Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ευχαριστημενος κατοχος του p20 pro , σκεφτομαι αγορα νεου κινητου.Ειμαι καλομαθημενος απο την πολυ καλη καμερα κ την μεγαλη αυτονομια .  Ειμαι αναμεσα στο note 10 plus και p30 pro. Ποια ειναι η αποψη σας? Η μηπως να μεινω στο p20 pro ? Θα σας παρακαλεσω να μην πλατιασεται κ ξεφευγεται απο την φιλοσοφια του ερωτηματος μου . Σας ευχαριστω για την κατανοηση κ περιμενω την βοηθεια σας

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, donblunts είπε

P30 Pro

σε ευχαριστω για την απαντηση, αν θες δικαιολογησε λιγο την αποψη σου, Η δικη μου ειναι πως με το p30 pro παιρνω καλυτερα χαραχτηριστικα σε μπαταρια κ καμερα, εχω ενα δοκιμασμενο τηλεφωνο που γνωριζω, ωστοσο παιρνω ενα τηλεφωνο που ειναι σαν να μην παιρνω νεο τηλεφωνο γιατι θα μου θυμηζει πολυ το προηγουμενο σε ολα και ισως δεν ξερω αν αξιζει να δωσω χρηματα για παρομοια τηλεφωνα . Απο την αλλη το note σαφως εχω τηλεφωνο επισης ναυαρχιδα με διαφορετικη φιλοσοφια κ χααραχτηριστικα στο οποιο ομως δεν γνωριζω τι μειονεκτηματα θα εχω κ ποσο κι αν πεσω σε μπαταρια κ καμερα

Επεξ/σία από ioannislo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, ioannislo είπε

σε ευχαριστω για την απαντηση, αν θες δικαιολογησε λιγο την αποψη σου, Η δικη μου ειναι πως με το p30 pro παιρνω καλυτερα χαραχτηριστικα σε μπαταρια κ καμερα, εχω ενα δοκιμασμενο τηλεφωνο που γνωριζω, ωστοσο παιρνω ενα τηλεφωνο που ειναι σαν να μην παιρνω νεο τηλεφωνο γιατι θα μου θυμηζει πολυ το προηγουμενο. Απο την αλλη το note σαφως εχω τηλεφωνο επισης ναυαρχιδα με διαφορετικη φιλοσοφια κ χααραχτηριστικα στο οποιο ομως δεν γνωριζω τι μειονεκτηματα θα εχω κ ποσο κι αν παισω σε μπαταρια κ καμερα

Στα δύο συγκεκριμένα που ανέφερες, κάμερα + αυτονομία, προβάδισμα έχει το Hawai.
Απ'την άλλη το Note, σαφώς και αυτό ναυαρχίδα, πιο ακριβό, τρομερή ποιότητα οθόνης, εξαιρετικό hardware - overall καλύτερο.
Όχι όμως σε αυτά που ζητάς.

Επεξ/σία από donblunts
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, VyronPeristeri είπε

Και γω ειδα τη προηγουμενη βδομαδα το p30 pro και μου φυγαν τα σαγονια! 

Ειχες δουλεψει καθολου με το p20 pro πριν παρεις το p30 pro ωστε να δεις διαφορες?

Δημοσ.

αν μπορείς οικονομικά να δωσεις το κάτι παραπάνω εννοείται note 10 plus. Καταπληκτική οθόνη, πάρα πολύ καλή μπαταρία, ραμ 12 gb, πενάκι κλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, vagtech είπε

αν μπορείς οικονομικά να δωσεις το κάτι παραπάνω εννοείται note 10 plus. Καταπληκτική οθόνη, πάρα πολύ καλή μπαταρία, ραμ 12 gb, πενάκι κλπ

ανεξαρτητα απο το οικονομικο κομματι, το note , τι θα μου δωσει σε αυτονομια κ φωτογραφιες σε σχεση παντα με το p20 pro που εχω τωρα? λιγο πολυ τα ιδια η αρκετα χειροτερα? Για τα υπολοιπα (πενακι κλπ) εννοειται πως ειναι κατι πρωτοπορο κ διαφορετικο

Επεξ/σία από ioannislo
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, ioannislo είπε

ανεξαρτητα απο το οικονομικο κομματι, το note , τι θα μου δωσει σε αυτονομια κ φωτογραφιες σε σχεση παντα με το p20 pro που εχω τωρα? λιγο πολυ τα ιδια η αρκετα χειροτερα? Για τα υπολοιπα (πενακι κλπ) εννοειται πως ειναι κατι πρωτοπορο κ διαφορετικο

αρκετά χειρότερα???? ΟΥΤΕ ΚΑΝ. Σε φωτογραφίες πάνω κάτω τα ίδια και σε βίντεο εννοείται καλύτερο το note.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vagtech είπε

αρκετά χειρότερα???? ΟΥΤΕ ΚΑΝ. Σε φωτογραφίες πάνω κάτω τα ίδια και σε βίντεο εννοείται καλύτερο το note.

δηλαδη θεωρεις οτι σε θεμα αυτονομιας θα ειμαι πανω κατω στα ιδια?  Επισης σε θεμα φωτογραφιας ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, ioannislo είπε

δηλαδη θεωρεις οτι σε θεμα αυτονομιας θα ειμαι πανω κατω στα ιδια?  Επισης σε θεμα φωτογραφιας ?

σε θέμα αυτονομίας καλύτερο το note. Σε θέμα φωτογραφίας στα ίδια, στο βίντεο καλύτερο το νοτε.

Battery life 89h endurance rating 107h endurance rating
Επεξ/σία από vagtech
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, vagtech είπε

σε θέμα αυτονομίας καλύτερο το p20 pro. Σε θέμα φωτογραφίας στα ίδια, στο βίντεο καλύτερο το νοτε.

Επεξ/σία από ioannislo
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ioannislo είπε

επιδη μιλας σαν να τα εχεις δουλεψει κ τα δυο θα με ενδιεφερε η γνωμη σου να μου πεις λιγο παραπανω για την μπαταρια, οταν λες χειροτερο ποσο? γιατι ειναι σχετικο, , αν μιλαμε για μικρες διαφορες στην αυτονομια η μεγαλες

Eχω δουλέψει την κάμερα του. Στην αυτονομία δεν μπορώ από δική μου χρηση να εκφέρω άποψη. Βάσει gsmarena βλέπω μεγάλο προβάδισμα υπέρ του note αλλά δεν ξέρω αν είναι τόσο καλύτερο το νοτε. Όπως και να εχει αφου έχεις τωρα το p20 pro χειρότερο δεν θα είναι το νοτε σε αυτό το τομέα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, vagtech είπε

Eχω δουλέψει την κάμερα του. Στην αυτονομία δεν μπορώ από δική μου χρηση να εκφέρω άποψη. Βάσει gsmarena βλέπω μεγάλο προβάδισμα υπέρ του note αλλά δεν ξέρω αν είναι τόσο καλύτερο το νοτε. Όπως και να εχει αφου έχεις τωρα το p20 pro χειρότερο δεν θα είναι το νοτε σε αυτό το τομέα.

H αληθεια ειναι πως στα χαρτια γενικα δεν δινω βαση μεγαλη γιατι στην πραξη πολλες φορες εχω δει διαφορετικα πραγματα. Αν ωστοσο ειμαι πανω κατω στα ιδια με το p20 pro , με το οποιο με μετρια προς βαρια χρηση βγαζω σχεδον δυο μερες κ στην καμερα επισης με μικρες διαφορες στο ματι, τοτε δεν υπαρχει κανενα ερωτημα για το ποια πρπει να ειναι η επιλογη μου, το θεμα ειναι , πρακτικα εινανι ετσι τα πραγματα ?

Το κακο που βλεπω ειναι γενικα πως καθε ενας προσπαθει μα υποστηριξει απλα την επιλογη του , λιγοι ειναι αυτοι που εχουν αντικειμενικη αποψη εχοντας δουλεψει κ τα δυο

Επεξ/σία από ioannislo
Δημοσ.

Επειδή το note 10 plus το έχω λιώσει και έχω αλλάξει αρκετά κινητά για να έχω άποψη για μένα με αυτή την οθόνη και τα σπεκς το ζητούμενο θα ήταν να με βγάλει με ασφάλεια μια μέρα. Όταν λέω μέρα εννοώ 7 το πρωι με 11 το βραδυ. Με συγχρονισμό ανοικτό, μεγάλα διαστήματα μόνο με 4g , social, 1 ωρίτσα gaming to μεσημέρι κλπ. Τα καταφέρνει χωρίς να με αγχώσει. Δηλαδή κάτω από 25% δεν το έχω δει ποτέ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...