Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιλάνε για το πρώτο που η χιαομι εβαζε οτι να ναι οθονες και ειχαν αρκετα touch lag;

Και μετα εβγαζε update και αλλα γινοντουσαν χειροτερα,αλλα έφτιαχναν και αλλα που δεν ειχαν θεμα,το εμφανιζαν. 

Το πουλησα και ηρεμησα...

Καλα περα απο το οτι οι 6,7 ιντσες δεν ειναι κινητο αλλα ταμπλετ. 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το ολο νοημα του F1 ηταν οτι το SoC ηταν SD800 Series και η τιμη του ειναι σε φυσιολογικα πλαισια, κατι που το εκανε μοναδικο στην κατηγορια του.
Υπαρχουν μερικα καλα οπως τα 8GB και 4500mah, αλλα αυτο δεν εχει καμια σχεση με την φιλοσοφια που εκανε ολους μας να το προτιμησουμε.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.

Με 730 το χαντακωσε το πρώτο τουλάχιστον είχε έναν 845.

Με 865 έπρεπε να το βγάλει άντε στη χειρότερη 855+

1 ώρα πριν, AtiX είπε

Η Xiaomi μέσω των redmi & poco έχει να κάνει πολλά android σπίτια να κλείσουν... 

Μπράβο και πάλι μπράβο...

Πολύ ενθουσιασμένο σε βλέπω!Πες μου ότι το έκανες και προ-παραγγελια

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα πόσο σοβαρά να τους πάρω, που η σελίδα που έχουν για το refresh rate, δεν είναι https, και που έχουν για επίσημο τους "slogan" "Smooth As F***" ?

Ας ασχοληθεί κάνα πιτσιρίκι..

• Like 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Grimson είπε

Πολύ ενθουσιασμένο σε βλέπω!Πες μου ότι το έκανες και προ-παραγγελια

Μπα θα περιμένω την pro που θα βγει μετά από 3 1/2 βδομάδες...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

προφανώς πάνε για 144hz.

Οπότε,λογικό να κοψουν από επεξεργαστή,αν και τον 730g για gaming που αναφέρονται,κομμένο δεν τον λες.

Προσωπικά,χαιρετίζω την απόφαση για τοπ οφ δε νοτς οθόνη,και ένα σκαλί κάτω επεξεργαστή.

Την οθόνη την κοιτάμε συνέχεια,ελάχιστοι χρειάζονται πραγματικά την κρέμα των επεξεργαστών.

Μεγάλη μπαταρία,γρήγορη φόρτιση,μεινστριμ πακέτο καμερών,μένει να δούμε τιμή.

Επεξ/σία από IT chef
  • Like 8
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, IT chef είπε

προφανώς πάνε για 144hz.

Οπότε,λογικό να κοψουν από επεξεργαστή,αν και τον 730g για gaming που αναφέρονται,κομμένο δεν τον λες.

Προσωπικά,χαιρετίζω την απόφαση για τοπ οφ δε νοτς οθόνη,και ένα σκαλί κάτω επεξεργαστή.

Την οθόνη την κοιτάμε συνέχεια,ελάχιστοι χρειάζονται πραγματικά την κρέμα των επεξεργαστών.

Μεγάλη μπαταρία,γρήγορη φόρτιση,μεινστριμ πακέτο καμερών,μένει να δούμε τιμή.

Οθόνη 144Hz με mid-range GPU δεν ταιριάζει και πολύ. Προφανώς δεν θα δουλεύει στα 144Hz συνεχόμενα. 

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, dali13gr said:

Οθόνη 144Hz με mid-range GPU δεν ταιριάζει και πολύ. Προφανώς δεν θα δουλεύει στα 144Hz συνεχόμενα. 

είναι ξεκάθαρη η γκέιμινγκ προδιάθεση νομίζω.

Βγάζει όμως και το μπλακ σαρκ,και νομίζω το ανανέωσε και πρόσφατα.

Είδωμεν.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vasilius είπε

Κάτοχος Poco F1 να αναφέρω ότι πέρα από την συνήθεια του keyboard που μου πήρε χρόνο, και ένα ατυχές burn in στο άνω δεξί μέρος της οθόνης, το οποίο με έκανε να στείλω για επισκευή το κινητό , θεωρώ μια από τις πιο τίμιες περιπτώσεις το συγκεκριμένο κινητό. 

Μοιάζουν με εξαιρετική εμπειρία αυτά που περιγράφεις. Μακάρι να ζούσα κάτι αντίστοιχο

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, dali13gr είπε

Ειναι ο 730G, λογικα ειναι ready για 144Hz

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, GeneralHarobi είπε

Ειναι ο 730G, λογικα ειναι ready για 144Hz

Καλά, λίγο υπερχρονισμένη GPU έχει, δεν έχει τίποτα μαγικό. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Arkin είπε

Η σειρα poco θεωρειται flagship killer. Ο 730 δεν ειναι flagship killer. Για αυτο θελω 865 οπως το F1 ειχε 845.

Δεν μπορούν να κρατήσουν την τιμή χαμηλά αν βάλουν 865 άρα θα πιάσει 600-700 εύκολα. Με τν 730 κρατάνε την τιμή χαμηλά γιατί αν την ανεβάσουν λίγοι θα το πάρουν αφού με 700 παίρνεις s10 , i11 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, EmnIT είπε

Δεν μπορούν να κρατήσουν την τιμή χαμηλά αν βάλουν 865 άρα θα πιάσει 600-700 εύκολα. Με τν 730 κρατάνε την τιμή χαμηλά γιατί αν την ανεβάσουν λίγοι θα το πάρουν αφού με 700 παίρνεις s10 , i11 

Τι 600? το Poco f1 είχε τον snapdragon 845 που ήταν η απόλυτη ναυαρχίδα εκείνη την χρονιά (2018) και το κινητό κόστιζε 350ευρω με 6gb ram απλά τώρα προσπαθούν να βγάλουν καμία αρπαχτη τώρα που έφτιαξαν ένα όνομα στην πιάτσα 😀 δυστηχως☹️ 

Και εγώ είμαι ένας πολύ ευχαριστημένος κάτοχος του xiaomi Poco f1 το κινητό είναι τέλειο δεν μου έχει βγάλει ούτε ένα πρόβλημα και μαζί με το Google camera που του έχω βάλει βγάζει απίστευτες φωτογραφίες

Το Poco x2 έπρεπε να ερχόταν τουλάχιστον στην χειρότερη περίπτωση με τον snapdragon 855  

Επεξ/σία από nikos5800
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Ok, από "flagship killer" έγινε "midrange killer". 

Όσα φρου-φρου κι αρώματα να βάλουν ο λόγος που πούλησε τόσο το poco f1 δηλαδή το top notch soc σε χαμηλή τιμή, δεν υφίσταται πλέον. 

Να δούμε και την τιμή....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...