Tzi73 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 καλησπέρα!!θα ηθελα να μου προτείνετε καλά ηχειακια για το αυτοκίνητο μεχρι 100€.Τα εργοστασιακα του εχουν καει ολα εκτος απο ενα.(Να σημειωθεί οτι ειμαι εντελως ασχετος με ηχεια ενισχυτες κλπ). 1
manousos82003 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Καλησπερα! Γενικοτερα αν θες καλά ηχεία καλά είναι τα Hertz και τα Audison. Επιδείωξε να μην είναι πάνω από 80 Watt και να έχουν όσο πιο πολλά dB γίνεται! 1
Invader Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Και το να έχουν καεί όλα εκτός από ένα είναι λίγο περίεργο...για ψάξε αυτό πρώτα.
toyo73 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 18 ώρες πριν, Tzi73 είπε καλησπέρα!!θα ηθελα να μου προτείνετε καλά ηχειακια για το αυτοκίνητο μεχρι 100€.Τα εργοστασιακα του εχουν καει ολα εκτος απο ενα.(Να σημειωθεί οτι ειμαι εντελως ασχετος με ηχεια ενισχυτες κλπ). Ποιο μοντελο ειναι;
Tzi73 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, toyo73 είπε Ποιο μοντελο ειναι; Toyota avensis του 98 1 ώρα πριν, Invader είπε Και το να έχουν καεί όλα εκτός από ένα είναι λίγο περίεργο...για ψάξε αυτό πρώτα. το εγραψα λαθος ηθελα να πω οτι μονο του οδηγου δεν δούλευει.Τα υπολοιπα δουλεβουν απλα τα πισω δεν ακούγονται πολύ.Ουσιαστικα μονο του συνοδηγού ειναι το βασικο ηχειο
toyo73 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Το ιδιο μοντελο εχουμε.Εγω εχω μια τετραδα Sony μαζι με RadioCD τις ιδιας εταιρειας.Αξιοπρεπεστατος ηχος, χωρις ενισχυτες.Οδηγουνται απο την μοναδα μονο.Τωρα πανε χρονια και δεν θυμαμαι μοντελο.
Tzi73 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 3 ώρες πριν, toyo73 είπε Το ιδιο μοντελο εχουμε.Εγω εχω μια τετραδα Sony μαζι με RadioCD τις ιδιας εταιρειας.Αξιοπρεπεστατος ηχος, χωρις ενισχυτες.Οδηγουνται απο την μοναδα μονο.Τωρα πανε χρονια και δεν θυμαμαι μοντελο. την εγκατάσταση την εκανες μονος σου?Αν ναι ηταν ευκολη?
toyo73 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Οχι, αλλα εαν πιανουν τα χερια σου ειναι ευκολη.Η επενδυση ξεκουμπωνη σχετικα ευκολα( πανε και χρονια απο τοτε) και τα ηχεια μπαινουν ευκολα.Νομιζω ειναι 17cm διαμετρο. Σε σχεση με τα εργοστασιακα ηταν μεγαλη η διαφορα. ηχεια αυτοκινητου Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2020 από toyo73
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα