pngts1996 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα εχω το λαπτοπ hp pavillion 15. Εχει αρχίσει πριν μηνες να εχει μαυρα πιξελ και τωρα οσο παει μεγαλωνουν οι γραμμες με τα μαυρα πιξελ. Πιστευω παω για καινουργια οθονη. Εχετε να μου προτεινετε ποια οθονη θα μπορουσα να βαλω και επισης ενα κιτ με εργαλεια που θα βοηθησουν στην επισκευη του. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2020 από pngts1996 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 5 ώρες πριν, pngts1996 είπε Καλησπερα εχω το λαπτοπ hp pavillion 15. Εχει αρχίσει πριν μηνες να εχει μαυρα πιξελ και τωρα οσο παει μεγαλωνουν οι γραμμες με τα μαυρα πιξελ. Πιστευω παω για καινουργια οθονη. Εχετε να μου προτεινετε ποια οθονη θα μπορουσα να βαλω και επισης ενα κιτ με εργαλεια που θα βοηθησουν στην επισκευη του. Αυθεντική θέλεις φαντάζομαι.... Μάλλον είναι αυτή, αλλά για σιγουριά πάρε τηλέφωνο να τους πεις το ακριβές μοντέλο: https://www.itsys.gr/otoni-laptop-hp-omen-15-dc0014nv-cp7vm-0cp7vm-ideapad-530s-15ikb-ideapad-720s-15ikb-legion-y530-15ich-pavillion-15-cs000-series-15-cs0004np-15-6-fhd-kod-1-scr0016-html?search=hp pavillion 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pngts1996 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 16 ώρες πριν, snbblp είπε Αυθεντική θέλεις φαντάζομαι.... Μάλλον είναι αυτή, αλλά για σιγουριά πάρε τηλέφωνο να τους πεις το ακριβές μοντέλο: https://www.itsys.gr/otoni-laptop-hp-omen-15-dc0014nv-cp7vm-0cp7vm-ideapad-530s-15ikb-ideapad-720s-15ikb-legion-y530-15ich-pavillion-15-cs000-series-15-cs0004np-15-6-fhd-kod-1-scr0016-html?search=hp pavillion 15 Μπορω να παρω δλδ τηλεφωνο κ να μου πουν ποια χρειαζομαι? Τωρα για εργαλεια τι θα χρειαστω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Αν το πας εκεί με 20€ το κάνουν εκείνοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pngts1996 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 37 λεπτά πριν, snbblp είπε Αν το πας εκεί με 20€ το κάνουν εκείνοι. Απλα θα ηθελα εγω να δοκιμασω να το φτιαξω.Μηπως γνωριζεις τα εργαλεια που χρειαζομαι και οπως ειπες πριν εαν τους παρω τηλεφωνο και ρωτησω ποια οθονη μπορω να βαλω θα με βοηθησουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snbblp Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν το έχεις ξανακάνει, λεπτά υφασμάτινα γάντια, ψιλό σταυροκατσάβιδο, μία σκληρή πλαστική κάρτα (πχ παλιά πιστωτική) ή φαρδύ κατσαβίδι με πλαστική μύτη, λεπτό τσιμπιδάκι για τις συνδέσεις, αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης για την καλωδιοταινία, ψιλό κατσαβιδάκι για τα lock-in edge connectors, μαλακό ύφασμα για τον πάγκο ή τραπέζι ώστε να μην το γρατζουνίσεις. Και στη πορεία βλέπουμε. Αν όμως δεν το έχεις ξανακάνει και δεν ξέρεις πως, η πιθανότητα να σπάσεις την νέα οθόνη ή να κάνεις κακή σύνδεση, ή να σπάσεις ακροσύνδεση είναι μεγάλη και ακριβό σπορ. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2020 από snbblp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sstratos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 κατσαβίδια ψιλά θες... και πολύ υπομονή... ψαξε βρες στο youtube "hp pavilion 15 dissasemble" ή "panel replace" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pngts1996 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, snbblp είπε Αν το έχεις ξανακάνει, λεπτά υφασμάτινα γάντια, ψιλό σταυροκατσάβιδο, μία σκληρή πλαστική κάρτα (πχ παλιά πιστωτική) ή φαρδύ κατσαβίδι με πλαστική μύτη, λεπτό τσιμπιδάκι για τις συνδέσεις, αυτοκόλλητη ταινία διπλής όψης για την καλωδιοταινία, ψιλό κατσαβιδάκι για τα lock-in edge connectors, μαλακό ύφασμα για τον πάγκο ή τραπέζι ώστε να μην το γρατζουνίσεις. Και στη πορεία βλέπουμε. Αν όμως δεν το έχεις ξανακάνει και δεν ξέρεις πως, η πιθανότητα να σπάσεις την νέα οθόνη ή να κάνεις κακή σύνδεση, ή να σπάσεις ακροσύνδεση είναι μεγάλη και ακριβό σπορ. 2 ώρες πριν, sstratos είπε κατσαβίδια ψιλά θες... και πολύ υπομονή... ψαξε βρες στο youtube "hp pavilion 15 dissasemble" ή "panel replace" Ωραια , καλως θα το σκεφτω και σας ευχαριστω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα