήταν διαδεδομένο κάποιοι από τον λαό μας ζούσαν ακόμα σε σπηλιά. Ο κάθε ήρωας έχει τη δική του αξία και κάθε τίτλος προσφέρει διαφορετική ψυχαγωγία ανάμεσα σε διαφορετικα γούστα διασκέδασης. Δηλαδή αν μου αρέσαν παντα τα platform πρέπει οπωσδήποτε να "μεγαλωσω" και να πάω σε fps;;;; Παιξε far cry ,skyrim , god of war να σου φύγει το σαγόνι ....Και για να μην βγαίνω εκτός τοπικ ο καθένας έχει την άποψη του και είναι σεβαστή ...Οπότε καλή συνέχεια σε όλους ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mpaleokastritis Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Πρακτικα η Nintentdo εληξε την υποστηριξη απο το 2013 ληγωντας το WiiConnect24 και καταστρεφοντας υπηρεσιες σε apps (Nintendo channel,mariokart wii,Wii shop,Forecast channel,News channel) αλλα και γενικα το online gaming σε αγαπημενα παιχνιδια καταστρεφοντας εμας τους NintendoMAnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makoylino Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Στις 28/1/2020 στις 7:43 ΜΜ, NickTG είπε Δηλαδή η Sony επισκευάζει επίσημα το PS1? Όχι άλλα το Wii u δεν είναι ps1 Δλδ βγήκε πριν λίγα χρόνια Και το πέταξε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα