ioannislo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, chessplayer-alexis είπε Νομίζω πως στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται να να αλλάξεις τηλέφωνο... Αν θες απλά να ξοδέψεις χρήματα είναι άλλο θέμα... 😉 κανεις νομιζω σημερα δεν εχει χρηματα για πεταμα, ποσο μαλλον οταν μιλαμε για κινητα hi end , με το p20 pro ειμαι ευχαριστημενος απο ολα, αυτο ειναι αληθεια, θελω να αλλαξω αφ ενος για ανανεωση αλλα κ γιατι η αληθεια ειναι οτι η οθονη του μου φαινεται πλεον μικρη μια κ το κινητο εχει γινει το βασικο μεσω ακομα κ για το ιντερνετ, δεν μπαινω πλεον σε λαπτοπ 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 4 λεπτά πριν, ioannislo είπε κανεις νομιζω σημερα δεν εχει χρηματα για πεταμα, ποσο μαλλον οταν μιλαμε για κινητα hi end , με το p20 pro ειμαι ευχαριστημενος απο ολα, αυτο ειναι αληθεια, θελω να αλλαξω αφ ενος για ανανεωση αλλα κ γιατι η αληθεια ειναι οτι η οθονη του μου φαινεται πλεον μικρη μια κ το κινητο εχει γινει το βασικο μεσω ακομα κ για το ιντερνετ, δεν μπαινω πλεον σε λαπτοπ Πάντα φιλικά : νομίζω πως την οποία διαφορά στην οθονη θα τη συνήθησεις εντός .... ωρών (αντε εβδομάδα max). Ειδικά αν δεν θα έχεις Google... Νομίζω πως θα χάσεις πολλά περισσότερα απ' τις λεπτομέρειες που μπορεί να κερδίσεις (πέραν των οποίων χρημάτων...). Η προσωπική μου αίσθηση είναι ότι τα περιθώρια βελτίωσης εχουν στενέψει σημαντικά για να υπάρχουν ουσιώδεις διάφορες μέσα σε μερικούς μήνες. Με αυτό εννοώ πως ένα πραγματικά καλό τηλ όπως το p20pro δεν παύει να είναι καλό μετά από 12 μήνες (άσχετα με το αν πέφτει η εμπορική του αξία λόγω marketing).
ioannislo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 2 λεπτά πριν, chessplayer-alexis είπε Πάντα φιλικά : νομίζω πως την οποία διαφορά στην οθονη θα τη συνήθησεις εντός .... ωρών (αντε εβδομάδα max). Ειδικά αν δεν θα έχεις Google... Νομίζω πως θα χάσεις πολλά περισσότερα απ' τις λεπτομέρειες που μπορεί να κερδίσεις (πέραν των οποίων χρημάτων...). Η προσωπική μου αίσθηση είναι ότι τα περιθώρια βελτίωσης εχουν στενέψει σημαντικά για να υπάρχουν ουσιώδεις διάφορες μέσα σε μερικούς μήνες. Με αυτό εννοώ πως ένα πραγματικά καλό τηλ όπως το p20pro δεν παύει να είναι καλό μετά από 12 μήνες (άσχετα με το αν πέφτει η εμπορική του αξία λόγω marketing). ναι δεν διαφωνω επι της ουσιας, το p20 pro ειναι εξαιρετικο κ απροβληματιστο , γι αυτο κ ειμαι τοσο διστακτικος μην κανω λαλακια, γιατι ο σκοπος δεν ειναι να παω σε κατι αλλο που να ειναι χειροτερο αλλα τουλαχιστον ισαξιο η λιγο καλυτερο στην χειροτερη
kp1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, ioannislo είπε ναι ρε γαμωτο, οθοναρα μεγαλη κ πολυ ζωντανη, επισης μενου με πολλα πραγματα κανει παπαδες, η μπαταρια του δεν ξερω, οπως θα διαβασες εδω απο καποιυς φιλους αναφερουν πως δεν υστερει σε αυτονομια σε σχεση με το p20 pro, η δε καμερα στα χαρτια ειναι υποδιεστερη ωστοσο σε φωτος που εχω δει στο ιντερνετ δεν φαινετεαι να υστερει σε σχεση παντα με το p2o pro, τι να πω εχω μπερδευτει πολυ Ίσως η ποιο καλή λύση είναι άραξε λίγο με το κινητό σου και σε κάνα χρόνο δλδ Δεκέμβρη του 2020 κάνε τν αλλαγή που θα έχει βγει κάτι όντως καλύτερο από το δικό σου με νέο επεξεργαστή και όντως διάφορες που να αξίζουν 1
ioannislo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 ευχαριστω για τον χρονο σας και την βοηθεια σας. Τελικα κατεληξα στο p30 pro , το οποιο σε λιγες μερες θα ειναι στα χερια μου, οποτε εναμενεται κ αγγελια για πωληση στο p 20 pro μου που εχω τωρα 1
hunter2000 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Έχω και εγώ το p20 pro, το μόνο που δεν μου αρέσει είναι τα κορεσμένα χρώματα, ιδίως το πράσινο και το μπλε την ημέρα. Νύχτα βγάζει κορυφαίες φωτογραφίες, ο μόνος λόγος που σκέφτομαι να το αλλάξω είναι ότι τώρα μπορεί να πιάσει κάτι αν το πουλήσω. Με τις υπάρχουσες συσκευές δεν νομίζω να δω μεγάλη διαφορά. Είδα και το xiaomi με την 108mp κάμερα και θέλει έξι δευτερόλεπτα να επεξεργαστεί την φωτογραφία, το καθυστερεί πολύ το hardwear του.
kp1 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 ioannislo καλορίζικο φίλε το p30 pro. Και εγώ αλλαγή σκέφτομαι αλλά σε ένα χρόνο μόνο και μόνο λόγω οθόνης θα πάω σε 6.6'' και πάνω πια γτ όλα τα κάνω από κινητό μόνο Netflix από laptop.. Που αν πάω σε τέτοια πιο η κινητού μόνο με amoled οθόνη θα βλέπω και από το κινητό.. Το μόνο που θα ήθελα από το επόμενο κινητό μ θα ήταν μεγαλύτερη οθονη και λίγο καλύτερο βίντεο!!
ioannislo Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 8 ώρες πριν, hunter2000 είπε Έχω και εγώ το p20 pro, το μόνο που δεν μου αρέσει είναι τα κορεσμένα χρώματα, ιδίως το πράσινο και το μπλε την ημέρα. Νύχτα βγάζει κορυφαίες φωτογραφίες, ο μόνος λόγος που σκέφτομαι να το αλλάξω είναι ότι τώρα μπορεί να πιάσει κάτι αν το πουλήσω. Με τις υπάρχουσες συσκευές δεν νομίζω να δω μεγάλη διαφορά. Είδα και το xiaomi με την 108mp κάμερα και θέλει έξι δευτερόλεπτα να επεξεργαστεί την φωτογραφία, το καθυστερεί πολύ το hardwear του. Ως ερασιτέχνης φωτογράφος νσ σου πω πως τα πολλά megapixel,δεν σημαίνουν κ καλύτερες φωτο, ίσα ίσα πολλές φορές το αντίθετο συμβαίνει να την χαλάνε, Το p30 pro το επέλεξα κ για άλλους λόγους, επίσης δεν περιμένω το p40 γιατί δεν θα έχει Google play, όσο για το note , κάνει παπάδες αλλά θεωρώ πως Ιράν φορέσει κ θήκη θα είναι πολυ μεγάλο για τσέπες κλπ, το p30 pro τελικά είναι κ οθόνη μεγαλύτερη του p20 Pro κ μαζεμένο 1
hunter2000 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 3 ώρες πριν, ioannislo είπε Ως ερασιτέχνης φωτογράφος νσ σου πω πως τα πολλά megapixel,δεν σημαίνουν κ καλύτερες φωτο, ίσα ίσα πολλές φορές το αντίθετο συμβαίνει να την χαλάνε, Το p30 pro το επέλεξα κ για άλλους λόγους, επίσης δεν περιμένω το p40 γιατί δεν θα έχει Google play, όσο για το note , κάνει παπάδες αλλά θεωρώ πως Ιράν φορέσει κ θήκη θα είναι πολυ μεγάλο για τσέπες κλπ, το p30 pro τελικά είναι κ οθόνη μεγαλύτερη του p20 Pro κ μαζεμένο Ως επίσης ερασιτέχνης φωτογράφος θα σου πω ότι ισχύει εν μέρη αυτό με τα μεγαπίξελ γιατί όταν αυξάνουν τα μεγαπίξελ συνήθως το κάνουν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα που έχει βγει και καινούργιο hardwear, τσίπσετ, αλγόριθμοι επεξεργασίας κτλ οπότε όλα αυτά επειδή λειτουργούν ως σύνολο συνήθως έχεις καλύτερο αποτέλεσμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα