Antonis301 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Καλησπέρα σας , Αφορά προϊόντα πατάκια αυτοκινήτου μαρκέ σε eshop που υπάρχουν ήδη πολλά αλλά είναι χωρισμένα όχι μόνο ανα μάρκα αυτοκινήτου αλλά και ανά μοντέλο έχοντας έτσι πάνω από 700 διαφορετικά, όπως τα θέλει το Σκρουτζ δηλαδή. Τώρα προσπαθώντας να βάλω ακόμα μία ποιότητα προϊόντος και στην προσπάθεια να "ξεφύγω" από αυτήν την λογική αλλά να είναι πιο πρακτικό για τον κόσμο σκέφτομαι να κάνω ένα προϊόν(δηλαδή την μία αυτή ποιότητα) με πολλές μεταβλητές μέσα στο προϊόν . Δηλαδή να επιλέγει μέσα στο προϊόν μάρκα αυτοκινήτου από τις 25 διαφορετικές που θα έχουμε - στην συνέχεια μοντέλο αυτοκινήτου - στην συνέχεια χρονολογία - χρώμα στο πατάκι( από 3 επιλογές) . Η τιμή θα είναι ίδια σε όλα τα μοντέλα δεν αλλάζει κάτι. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι : Να κάνω αυτό το ένα "υπερπροϊόν " στο οποίο θα ρίξω και όλη την βάση διαφήμισης και θα οδηγούνται όλοι δηλαδή τίτλος π.χ Α) πατάκια αυτοκινήτου μαρκέ ή να κάνω έστω για κάθε μια μάρκα (δηλαδή 25+ ) έχοντας την και στον τίτλο και μέσα εκεί να επιλέγει ο χρήστης τα υπόλοιπα όπως μοντέλο κτλ δηλαδή κάπως έτσι Β) πατάκια αυτοκινήτου μαρκέ opel Τι είναι καλύτερο για το SEO ? Τι είναι πιο εύχρηστο για τον Χρήστη? Σε τι θα με οφελήσει στο μέλλον το Α ή το Β ? Και σε τι μπορεί να με δυσκολέψει από την εμπειρία σας σε eshop? Αργότερα π.χ θα μπούν και άλλες ποιότητες ή με αυτήν την βάση θα δημιουργηθούν και από άλλες κατηγορίες προϊόντα με βάση το αυτοκίνητο που θα επιλέγει κάποιος. Μάλλον και με κάποιο κεντρικό σε κάθε κατηγορία επιλογέα (μάρκα - μοντέλο - ημερομηνία ) Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση!! Αντώνης
Predatorkill Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.searchenginejournal.com/seo-best-practices-for-color-variations/265323/ https://developers.google.com/search/docs/data-types/product Διαβασε γενικοτερα για JSON-LD Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2020 από Predatorkill 1 1
Antonis301 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση ! Ήταν πολύ κατατοπιστική νομίζω και μου έδωσες και πολύ τροφή για διάβασμα ! 1
k33theod Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αν κατάλαβα καλά τι εννοείς δες λίγο πως το κάνει η Amazon. Όταν εγώ ψάχνω για πατάκια αυτοκινήτου πχ και έχοντας ήδη καταχωρήσει τον τύπο του αυτοκινήτου μου, στα πατάκια που είναι συμβατά με το όχημα μου, έχει ένα tick και μου λέει ότι είναι συμβατά. Αυτό το κάνει με όλα τα προιόντα που αφορούν το αυτοκίνητο πχ λάστιχα λάδια μπουζί κλπ. Για κάποιον που δεν έχει καταχωρήμενα στοιχεία έχει τη δυνατότητα να τα βάλει προσωρινα και να ψάξει αυτό που θέλει. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2020 από k33theod 1
Antonis301 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2020 Το είδα όντως ωραίο και αυτό ,έτσι ώστε αν οδηγηθείς κατευθείαν στο προϊόν να μπορείς να τσεκάρεις εάν κάνει για το δικό σου χωρίς όμως να ξανακάνεις αναζήτηση και σου βγάλει ολόκληρη λίστα από την αρχή, σημαντικο! Σε ευχαριστώ πολύ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα