baskon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 17 minutes ago, tsaftsif said: Δοκίμασες αν παίζει ο media player όλα τα αρχεία? Γενικά δε χρησιμοποιώ τον ενσωματωμένο player, αλλά θα δοκιμάσω τουλάχιστον avi αργότερα(επειδή αναφέρθηκαν προβλήματα) . Αν θέλετε και κάτι άλλο συγκεκριμένο πολύ ευχαρίστως στείλτε μου σε πμ.
dirtybits Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Η τηλεόραση όπως ανέφερε και ένας άλλος συμφορουμίτες είναι όντως ληστεία σε αυτά τα λεφτά. Το σετάρισμα και το σκανάρισμα των καναλιών έγινε σε 5 λεπτά, το μενού πάει σφαίρα, η σύνδεση με το WiFi έγινε απροβλημάτιστα. Τα μαύρα έτσι και έτσι, γωνίες θέασης καλές. Το μόνο αρνητικό είναι τα κακά πλαστικά. Εμένα μου ήρθε με ζελατινάτο ραγισματακι στο πίσω μέρος. Δείτε και τις εικόνες. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2020 από matrixxx spoiler 2
Alxnks Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 9 λεπτά πριν, xgol είπε Aνεβάστε μια φωτογραφία της βάσης!! 😂 Ακριβώς πάνω από το ποστ σου φαίνεται η βάση στις φωτογραφίες που ανέβηκαν
baskon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Η βαση ειναι ακριβώς όπως φαινεται και στο σαιτ του γερμανου. Ενα πλατυ επιπεδο γυαλιστερο πλαστικό κάτω, πάνω στο οποίο μπαινει (βιδώνει) ένα κοντό πλαστικό πόδι το οποίο κουμπώνει στην τηλεόραση (+ βιδώνει)
xgol Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, baskon είπε Η βαση ειναι ακριβώς όπως φαινεται και στο σαιτ του γερμανου. Ενα πλατυ επιπεδο γυαλιστερο πλαστικό κάτω, πάνω στο οποίο μπαινει (βιδώνει) ένα κοντό πλαστικό πόδι το οποίο κουμπώνει στην τηλεόραση (+ βιδώνει) Αρα δεν αποτελειται απο 2 κομματια που εγραψε καποιος πριν. Ειναι η βαση - αυτουσια - στην οποια κουμπωνεις τον βραχιονα, και ολο αυτο κουμπωνει στην τηλεοραση.
baskon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, xgol said: Αρα δεν αποτελειται απο 2 κομματια που εγραψε καποιος πριν. Ειναι η βαση - αυτουσια - στην οποια κουμπωνεις τον βραχιονα, και ολο αυτο κουμπωνει στην τηλεοραση. Οπως θελει ο καθένας ας το πει. Συγκεκριμένα το έχω ξαναπει από την αρχή ότι η βαση είναι ένα ενιαίο κεντρικό πόδι το οποίο όμως δεν ειναι ενιαίο αλλά είναι ακριβώς όπως το ανέλυσα και πριν (δυο κομματια που βιδώνουν μεταξύ τους για να φτιάξουν τη κεντρική βάση η οποία ενώνεται με την τηλεόραση στο κεντρο της). Μη μπλέκουμε τη τρίχα με τη τριχια. Τώρα κάποιος φίλος είπε ότι έλαβε τηλεόραση με δυο ίδιες(κεντρικές) βασεις. Οκ. Shit happens.. Ίσως ο συσκευαστής έκανε λάθος.. Ίσως του έστειλαν ανοιγμένη. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2020 από baskon
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Αυτο που καταλαβα απο τα καμια δεκαρια σχολια επι αυτου, ειναι οτι με 260ευρω εκτος απο τηλεοραση βρήκατε και ενα παιχνιδι τυπου γριφου για το πως θα βαλετε την βαση. Τσαμπα πραμα! 😛 1 1
Doubt Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, baskon είπε αν κάποια στιγμή ξαναπαίξει η Thomson στα 300-310 ευρώ με επιστροφή θα είναι καλύτερη περίπτωση απτην Funai.. Τα έχουμε ξαναπεί. Δεν είναι funai, ούτε η μάρκα f&u έχει κάποια σχέση με τη μάρκα funai. 1
aiantas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dirtybits είπε Η τηλεόραση όπως ανέφερε και ένας άλλος συμφορουμίτες είναι όντως ληστεία σε αυτά τα λεφτά. Το σετάρισμα και το σκανάρισμα των καναλιών έγινε σε 5 λεπτά, το μενού πάει σφαίρα, η σύνδεση με το WiFi έγινε απροβλημάτιστα. Τα μαύρα έτσι και έτσι, γωνίες θέασης καλές. Το μόνο αρνητικό είναι τα κακά πλαστικά. Εμένα μου ήρθε με ζελατινάτο ραγισματακι στο πίσω μέρος. Δείτε και τις εικόνες. Το ράγισμα στην τελεταία φωτό, εσύ το προκάλεσες ή προυπήρχε;;;; - Ευχαριστώ @matrixxx. Δεν το πρόσεξα. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2020 από aiantas
Moderators matrixxx Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 2 ώρες πριν, dirtybits είπε Το μόνο αρνητικό είναι τα κακά πλαστικά. Εμένα μου ήρθε με ζελατινάτο ραγισματακι στο πίσω μέρος. Δείτε και τις εικόνες. 1
Οράτιος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Καλορίζικη σε όλους που παρέλαβαν. ΥΓ. Η δίκη μου είχε επίσης 2 βάσεις από το σετ''βάση - βραχίωνας'' και η κούτα ήταν κλειστή με εργοστασιακή ταινία.Υποθέτω για λάθος κατά τη συσκευασία της σειράς αυτής. Χρώματα μέτρια ,αποκλείεται για VA panel, γρήγορα συντόνισε τα κανάλια και ήχος οκ.
yianniss Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Doubt είπε Τα έχουμε ξαναπεί. Δεν είναι funai, ούτε η μάρκα f&u έχει κάποια σχέση με τη μάρκα funai. Η f&u είναι funai & united,,, 1
ChrisN.S. Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 24 λεπτά πριν, Οράτιος είπε Καλορίζικη σε όλους που παρέλαβαν. ΥΓ. Η δίκη μου είχε επίσης 2 βάσεις από το σετ''βάση - βραχίωνας'' και η κούτα ήταν κλειστή με εργοστασιακή ταινία.Υποθέτω για λάθος κατά τη συσκευασία της σειράς αυτής. Χρώματα μέτρια ,αποκλείεται για VA panel, γρήγορα συντόνισε τα κανάλια και ήχος οκ. IPS ;
baskon Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, yianniss said: Η f&u είναι funai & united,,, Χαρην συντομιας και για να μη νομιζει ο κοσμος οτι τον βριζουμε εγραψα funai 😅.. Κάποιοι κολλάτε στις λεπτομέρειες οποτε απο δω και πέρα θα το γραφουμε οπως ειναι και πανω στο τηλεκοντρολ F&U ακριβώς έτσι και με αυτό το μέγεθος γραμμάτων. Το Panel είναι τελικά IPS 100%. Η βαση ειναι πανευκολη στη τοποθετηση, ενώ κάποιοι πήραν και δευτερο σετάκι να χουν μη χαλάσει το πρώτο από ότι φαίνεται! Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2020 από baskon 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις