ideal09 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Όσα χρόνια οδηγώ, φροντίζω πάντα να αποφεύγω τις λακούβες και ας φαίνομαι σαν μεθυσμένος, αλλά αυτή τη φορά τη πατήσαμε. Με ταχύτα περί τα 100+ σε επαρχιακό δρόμο με το ταπεινό cuore με τις λεπτές του αναρτησούλες και τις μικρές του ρόδες, πάνω που ήμουν σε μια φρεσκοστρωμμένη με άσφαλτο λωρίδα, με το που τελειώνει η ομαλή και αθόρυβη πορεία, σκάω σε πάρα πολύ δυνατή λακούβα με το δεξή τμήμα του αυτοκινήτου, ορθή γωνία πιστέυω με τον δρόμο. Σε πορεία το αμάξι δεν εμφάνισε σημάδια κακής συμπεριφοράς, αλλά όταν βγήκα απ' τα αμάξι είδα αυτο. Ελαφρώς στραβή ζάντα, μικρό το κακό βέβαια γιατί ειναι και μικρής αξίας αλλα και σιδερενια επομένως επανέρχεται ευκολα, η ανάρτηση στη τρίτη φωτογραφία είναι η υγειής, και η ανάρτηση στη δευτερη φωτο η χτυπημένη. Πως τα βλέπετε τα πράγματα, λέτε να μου πείραξε το σασί εκεί που κάθεται η ανάρτηση; Τι πάει για αλλαγή; Στο μπροστά κομμάτι δεν είδα κατι περίεργο, ωστόσο όταν πάω συνεργείο -που θέλει ψάξιμο γιατί η πλειοψηφία είναι για τα μπάζα-, θα το δω πιο διεξοδικα. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2020 από ideal09
Invader Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Εντάξει φαίνεται....ούτε λάδια τρέχουν από την ανάρτηση,ούτε κάποιο στράβωμα.Σε βουλκανιζατέρ για τα υπόλοιπα.
vamvakoolas Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 ισως να θες αναρτηση καλο ειναι να τη μετρησεις για αποδοση ειναι να μη σου τυχει....
babisskg Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, ideal09 είπε Όσα χρόνια οδηγώ, φροντίζω πάντα να αποφεύγω τις λακούβες και ας φαίνομαι σαν μεθυσμένος, αλλά αυτή τη φορά τη πατήσαμε. Με ταχύτα περί τα 100+ σε επαρχιακό δρόμο με το ταπεινό cuore με τις λεπτές του αναρτησούλες και τις μικρές του ρόδες, πάνω που ήμουν σε μια φρεσκοστρωμμένη με άσφαλτο λωρίδα, με το που τελειώνει η ομαλή και αθόρυβη πορεία, σκάω σε πάρα πολύ δυνατή λακούβα με το δεξή τμήμα του αυτοκινήτου, ορθή γωνία πιστέυω με τον δρόμο. Σε πορεία το αμάξι δεν εμφάνισε σημάδια κακής συμπεριφοράς, αλλά όταν βγήκα απ' τα αμάξι είδα αυτο. Ελαφρώς στραβή ζάντα, μικρό το κακό βέβαια γιατί ειναι και μικρής αξίας αλλα και σιδερενια επομένως επανέρχεται ευκολα, η ανάρτηση στη τρίτη φωτογραφία είναι η υγειής, και η ανάρτηση στη δευτερη φωτο η χτυπημένη. Πως τα βλέπετε τα πράγματα, λέτε να μου πείραξε το σασί εκεί που κάθεται η ανάρτηση; Τι πάει για αλλαγή; Στο μπροστά κομμάτι δεν είδα κατι περίεργο, ωστόσο όταν πάω συνεργείο -που θέλει ψάξιμο γιατί η πλειοψηφία είναι για τα μπάζα-, θα το δω πιο διεξοδικα. Μόλις ανακαλύψατε τα πλεονεκτήματα της σιδερένιας ζάντας ......... το αυτοκίνητο μάλλον δεν έπαθε τίποτε , όσο για την ζάντα , αν το αυτοκίνητο έχει ρεζέρβα , μια αλλαγή της μίας με την άλλη , ίσως κάποια ζυγοστάθμιση , δεν φαντάζομαι κάτι περισσότερο . Ελέγξτε το λάστιχο για σπασμένα λινά , φαίνεται εύκολα , είτε από την μέσα πλευρά είτε από την έξω έχει πετάξει εγκάρσιο εξόγκωμα , σε κάποιο σημείο περιφερειακά , βουζουνι δλδ . Καλή ευκολία . Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2020 από babisskg
ideal09 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, δυστυχώς κάτι την άκουσε στο αμάξι , έσπασε η βάση της ζάντας 100%, top mount η σινεμπλόκ λέγεται δεν ξέρω , το θέμα είναι ότι στο πορτμπαγκάζ είδα αυτό στο θόλο. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2020 από ideal09
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα