ioannislo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 την οθονη την εχεις στην μεγιστη αναλυση ? γιατι αναφερεται σε πολλα φορουμ πως σε μεγιστη αναλυση η μπαταρια πινει σαν μπεκρης
VyronPeristeri Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, ioannislo είπε Ειχες δουλεψει καθολου με το p20 pro πριν παρεις το p30 pro ωστε να δεις διαφορες? Σου γραφω απο p20 pro! Το εχω παρει απο την μερα που βγηκε και εχω νεινει απιστευτα ικανοποιημενος. Αυτο που με ενθουσιαδε περισσοτερο στο p30 pro ηταν η οθονη. Καμερα δεν μπορεσα να συγκρινω αλλα σιγουρα πιο καλη απο p20 pro. Εγω ακομα δε θελω να αλλαξω κινητο. Ειμαι μια χαρα με αυτο και περιμενω να παρει την αναβαθμιση σε λιγο καιρο
ioannislo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, VyronPeristeri είπε Σου γραφω απο p20 pro! Το εχω παρει απο την μερα που βγηκε και εχω νεινει απιστευτα ικανοποιημενος. Αυτο που με ενθουσιαδε περισσοτερο στο p30 pro ηταν η οθονη. Καμερα δεν μπορεσα να συγκρινω αλλα σιγουρα πιο καλη απο p20 pro. Εγω ακομα δε θελω να αλλαξω κινητο. Ειμαι μια χαρα με αυτο και περιμενω να παρει την αναβαθμιση σε λιγο καιρο κατσε τωρα γιατι με μπερδεψες, δεν εγραψες οτι σου επεσαν τα σαγονια με το p30 pro ? Αυτο καταλαβα οτι σημαινει οτι ειδες πολλες διαφορες προς το καλυτερο σε σχεση με το 20, η καταλαβα λαθος? κ εγω το 20 εχω κ τα δυο τηλεφωνα που σκεφτομαι τα εχω δει απλα σε public εκθεσιακα , αλλα περα απο αυτο δεν εχω επιπλεον εμπειρια χρησης Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2020 από ioannislo
vagtech Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 12 λεπτά πριν, ioannislo είπε την οθονη την εχεις στην μεγιστη αναλυση ? γιατι αναφερεται σε πολλα φορουμ πως σε μεγιστη αναλυση η μπαταρια πινει σαν μπεκρης όχι γιατί η μόνη διαφορά που θα δω είναι όπως είπες στη μπαταρια... Τα σπεκς στα χαρτιά διαφέρουν όπως σωστά είπες με το τι χρείαζεσαι κατά την χρήση. Η οθόνη του είναι όπως και να έχει χορταστική που δεν χρειάστηκε ποτέ να την βάλω στη φουλ ανάλυση παρά μόνο απλά σε κανά βίντεο.
ioannislo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, vagtech είπε όχι γιατί η μόνη διαφορά που θα δω είναι όπως είπες στη μπαταρια... Τα σπεκς στα χαρτιά διαφέρουν όπως σωστά είπες με το τι χρείαζεσαι κατά την χρήση. Η οθόνη του είναι όπως και να έχει χορταστική που δεν χρειάστηκε ποτέ να την βάλω στη φουλ ανάλυση παρά μόνο απλά σε κανά βίντεο. σε τι αναλυση την εχεις ωστε να εισαι ικανοποιημενος με αυτο που βλεπεις σε συνδιασμο με την μπαταρια? ωστε να πανω σε ενα public να το τσεκαρω κ εγω στα ματια μου σε σχεση με την αναλυση?
vagtech Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, ioannislo είπε σε τι αναλυση την εχεις ωστε να εισαι ικανοποιημενος με αυτο που βλεπεις σε συνδιασμο με την μπαταρια? ωστε να πανω σε ενα public να το τσεκαρω κ εγω στα ματια μου σε σχεση με την αναλυση? Fhd+ 2280x1080
ioannislo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, vagtech είπε Fhd+ 2280x1080 OK
kp1 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Για μένα ρίξε και μια ματιά σε oneplus 7 pro τέλειο λειτουργικό smooth, φοβερή οθόνη, κάμερα και φουλ γρήγορη φορτιση μπαταρίας! Στο λέω γτ έχω το p20 pro ευχαριστημενος από θέμα μπαταρίας κάμερας και οθόνης... Αλλά όχι τόσο από το βίντεο!! Και αν άλλαζα σε oneplus θα πήγαινα!!
ioannislo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 12 ώρες πριν, kp1 είπε Για μένα ρίξε και μια ματιά σε oneplus 7 pro τέλειο λειτουργικό smooth, φοβερή οθόνη, κάμερα και φουλ γρήγορη φορτιση μπαταρίας! Στο λέω γτ έχω το p20 pro ευχαριστημενος από θέμα μπαταρίας κάμερας και οθόνης... Αλλά όχι τόσο από το βίντεο!! Και αν άλλαζα σε oneplus θα πήγαινα!! μου ριχνεις μια αλλη ενναλακτικη , ωστοσο το φοβαμαι λιγο , δεν τα γνωριζω καθολου αυτα τα κινητα κ η αληθεια ειναι πως δεν μου αρεσει πολυ η καμερα που βγαινει μηχανικα
kp1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 13 λεπτά πριν, ioannislo είπε μου ριχνεις μια αλλη ενναλακτικη , ωστοσο το φοβαμαι λιγο , δεν τα γνωριζω καθολου αυτα τα κινητα κ η αληθεια ειναι πως δεν μου αρεσει πολυ η καμερα που βγαινει μηχανικα Ρίξε μια ματιά στο oneplus 7 pro αλλά αν όχι είσαι κάθετο ακόμα ηια μένα θα πήγαινα σε p30 pro φίλε τα έχει όλα ακόμα καλύτερη οθόνη από p20 pro τοτε καλύτερη μπαταρία και μεγάλη χορταστική οθόνη και καλύτερη κάμερα και βελτίωση με το βίντεο... Αλλά με αγχώνουν τα ban της Google δεν ξέρω τι μέλει γενέσθαι..? (αν δεν εχεις θέμα με αυτό). Και επίσης οι φώτο του p30 pro πολύ κορεσμένα στα χρώματα ποιο real στο s10+.. Απλά να ξέρεις το oneplus πολύ καλή μάρκα και ποιο smοοth εμπειρία από s10+ & p30 pro αλλά νομίζω κια εγώ σε σχέση με τα άλλα δύο υστερεί σε κάμερα.. Αλλά είναι το μοναδικο που σου παρέχει εγγύηση και στην μπαταρία του!
ioannislo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 5 λεπτά πριν, kp1 είπε Ρίξε μια ματιά στο oneplus 7 pro αλλά αν όχι είσαι κάθετο ακόμα ηια μένα θα πήγαινα σε p30 pro φίλε τα έχει όλα ακόμα καλύτερη οθόνη από p20 pro τοτε καλύτερη μπαταρία και μεγάλη χορταστική οθόνη και καλύτερη κάμερα και βελτίωση με το βίντεο... Αλλά με αγχώνουν τα ban της Google δεν ξέρω τι μέλει γενέσθαι..? (αν δεν εχεις θέμα με αυτό). Και επίσης οι φώτο του p30 pro πολύ κορεσμένα στα χρώματα ποιο real στο s10+.. Απλά να ξέρεις το oneplus πολύ καλή μάρκα και ποιο smοοth εμπειρία από s10+ & p30 pro αλλά νομίζω κια εγώ σε σχέση με τα άλλα δύο υστερεί σε κάμερα.. Αλλά είναι το μοναδικο που σου παρέχει εγγύηση και στην μπαταρία του! gia to note 10 p;us τι εχεις να πεις? Φαινεται πολυ πληρες σε ολα
kp1 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 41 λεπτά πριν, ioannislo είπε gia to note 10 p;us τι εχεις να πεις? Φαινεται πολυ πληρες σε ολα Η μπαταρία του υστερεί σε σχέση με τα άλλα για μένα είναι βασικό και επίσης και σε κάμερα υστερεί από το p30 pro σίγουρα..! Κατά τα άλλα οθοναρα απίστευτη
ioannislo Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, kp1 είπε Η μπαταρία του υστερεί σε σχέση με τα άλλα για μένα είναι βασικό και επίσης και σε κάμερα υστερεί από το p30 pro σίγουρα..! Κατά τα άλλα οθοναρα απίστευτη ναι ρε γαμωτο, οθοναρα μεγαλη κ πολυ ζωντανη, επισης μενου με πολλα πραγματα κανει παπαδες, η μπαταρια του δεν ξερω, οπως θα διαβασες εδω απο καποιυς φιλους αναφερουν πως δεν υστερει σε αυτονομια σε σχεση με το p20 pro, η δε καμερα στα χαρτια ειναι υποδιεστερη ωστοσο σε φωτος που εχω δει στο ιντερνετ δεν φαινετεαι να υστερει σε σχεση παντα με το p2o pro, τι να πω εχω μπερδευτει πολυ Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2020 από ioannislo
LIGHT1NG Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Συγκρίνεις ήδη ναυαρχίδες και με 2-3 ποστ που πήρε το μάτι μου όλο και το p20 pro που έχεις, ναι βρε φίλε δεν θα δεις τρελή διαφορά από το υπάρχον κινητό σου περίμενε κινητά με Snapdragon 865 με κανά 4.000 μπαταρία και τότε θα κάνεις σύγκριση και φυσικά όχι σε κάμερες είναι το πιο χαζό συγκριτικό μέσω για εμένα παίρνεις μια DSLR και βγάζεις καλύτερες φωτογραφίες ακόμα και από τα ερχόμενα μοντέλα 6 κάμερες το ένα 25 το άλλο... Όταν θα ασχοληθείς παραπέρα στα κινητά ακόμα και με το πιο απλό google camera θα καταλάβεις πως το software παίζει ρόλο στα κινητά Android φυσικά γιατί τα apple τα χρυσό πληρώνεις αλλά δεν λέω σου δίνει και updates μακροχρόνια και έτοιμο software για να μην περαστω και για apple fan είμαι κάτοχος από mi 9T pro με αλλαγμένο software και πατάει sot 9-10 ώρες και σε καταγραφή βίντεο και που δεν έχει OIS το κινητό δεν πειράζει διότι ακόμα δεν έχω πάρκισον. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 22 ώρες πριν, ioannislo είπε σε ευχαριστω για την απαντηση, αν θες δικαιολογησε λιγο την αποψη σου, Η δικη μου ειναι πως με το p30 pro παιρνω καλυτερα χαραχτηριστικα σε μπαταρια κ καμερα, εχω ενα δοκιμασμενο τηλεφωνο που γνωριζω, ωστοσο παιρνω ενα τηλεφωνο που ειναι σαν να μην παιρνω νεο τηλεφωνο γιατι θα μου θυμηζει πολυ το προηγουμενο σε ολα και ισως δεν ξερω αν αξιζει να δωσω χρηματα για παρομοια τηλεφωνα . Απο την αλλη το note σαφως εχω τηλεφωνο επισης ναυαρχιδα με διαφορετικη φιλοσοφια κ χααραχτηριστικα στο οποιο ομως δεν γνωριζω τι μειονεκτηματα θα εχω κ ποσο κι αν πεσω σε μπαταρια κ καμερα Νομίζω πως στην πραγματικότητα δεν χρειάζεται να να αλλάξεις τηλέφωνο... Αν θες απλά να ξοδέψεις χρήματα είναι άλλο θέμα... 😉
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα