MASTER9800 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 21 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ε ενταξυ δηλαδη σε λιγο θα βγει το iphone x του 2017 πιο premium σε σχεση με το iphone 11,απλα επειδη εχει το ατσαλι γυρω γυρω,λες και ολα τα κινητα δεν θα μπουν μεσα σε θηκη ουτως ή αλλως και Amoled οθονες πλεον βρισκεις πλεον και σε πολυ φθηνοτερα κινητα. Οχι οτι το Iphone XS ειναι κακη συσκευη.Απλα οταν διαβαζεις τωρα απο ενα να σου λεει οτι εχει το Iphone XR και δεν εχει εντυπωσιαστει λογω της πιο φθηνης οθονης που εχει(ε γιαυτο το λογο ξερω κοστιζει φθηνοτερα απο το XS),και οτι θα δει τις μεγαλες διαφορες στο XS,δεν σηκωνει και πολυ κουβεντα το θεμα για να καθομαστε να γραφουμε τι καλα εχει το ενα και το αλλο. Ισχύει , εξάλλου εμένα προσωπικά μαρεσει πολύ περισοτερο το αλουμίνιο , το xs , μαζεύει άπειρες γρατζουνιές με το καλημέρα , τι σημασία έχει που είναι πιο ανθεκτικό , στην τσέπη σου θα είναι και θα μαζεύει γρατσουνιές χαχα , και αν πέσει από το χέρι σου οκ δεν θα τσαλακωθεί τόσο όσο το αλουμίνιο , αλλά εκεί θα σπάσει η οθόνη όποτε τι να το κανεις ... θυμόμαστε και iPhone 7 jet black , premium κι παραμύθια , ξέρω άτομα που το είχανε και το προσέχανε και από πίσω από τις τόσες γρατσουνιές έχει γίνει κινητό 200 χρόνων , πολύ χειρότερο από το 7 με το αλουμίνιο ( καλά και εκείνο από αλουμίνιο ήταν αλλά από όσο θυμάμαι το κάνανε να φενεται σαν γυαλί )
Teotsala Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Στις 27/1/2020 στις 9:21 ΜΜ, thomasko7 είπε ΚΑλησπερα κ καλη χρονιά σε ολους!!!Στη περίπτωση που έχουν ίδια τιμή πιο θα επιλέγατε κ για ποιους λόγους??? κατα την γνωμη μου παρει το 11 οντως εχει καλυτερη καμερα οσο αφορα την μπαταρια δεν υπαρχουν μεγαλες αλλαγες κραταει λιγο παραπανω αλλα δεν εχει και το xs τοσο χαλια μπαταρια οπως λες πιστευω 2 μερες τισ βγαζει ανετα το xs και 2,5 το 11 1
flyer Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 19 ώρες πριν, Teotsala είπε πιστευω 2 μερες τισ βγαζει ανετα το xs Ναι, αν έχεις Wi-Fi off, data off, Bluetooth off, airplane mode on, δεν το χρησιμοποιείς για κλήσεις και το βάλεις και για φόρτιση το ενδιάμεσο βράδυ....
billvwrulez Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Καλησπερα παιδια!! Παιδια ειμαι αναμεσα και εγω στο XS και 11 (λογω τιμης 11 685, XS 635) Διαβασα ολες τις σελιδες και μπερδευτηκα περισσοτερο.. Για μενα οι κυριοτερες διαφορες ειναι XS : ποιοτητα κατασκευης (Οθονη, μικροτερα bezels, design, και ποιοτητα υλικων) 11: Eπεξεργαστης, Καμερα ΥΓ .Την μεγαλυτερη οθονη και την καλυτερη μπαταρια δε τα θεωρω τοσο σοβαρα πλεονεκτηματα γιατι με αυτη τη λογικη και το XR ειναι καλυτερο απο το XS αφου εχει καλυτερη μπαταρια και μεγαλυτερη οθονη ..
Fulgore Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν σε ενδιαφερει η oled οθονη και το μικροτερο μεγεθος στο χερι πας στο XS. Η ποιοτητα κατασκευης ειναι μονο στα χαρτια αφου και τα 2 κινητα θα μπουν σε θηκη Αν σε ενδιαφερουν ολα τα υπολοιπα πας στο 11. Απλα ειναι τα πραγματα Τελος υποτιθεται οτι συνηθως αυτοι που ρωτανε για αγορα τετοιων μοντελων εχουν πολυ παλιοτερα μοντελα,για να εχει και νοημα η αναβαθμιση. Το να παει ενας απο Iphone xr πχ σε iphone xs ή ακομα και στο Iphone 11 δεν θεωρειται (σοβαρη/πραγματικη)αναβαθμιση. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2020 από Fulgore 2
MASTER9800 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, billvwrulez είπε Καλησπερα παιδια!! Παιδια ειμαι αναμεσα και εγω στο XS και 11 (λογω τιμης 11 685, XS 635) Διαβασα ολες τις σελιδες και μπερδευτηκα περισσοτερο.. Για μενα οι κυριοτερες διαφορες ειναι XS : ποιοτητα κατασκευης (Οθονη, μικροτερα bezels, design, και ποιοτητα υλικων) 11: Eπεξεργαστης, Καμερα ΥΓ .Την μεγαλυτερη οθονη και την καλυτερη μπαταρια δε τα θεωρω τοσο σοβαρα πλεονεκτηματα γιατι με αυτη τη λογικη και το XR ειναι καλυτερο απο το XS αφου εχει καλυτερη μπαταρια και μεγαλυτερη οθονη .. Και εγώ θα σου πρότεινα να πας σε 11 , αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ η οθόνη και το βρίσκεις πολύ σημαντικό τότε πήγαινε στο xs , πήγαινε σε κανένα κατάστημα πρώτα και δες αν η διαφορά της οθόνης όντως σε εντυπωσιάζει η όχι , αν τελικά δεν σε ενδιαφέρει τόσο η αν δεις ότι η οθόνη δεν έχει και τόση μεγάλη διαφορά ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ το 11 είναι καλύτερο , και όσο για τα υλικά κατασκευής κλπ και τα δυο κινητά είναι άψογα και πανέμορφα.
billvwrulez Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 11 ώρες πριν, MASTER9800 είπε Και εγώ θα σου πρότεινα να πας σε 11 , αν σε ενδιαφέρει τόσο πολύ η οθόνη και το βρίσκεις πολύ σημαντικό τότε πήγαινε στο xs , πήγαινε σε κανένα κατάστημα πρώτα και δες αν η διαφορά της οθόνης όντως σε εντυπωσιάζει η όχι , αν τελικά δεν σε ενδιαφέρει τόσο η αν δεις ότι η οθόνη δεν έχει και τόση μεγάλη διαφορά ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ το 11 είναι καλύτερο , και όσο για τα υλικά κατασκευής κλπ και τα δυο κινητά είναι άψογα και πανέμορφα. Η αληθεια ειναι οτι σκεφτομαι να παω στο 11 αλλα μου εχει κανει εντυπωση ποσο πολυ εχει πεσει η τιμη απο το XS .... ΥΓ τωρα εχω το S9 plus 12 ώρες πριν, Fulgore είπε Αν σε ενδιαφερει η oled οθονη και το μικροτερο μεγεθος στο χερι πας στο XS. Η ποιοτητα κατασκευης ειναι μονο στα χαρτια αφου και τα 2 κινητα θα μπουν σε θηκη Αν σε ενδιαφερουν ολα τα υπολοιπα πας στο 11. Απλα ειναι τα πραγματα Τελος υποτιθεται οτι συνηθως αυτοι που ρωτανε για αγορα τετοιων μοντελων εχουν πολυ παλιοτερα μοντελα,για να εχει και νοημα η αναβαθμιση. Το να παει ενας απο Iphone xr πχ σε iphone xs ή ακομα και στο Iphone 11 δεν θεωρειται (σοβαρη/πραγματικη)αναβαθμιση. Το παραξενο ειναι οτι το XS ειναι ο αντικαταστατης του X και αν σκεφτει κανεις οτι στο X η τιμη του δεν επεσε ποτε κατω απο τα 860 Ε ακομη και μετα απο τοσα χρονια .. (μεχρι προσφατα τα δινανε μτχ στα 600Ε) το XS αν και καλυτερο του Χ η τιμη του επεσε παρα πολυ !! Αυτο πιστευω κανει τους περισσοτερους να καλο βλεπουν το XS ...
Fulgore Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) To Iphone X ηταν ειδικη περιπτωση. Γιατι αν πιασουμε αντικαταστατες,θα σου πει ο αλλος μετα οτι το XS max ποιο κινητο αντικατεστησε? Οσο για το Iphone xs αν κανετε μια βολτα απο εξωτερικο πχ reddit,οι περισσοτεροι του εχουν ριξει ακυρο γιατι οπως οι ιδιοι λενε δεν βλεπουν τεραστιες διαφορες στην οθονη σε αναπαραγωγη υλικου σε σχεση με το XR/11 που υποτιθεται ειναι το μεγαλο του ατου. Και σε πωλησεις γενικα το XS ηταν το Iphone με τις χειροτερες πωλησεις ολως τυχαιως. Οσοι δηλαδη θελουν ενα μικροτερο σε μεγεθος κινητο με amoled οθονη,κοιτανε κατευθειαν στο 11pro. Ειπαμε στην ΕΛλαδα το iphone 11(οπως και το XR πριν απο αυτο) ειχε οπως ανακοινωθηκε περυσι τις χειροτερες πωλησεις απο τα νεα Iphone,παρολο που παγκοσμιως ηταν το πιο καλοπουλημενο απο αυτα. Δυστηχως υπαρχει ακομα η νοοτροπια της μοστρας/ποζεριας στην χωρα μας της κρισης/ανεργιας,αντι να κοιτανε το value for money. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2020 από Fulgore 1
Superuser Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ποιο xs έχει χάλια μπαταρία; 9-10 ώρες οθόνη μου βγάζει Ανά δύο μέρες το φορτίζω μην πω και τρεις Γελαει ο fulgore .. Είμαι στο 65% τώρα Δεν το έχω και σε νταρκ μοουντ Έλα fulgore βρήκα και μια με νταρκ μοουντ Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2020 από Superuser
HateMe Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 2 ώρες πριν, Superuser είπε Ποιο xs έχει χάλια μπαταρία; 9-10 ώρες οθόνη μου βγάζει Ανά δύο μέρες το φορτίζω μην πω και τρεις Γελαει ο fulgore .. Είμαι στο 65% τώρα Δεν το έχω και σε νταρκ μοουντ Έλα fulgore βρήκα και μια με νταρκ μοουντ Καλά, δεν κάνεις και σοβαρή χρήση.
Superuser Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, HateMe είπε Καλά, δεν κάνεις και σοβαρή χρήση. Για πες μου τι θεωρείς εσύ την σοβαρή χρήση; Όλη μέρα παιχνίδια;
Fulgore Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, Superuser είπε Ποιο xs έχει χάλια μπαταρία; 9-10 ώρες οθόνη μου βγάζει Ανά δύο μέρες το φορτίζω μην πω και τρεις Γελαει ο fulgore .. Είμαι στο 65% τώρα Δεν το έχω και σε νταρκ μοουντ Έλα fulgore βρήκα και μια με νταρκ μοουντ Ε προφανως και γελαω. Αναφερεις οτι το κινητο σου βγαζει 10ωρες SoT,και ανεβαζεις φωτογραφια που το SoT ειναι στις 5ωρες στο 50% με ελαφρια χρηση,και καλα για να κανει ο αλλος τις πραξεις οτι εαν το κινητο φτασει στο 0% θα εχεις το διπλασιο χρονο. Δεν βγαινει ομως ετσι ακρη,ουτε ειναι σωστη μεθοδος συγκρισης αυτη. Το SoT δεν ειναι στραγάλια,παιζουν πολλοι παραγοντες σε αυτο περαν της ιδιας της χρησης(τηλεφωνα,internet,παιχνιδια,video,φωτογραφιες,youtube,ταινιες κλπ)οπως το σημα,η φωτεινοτητα,η ενταση των ηχειων,εαν χρησιμοποιεις η οχι dark theme(και στις αλλες εφαρμογες),αυτα δεν φαινονται σε αυτο. Επισης εαν το κινητο εχεις σε λειτουργια πτησης ή στο αθορυβο ή σε battery save mode,ουτε αυτο θα φανει στο SoT. Εγω προσωπικα αποψη για το XS δεν εχω γιατι το xs max ειχα,αλλα απο τους περισσοτερους κατοχους που ειχαν XS και πηγαν στα νεα Iphone,ολοι αυτο που ειπαν ηταν οτι η μπαταρια του XS ηταν μετρια σε σχεση με τα νεα Iphone.Το ιδιο δειχνουν και τα διαφορα Benchmarks των διαφορων site. Βασικα πρεπει να εισαι ο πρωτος που πετυχαινω(και απο γειτονικα forum)που να μιλανε για 10ωρες SoT. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου 2020 από Fulgore 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα