Προς το περιεχόμενο

Η Nintendo σταματά την επιδιόρθωση των Wii τον προσεχή Μάρτιο

trib

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, life is music είπε

Στην nitento τι βλέπεις όλο Μάριο Πόκεμον ζελντα ...κάτι άλλο έχει να μας δειξει η εταιρεία ;;; Γιατί ο κόσμος θέλει ρε αδερφέ να παίξει και κάτι διαφορετικό ....!!

Στην Nintendo δεν παίζεις Mario, Pokemon και Zelda, απλά παίζεις... παίζεις παιχνίδια με απίστευτο gameplay που ξυπνάει το παιδί μέσα σου. Αυτή τη χαρά, δύσκολα, την δίνουν άλλες εταιρίες...

• Like 2
  • Thanks 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

8 λεπτά πριν, life is music είπε

Στην nitento τι βλέπεις όλο Μάριο Πόκεμον ζελντα ...κάτι άλλο έχει να μας δειξει η εταιρεία ;;; Γιατί ο κόσμος θέλει ρε αδερφέ να παίξει και κάτι διαφορετικό ....!!

τι σχεση εχουν ολα αυτα με την ειδηση δεν μπορω να καταλαβω...επειδη η αποψη αυτη γενικα βλεπω οτι την λενε πολλοι (προφανως ασχετοι)  θα ηθελα να πω το εξης...λυπαμαι κυριως για εμενα ομως γιατι και εγω αυτο πιστευα και μαλιστα την εκφραζα αυτην την αποψη...και λυπαμαι γιατι τωρα που εχω κονσολα της νιντεντο βλεπω ποσο λαθος ειχα και ποσο ασχετος φαινομουν σε αυτούς που ειχαν ποιο σφαιρικη αποψη...και το κυριοτερο ποσο ασχημα χτυπαει οταν το λες σε αυτους που ξερουν απο κονσολες νιντεντο...η ασχετοσύνη στο μεγαλειο της...

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, life is music είπε

Να σταματήσει αυτή η nitento και να βγάζει παιδικά παιχνίδια ...θα ήθελα μια φορά να συνεργαστεί με την Σόνυ και να βγάλουν μια κονσόλα all around !!

Αν η Νιντέντο ήταν η μόνη εταιρεία που έφτιαχνε video games και κονσόλες, ναί ίσως μία παγκόσμια διαμαρτυρία να έφερνε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ευτυχώς για όλους, υπάρχουν αρκετές επιλογές για έναν gamer, οπότε μπορούμε να αφήσουμε τη Νιντέντο με τα παιδικά της παιχνίδια για τα παιδάκια και οι υπόλοιποι να επιλέξουμε κάτι σαφώς πιό ώριμο.

Ή μπορείς να ενημερωθείς σωστά για το τί περιέχει η βιβλιοθήκη παιχνιδιών των συστημάτων της Νιντέντο (Το Switch και το 3DS είναι μία καλή αρχή) και να αναγνωρίσεις ότι η άποψή σου ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 2
  • Thanks 1

Με διαφορα η πιο επαναστατικη κονσολα. Day 1 αγορα (250€ Fnac Μοναστηράκι για οποιον το προλαβε) και ηταν τοσο καλο σαν μηχανημα που επαιζε ακομα και η μανα μου (που περιττο να πω οτι βλεπει videogame και βγαζει σπυρια). Κατι kinect και λοιπα μονο για γελια ηταν μπροστα στο Wii.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και εγώ που θέλω το Wii να το βάλω και μετα απο 20 χρόνια? Το pc  που είχα το 1995 δουλεύει ακομη και το ps1 το ίδιο. Nintendo μακράν η χειρότερη εταιρία από όλες...

Ζήτω η πειρατεία τουλάχιστον θα παίζω ότι θέλω και μετα απο 20 χρονια

Επεξ/σία από makoylino
  • Like 1

7 λεπτά πριν, panther_512 είπε

Αν η Νιντέντο ήταν η μόνη εταιρεία που έφτιαχνε video games και κονσόλες, ναί ίσως μία παγκόσμια διαμαρτυρία να έφερνε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ευτυχώς για όλους, υπάρχουν αρκετές επιλογές για έναν gamer, οπότε μπορούμε να αφήσουμε τη Νιντέντο με τα παιδικά της παιχνίδια για τα παιδάκια και οι υπόλοιποι να επιλέξουμε κάτι σαφώς πιό ώριμο.

Ή μπορείς να ενημερωθείς σωστά για το τί περιέχει η βιβλιοθήκη παιχνιδιών των συστημάτων της Νιντέντο (Το Switch και το 3DS είναι μία καλή αρχή) και να αναγνωρίσεις ότι η άποψή σου ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

Ξέρω τι παιχνίδια έχει το switch ...και προσωπικά το switch μου είναι αδιάφορο ....Αν είχα τα λεφτά θα αγόραζα το 4 λόγο αγάπης στης Σόνυ ....και για να παίξω Παρασκευή και 13  god of war και πολλά άλλα 

wii party και wii sports έπαιζα παλιά με φίλους και γνωστούς σαν εργένης, και τώρα με τον γιό μου παίζουμε διπλό mario kart!

δεν είναι τα γραφικά ούτε οι σούπερ παραγωγές, αλλά είναι η χαρά του παιχνιδιού που η nintendo ξέρει πολύ καλά να σου προσφέρει 😊

• Like 3

56 λεπτά πριν, life is music είπε

Δεν θελει απλά να παιξει κάτι διαφορετικό, το 90% θελει να παιξει ότι είναι overhyped (με την έννοια ότι είναι  «σερβιρισμένο στη μούρη του») και λίγοι ψάχνουν κάτω απο την επιφάνεια για να βρουν τα κρυφά διαμαντάκια που ελλοχεύουν εκει. Αν δε, τα παιχνίδια αυτά είναι και μια / δυο γενιές πίσω, πάει τα έφαγε η μαρμάγκα...

Το Wii, εχει πολλά καλά παιχνίδια Under the Radar, αλλά δεν τα ξερει κανεις...

Spoiler

Τα παραπάνω εννοείται χωρίς καμία διάθεση για «κόντρα», εξάλλου νομίζω σε κάποιο βαθμό τα ίδια λέμε, απλά απο άλλη οπτική

2 ώρες πριν, life is music είπε

Να σταματήσει αυτή η nitento και να βγάζει παιδικά παιχνίδια ...θα ήθελα μια φορά να συνεργαστεί με την Σόνυ και να βγάλουν μια κονσόλα all around !!

Η Nintendo έχει gameplay

2 hours ago, macboy said:

Σαν να βλέπω wii mini να έρχεται 

Έχει βγει χρόνια τώρα. 

Απλά όχι με τη λογική των τελευταίων. 

1 hour ago, life is music said:

Αν είχα τα λεφτά θα αγόραζα το 4 λόγο αγάπης στης Σόνυ ....και για να παίξω Παρασκευή και 13 

Εν τω μεταξύ το Friday the 13th βγαίνει και στο Switch. 

10 λεπτά πριν, NickTG είπε

Έχει βγει χρόνια τώρα. 

Δεν ξέρω ...το switch εμένα δεν μ αρέσει γιατί μου θυμίζει τάμπλετ !!

11 λεπτά πριν, NickTG είπε

Έχει βγει χρόνια τώρα. 

Και ειδικά με αυτούς τους μοχλούς που έχει να θες να παίξεις προ και να μην σε βολεύουν καθόλου .....Ενώ στο 4 παίρνεις το τηλεχειριστήριο σου και παίζεις μια χαρά !!

2 ώρες πριν, life is music είπε

Τι είναι το "nitento" γμτ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, life is music είπε

Ξέρω τι παιχνίδια έχει το switch ...

Από τα γραφόμενά σου δεν ξέρεις.

Για να μείνουμε στο θέμα μας όμως, καθότι προφανώς σε ενδιαφέρει το παρών topic, όπως γράφει και ο αρθρογράφος, το επίσημο service του Wii σταματάει το Μάρτιο. Αυτό σημαίνει για σένα ότι αν τυχόν χαλάσει το Wii που δεν έχεις, θα πρέπει να απευθυνθείς σε άλλα καταστήματα και όχι στο επίσημο service. Καθότι όμως το Wii είναι από τις δημοφιλέστερες κονσόλες ever, είναι βέβαιο ότι θα βρίσκεις εξαρτήματα για αρκετά χρόνια ακόμα.

Εκεί που υπάρχει πραγματικό πρόβλημα, είναι σε περίπτωση που χαλάσει η εσωτερική μνήμη του μηχανήματος, όπου δεν ξέρω τί παίζει με ανάκτηση δεδομένων.

Επεξ/σία από panther_512

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι πήρανε Wii U δηλαδή ακόμα είναι οκ; Τα motion χειριστήρια που ταιριάζουν από το Wii και βγήκαν λίγο καλύτερα μετά με το  εξεχων sync κουμπί θα επισκευάζονται. 

Επίσης για τα "παιδικά παιχνίδια" που διαβάζω στα σχόλια... Εκτός από ότι είναι άσχετα με το θέμα.   ΕΛΕΟς ΠΙΑ όλα τα χρόνια τα ίδια!!!

Το να παίζεις ειδικά τώρα την εποχή των smartphone δεν σε κάνει περισσότερο ενήλικα ή περισσότερο παιδί... Η είσαι ή δεν είσαι gamer και ξέρεις ή δεν ξέρεις να εκτιμάς το καλό gameplay.

Βέβαια εδώ οι αντιλήψεις μας  στην Ελλάδα σπάνια εξελίσσονται και σπάνια έχουμε πραγματική γνώση των πραγμάτων γιατί ο λαός μας λατρεύει να δείχνει ανώτερος και να επικρίνει και να νιώθει ανώτερος γιατί ας πούμε παίζει πλέον FIFA και όχι Μάριο χωρίς να έχει δοκιμάσει καν το δεύτερο γιατί την εποχή που ήταν διαδεδομένο κάποιοι από τον λαό μας ζούσαν ακόμα σε σπηλιά.

Ο κάθε ήρωας έχει τη δική του αξία και κάθε τίτλος προσφέρει διαφορετική ψυχαγωγία ανάμεσα σε διαφορετικα γούστα διασκέδασης. Δηλαδή αν μου αρέσαν παντα τα platform πρέπει οπωσδήποτε να "μεγαλωσω" και να πάω σε fps;;;;

Επεξ/σία από stefstr
Προσθήκη λεπτομέρειων.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...