Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που πάει η νεολαία, από το αγνό και άσπιλο σκονάκι, που συμπύκνωνε όλη την απαραίτητη γνώση και μεταλαμπάδευε με μαεστρία τα απαραίτητα εφόδια που χρειαζόταν ο νέος για να αποδειχθεί άξιος του προβιβάσιμου βαθμού πάμε σε air pods και άλλα σατανικά κατασκευάσματα!!! Ντροπή και αίσχος.

• Like 4
Δημοσ.

Ακόμα θυμάμαι τον συμμαθητή μου που μόλις έγραψα ωραία και καλά του δίνω το σκονάκι και αντί να το πάρει μαζί του το άφησε στο πάτωμα... Μια χαρά μου έκατσε η 5αήμερη και ο μηδενισμός (αφού η καθηγήτρια κατάλαβε αμέσως ποιανού τα γράμματα είναι)! Αχ αυτά δε θα τα ζήσει η νεολαία...

• Confused 2
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα χαρτάκια τα έσκιζε ο δάσκαλος/δασκάλα και εκτός του ότι γινόσουν ρεζίλι,μπορεί να σε έβγαζε και έξω κλπ το ίδιο πρέπει ας κάνουν αν έχουν "kohonas" αλλά πού να βρεθούν με κάτι ανεγκέφαλα ζώα που αποκαλούνται μαθητές σήμερα,θα έπρεπε τα Pods να τα κατάσχουν μετά απο προειδοποίηση και αυτό να γίνεται παντού,να δείς για πότε θα εξαφανιστούν απο την τάξη,άντε γιατί έχουμε ξεφύγει.. 🧐

Επεξ/σία από ELMastas
Δημοσ.

Εποχές iPhone 2g είχα φωτογραφία ολόκληρες ασκήσεις μέσα. Το 95% κινητά με κουμπιά ο άλλος κόσμος κτλπ. 

Ήταν μαύρο και αραχνο όπως το άφηνα και αν με ρωτουσαν έλεγα κομπιουτεράκι είναι για τις πράξεις. Είχε γίνει πάρτυ με τα zoom που έκανα...! Ενώ κυνηγούσαν τα σκονακια εγώ ήμουν από το μέλλον. Ε κάνα 6μηνο μετά μαθεύτηκε και... Κηδεία....

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, mistiri0 είπε

Εντύπωση κάνει πως έχουν τα παιδιά τα λεφτά για να έχουν σε μεγάλο βαθμό τέτοια προιόντα τεχνολογίας προκειμένου να κάνουν τέτοιου είδους χρήση με αυτά. Στην Ελλάδα πάλι έτσι όπως είναι τα σχολεία δεν χρειάζονται καθώς τα παιδιά την ώρα του μαθήματος μιλάνε κανονικά στην τάξη μεταξύ τους ακόμα και στην ώρα του μαθήματος χωρίς να ασχολείται ο εκάστοτε καθηγητής.

Γιατι ζεις στην Ελλαδα φιλε μου... Πήγαινε εκτος Ελλαδος να δεις...  Παιδια 14 κ 15 ετων κυκλοφορουν με iPhone 10 κ ακουστικά 200 ευρω.....  Γιατι απλα υπάρχουν τα χρήματα.... Δεν θα μιλήσουμε για Αμερική... 

• Like 1
  • Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Και μετά δηλαδή τι γίνεται τα παίρνει ο καθηγητής και τα σκίζει ή μήπως τα πετάει στα σκουπίδια;😂😂😂

Δημοσ.

Ναι καλά, αυτά με το ζόρι τα έχουν οι μεγάλοι και θα τα έχουν τα πιτσιρίκια? Ποιους εννοεί?

Δημοσ.
10 ώρες πριν, mistiri0 είπε

Εντύπωση κάνει πως έχουν τα παιδιά τα λεφτά για να έχουν σε μεγάλο βαθμό τέτοια προιόντα τεχνολογίας προκειμένου να κάνουν τέτοιου είδους χρήση με αυτά. Στην Ελλάδα πάλι έτσι όπως είναι τα σχολεία δεν χρειάζονται καθώς τα παιδιά την ώρα του μαθήματος μιλάνε κανονικά στην τάξη μεταξύ τους ακόμα και στην ώρα του μαθήματος χωρίς να ασχολείται ο εκάστοτε καθηγητής.

H Ελλαδα ειναι μια φτωχη χωρα.

Πηγαινε σε μια κανονικη και δες τι λεφτα εχει ο κοσμος

8 ώρες πριν, Leo360 είπε

Ακόμα θυμάμαι τον συμμαθητή μου που μόλις έγραψα ωραία και καλά του δίνω το σκονάκι και αντί να το πάρει μαζί του το άφησε στο πάτωμα... Μια χαρά μου έκατσε η 5αήμερη και ο μηδενισμός (αφού η καθηγήτρια κατάλαβε αμέσως ποιανού τα γράμματα είναι)! Αχ αυτά δε θα τα ζήσει η νεολαία...

Ναι και τι;

Θα ζησει τα δικα της αυτη η νεολαια που δεν θα ζησει η επομενη κλπ

Δημοσ.
2 minutes ago, nikchris said:

H Ελλαδα ειναι μια φτωχη χωρα.

Πηγαινε σε μια κανονικη και δες τι λεφτα εχει ο κοσμος

Ναι και τι;

Θα ζησει τα δικα της αυτη η νεολαια που δεν θα ζησει η επομενη κλπ

Προφανώς έκανα χαβαλε, αλλά δε βλέπω να έχεις πιει καφέ ακόμα 🤣

• Like 2
Δημοσ.

Αααχ που εισαι Χρυσα που εκρυβες το σκονακι στο μπουτακι σου κατω απο το καλσον κι εμεις αντι να γραφουμε διαγωνισμα παιρναμε ματι..😂

Δημοσ.

Πω και εγώ αναγκαζόμουνα να μπω νύχτα μέσα στο σχολείο για να τα γράψω στο πάτωμα ή κάτω από το πρεβάζι του παραθύρου. :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...