adtakhs Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 11 ώρες πριν, agrotis2 είπε Σας ευχαριστώ όλους για την βοήθεια, το εκτιμώ πάρα πολύ. Το σύστημα που έχω τώρα είναι του 11-2009. Intel core 2 Quad Q 8400 2,66 Kingston 2 x 2 gb ddr 2 NIVIDIA Geforce GT 710. 2 GB. Η κάρτα μπήκε το 2018 Samsung SAM0593. 1920 χ 1080. Οθόνη .. Λάθος μου για LG. Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με τον υπολογιστή, εντάξει λίγο αργό, παιχνίδια δεν παίζω όπως είπα, ποιο πολύ ενημέρωση, καμία αγορά, και καμία ταινία κατέβασμα μετατροπή, το ίδιο και τραγούδια. Όταν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι ένα pc γενικής χρήσης με αντοχή στον χρόνο, αυτό που αγοράζεις είναι τα πιο VFM κομμάτια του σήμερα. Αυτά είναι Α) ο AMD R5 2600/2600X που σαν επεξεργαστής θα σε πάει πολύ βαθιά στον χρόνο. Β) η RX 570 για κάρτα γραφικών που μπορεί να παίξει μια χαρά games σε αναλύσεις 1920 x 1080p. Αυτά τα δύο κομμάτια τα σεταρεις με -16+ gb RAM - Έναν SSD - μια αξιοπρεπή μητρική - ένα αξιοπρεπές κουτί και τροφοδοτικό Και έτσι έχεις το καλύτερο για τα χρήματα του σύστημα. Για εμένα όπως σου προείπα, θέλει αλλαγή και η οθόνη. Είμαι φίλος των μεγάλων οθονών, έχω 2 x 27αρες στο σύστημα μου , αν και παλαιότερες σε τεχνολογία . Κάτι τέτοιο θα σου πρότεινα να κάνεις.
agrotis2 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 12 ώρες πριν, adtakhs είπε Όταν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι ένα pc γενικής χρήσης με αντοχή στον χρόνο, αυτό που αγοράζεις είναι τα πιο VFM κομμάτια του σήμερα. Αυτά είναι Α) ο AMD R5 2600/2600X που σαν επεξεργαστής θα σε πάει πολύ βαθιά στον χρόνο. Β) η RX 570 για κάρτα γραφικών που μπορεί να παίξει μια χαρά games σε αναλύσεις 1920 x 1080p. Αυτά τα δύο κομμάτια τα σεταρεις με -16+ gb RAM - Έναν SSD - μια αξιοπρεπή μητρική - ένα αξιοπρεπές κουτί και τροφοδοτικό Και έτσι έχεις το καλύτερο για τα χρήματα του σύστημα. Για εμένα όπως σου προείπα, θέλει αλλαγή και η οθόνη. Είμαι φίλος των μεγάλων οθονών, έχω 2 x 27αρες στο σύστημα μου , αν και παλαιότερες σε τεχνολογία . Κάτι τέτοιο θα σου πρότεινα να κάνεις. Ευχαριστώ. Όσο για την οθόνη αργότερα ίσως, Προς το παρών δεν είναι στο πρόγραμμα, δεν το σηκώνει και η τσέπη. .
DiaperCh@nger101 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, agrotis2 είπε Ευχαριστώ. Όσο για την οθόνη αργότερα ίσως, Προς το παρών δεν είναι στο πρόγραμμα, δεν το σηκώνει και η τσέπη. . 360+μτφ ευρώ για πύργο συναρμολογημένο από μαγαζί και περισσεύουν 140 ευρώ για οθόνη και περιφερειακά. Οθόνη ips, flickerfree στα 115+μτφ ετοιμοπαράδοτη: https://www.skroutz.gr/s/12101411/LG-24MP59G-P.html Μένουν ακόμα λίγα ευρώ για να πάρεις mouse/keyboard/mousepad/ηχεία/headset δεν ξέρω τι από αυτά σου λείπει. Στην παραπάνω σύνθεση μπορείς να βάλεις 3400g που είναι καταλληλότερος για ελαφρύ gaming αλλά θα πρέπει να ανέβεις στα 550 σύνολο περίπου. Ο 3200g είναι υπέραρκετος για δουλειές γραφείου, browsing, ταινίες και θα τρέξει ελαφριά παιχνίδια με υποχωρήσεις. Το θετικό της παραπάνω επιλογής είναι ότι μπορείς να πάρεις οθόνη άμεσα ώστε να μη βγάζεις τα ματακιά σου, το αρνητικό είναι ότι δεν είναι έστω entry level 1080p gaming, όμως είναι αναβαθμίσιμο, καθώς θα είναι συμβατό με την επερχόμενη γενιά apus αλλά και cpus σε περίπτωση που θες να χρησιμοποιήσεις ξεχωριστή gpu στο μέλλον. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2020 από DiaperCh@nger101
agrotis2 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2020 23 ώρες πριν, DiaperCh@nger101 είπε 360+μτφ ευρώ για πύργο συναρμολογημένο από μαγαζί και περισσεύουν 140 ευρώ για οθόνη και περιφερειακά. Οθόνη ips, flickerfree στα 115+μτφ ετοιμοπαράδοτη: https://www.skroutz.gr/s/12101411/LG-24MP59G-P.html Μένουν ακόμα λίγα ευρώ για να πάρεις mouse/keyboard/mousepad/ηχεία/headset δεν ξέρω τι από αυτά σου λείπει. Στην παραπάνω σύνθεση μπορείς να βάλεις 3400g που είναι καταλληλότερος για ελαφρύ gaming αλλά θα πρέπει να ανέβεις στα 550 σύνολο περίπου. Ο 3200g είναι υπέραρκετος για δουλειές γραφείου, browsing, ταινίες και θα τρέξει ελαφριά παιχνίδια με υποχωρήσεις. Το θετικό της παραπάνω επιλογής είναι ότι μπορείς να πάρεις οθόνη άμεσα ώστε να μη βγάζεις τα ματακιά σου, το αρνητικό είναι ότι δεν είναι έστω entry level 1080p gaming, όμως είναι αναβαθμίσιμο, καθώς θα είναι συμβατό με την επερχόμενη γενιά apus αλλά και cpus σε περίπτωση που θες να χρησιμοποιήσεις ξεχωριστή gpu στο μέλλον. Ευχαριστώ. Καλή περίπτωση φαίνετε, θα το δω, και αν μπορεί να γίνει ίσως κάποια τροποποίηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα