korakios Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Θα σου έλεγα οτι η κάρτα έχει πρόβλημα ,αλλά στο λαπτοπ λες οτι λειτουργεί σωστά.... εξορκισμό μήπως?! Δεν έχω κάτι να προσθέσω, το παρακολουθώ με ενδιαφέρον γιατί και εγώ είμαι ψείρας σε τέτοια θέματα, εύχομαι να βγάλεις άκρη
overpower Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2020 18 λεπτά πριν, korakios είπε Θα σου έλεγα οτι η κάρτα έχει πρόβλημα ,αλλά στο λαπτοπ λες οτι λειτουργεί σωστά.... εξορκισμό μήπως?! Δεν έχω κάτι να προσθέσω, το παρακολουθώ με ενδιαφέρον γιατί και εγώ είμαι ψείρας σε τέτοια θέματα, εύχομαι να βγάλεις άκρη Αυτο, αν ειχε θεμα η καρτα πιστευω θα ειχα τα ιδια προβληματα και με το λαπτοπ. Βεβαια, τωρα στην καινουργια πριζα δεν το εχω δοκιμασει ακομα. Θα το κανω αργοτερα. Τι να πω, σε 1.5 μηνα ξενοικιαζω (φοιτητης γαρ) και θα γυρισω σπιτι προσωρινα. Αν και εκει το ιδιο θεμα, ε θα την στειλω πισω για ελεγχο
overpower Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Βλεπω πολλοι προτεινουν ground loop isolator (για 3.5mm jack, οχι τα usb). Τι λες, θα κανει δουλεια? Ελλαδα πως μπορω να το βρω (ονομασια, καταστημα)? Edit: το βρηκα εδω. Σκεφτομαι να το βαλω στα ακουστικα, μιας και αυτα φαινεται να προκαλουν το ground loop με το pc (χωρις τα ακουστικα κανενα θεμα). Αλλα ισως ακυρο, μιας και τα ακουστικα εχουν range 5-30k και αυτο μονο 20-20κ. Τεσπα, απλα θα τα κραταω αποσυνδεδεμενα και θα ενημερωσω οταν μετακομισω 🤣 Edit2: @korakios https://drive.google.com/open?id=16suyB0-92cbJwk0HGhf3NyNrCmu8ssFH Ειναι ολοι οι ηχοι που εχω. ο High ειναι οταν αλλαζω μεταξυ speakers/headphones και μερικες φορες (πχ σε δραστηριοτητα στο discord) και ο low οταν το συνδεω στο ρευμα (προφανως με τα ακουστικα πανω, αλλιως δεν υπαρχει προβλημα) Επεξ/σία 13 Φεβρουαρίου 2020 από overpower
overpower Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) @korakios 1 μηνα μετα, και ξανα εβαλα τα ακουστικα μετα απο καιρο. Παω να αλλαξω ακουστικα -> speakers χωρις να τα αποσυνδεσω, τιποτα (πριν ηταν ο τσιριχτος ηχος). Σηκωνομαι, παω στον διακοπτη, τον ανοιγοκλεινω 1 λεπτο, τιποτα. Σε ολο αυτο το διαστημα μεσα στο σπιτι δεν εχει αλλαξει τιποτα. ΘΑΥΜΑ *Αυτο που αλλαξα μονο ηταν οι μνημες ραμ να πανε απο τις θεσεις 2 & 4 στις 1 & 3. Το οποιο αν ηταν οντως θορυβος απο τις usb θυρες, πολυ πιθανον να μην πατουσαν καλα οι ram (?). Γενικα απο την ωρα που τις αλλαξα θεση, καταφερα να τις χαμηλωσω περισσοτερο σε timings. Δεν ξερω πραγματικα. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2020 από overpower
korakios Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Να μην πατούσαν αποκλείεται , δε θα άνοιγε το PC ! Όλα καλά , απο το PC τελικά έτρωγες ηλεκτρομαγνητικό θόρυβο ΕΜΙ , κάποιες μητρικές έχουν και επιλογή spread spectrum ,αλλά τέλος το ψάξιμο ,καλές ακροάσεις 1
overpower Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, korakios είπε Να μην πατούσαν αποκλείεται , δε θα άνοιγε το PC ! Δεν εννοω να μην πατουσαν καλα, αλλα ξερεις, ενα κλικ να μην ηταν μεσα μπορει για καποιο λογο να προκαλουσαν παρεμβολες. Ή μπορει και οι θεσεις οι ιδιες να εφταιγαν (αν διορθωθηκε το προβλημα με την αλλαγη θεσεων στις ραμ)
LLLEFTERIS Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2020 Εγω μολις ανακαλυψα στον υπολογιστη του μικρου μολις αναβω το πορτατιφ σβηνει για ενα δυο δευτερολεπτα η οθονη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα