iwoof Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1. Ποσό: μέχρι 150ε, σε εξαιρετική περίπτωση μέχρι 180. 2. Αγορά από Ελλάδα. 3. Ιδανικά η αγορά να γίνει από κατάστημα με φυσική παρουσία και όχι αποθήκη. 4. Καινούργια συσκευή. 5. Αυστηρά κάτω από 6". 6. Δείτε το κείμενο παρακάτω. 7. Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η απόδοση των καμερών. 8. Μεγαλύτερη βαρύτητα στην μπαταρία. 9. Android συσκευή - όσο πιο απλό είναι το λογισμικό τόσο το καλύτερο. 10. Υπηρεσίες μηνυμάτων, μέηλ, αρχεία κειμένου κλπ, όχι παιχνίδια. Χρησιμοποιώ τακτικά 5-10 εφαρμογές. Καλησπέρα, βρίσκομαι σε αναζήτηση κινητού με τα εξής ζητούμενα : να μην είναι μεγάλη συσκευή (αυστηρά κάτω από 6" - ιδανικά μέχρι 5.5"), καλή αυτονομία, στρωτή λειτουργία του λογισμικού (καθαρό android - ελάχιστο bloatware). Μέχρι στιγμής έχω ξεχωρίσει τα εξής: -xiaomi mi a2 lite 3/32 -motorola moto g7 play 2/32 -samsung a20e -nokia 2.2/4.2 τα οποία είναι ήδη αρκετά μεγάλες συσκευές και θα ήθελα κάτι πιο μαζεμένο αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι. Ενδεικτικά αναφέρω οτι ιδανικά θα αγόραζα το xperia xa2 (5,2" 142 x 70 x 9.7 mm) αλλά είναι εκτός προϋπολογισμού. Ποιο θα επιλέγατε από τα παραπάνω ; Έχετε κάποιο άλλο να προτείνετε ; Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2020 από iwoof
chios Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Και μόνο που κοιτάς τηλέφωνο με 2ram εν έτη 2020 είναι για γέλια, αυτά που ζητάς τα έχει το mi A3, το έχω μια βδομάδα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.
iwoof Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2020 Το μιΑ3 όμως είναι πολύ μεγαλύτερο από το επιθυμητό. Δεν νομίζω για την χρήση που το θέλω να χρειάζομαι οπωσδήποτε 3 gb -τα samsung, xiaomi έχουν 3γβ-.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 17 ώρες πριν, iwoof είπε Το μιΑ3 όμως είναι πολύ μεγαλύτερο από το επιθυμητό. Δεν νομίζω για την χρήση που το θέλω να χρειάζομαι οπωσδήποτε 3 gb -τα samsung, xiaomi έχουν 3γβ-. Δεν το λες και πολύ μεγαλύτερο, 6,08 είναι... Εγώ που έκανα μετάβαση από κινητό με 4 ίνστες στο A3 με βόλεψε απόλυτα.
iwoof Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Ήδη οι 5,8" είναι πολύ, πόσω μάλλον οι 6, οι συσκευές μέχρι 5,5"* που στέκονται αξιοπρεπώς είναι υπό εξαφάνιση! [* με λεπτά περιθώρια] Θα δω το μι3 από κοντά αλλά είμαι σχεδόν σίγουρος οτι θα μου φανεί παντόφλα.
chios Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Καμία σχέση με παντόφλα το Α3 παίζει να είναι και πιο μικρό από άλλα κινητά 5.5, το προηγούμενο μου κινητό 5.7 είναι και το Α3 είναι μικρότερο σε μέγεθος, όταν το πιάσεις στο χέρι θα καταλάβεις.
GeorgeR1_700 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στην τσέπη μου χωράει ακριβώς το Mi A3 πάντως, και παρόλο που η μετάβαση από το προηγούμενο κινητό έχει τόση διαφορά το συνήθισα αμέσως. Βέβαια δυστυχώς τα κινητά με λιγότερες ίντσες έχουν σχεδόν εξαφανιστεί και είναι κάτι που και εμένα με στεναχωρεί. Είναι κάτι που μου κάνει εντύπωση τα τελευταία χρόνια, τα κινητά να προσπαθούν να τα κάνουν όσο πιο μεγάλα γίνεται ενώ στα laptop να προσπαθούν να τα κάνουν όσο πιο μικρά γίνεται (που όσον αφορά τα laptop τα προτιμάω με μεγάλη οθόνη, βέβαια το καλό στα laptop είναι ότι ακόμα βγάζουν με μεγάλη οθόνη). Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2020 από GeorgeR1_700
MakisCE Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2020 φίλε το 5.5" που λες ήταν σε 16:9 αναλογία οθόνης τώρα οι 6.08" του Mi A3 είναι σε 18:9 και στην ουσία είναι παρόμοιες διαστάσεις (ή και πιο λεπτό) με τα παλιότερα. Πάρε το Mi A3 και θα μας θυμηθείς! Τα κάνει όλα και συμφέρει, χθες παρέλαβα το 3ο στην οικογένεια. 1
life is music Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Στις 27/1/2020 στις 8:13 ΜΜ, iwoof είπε 1. Ποσό: μέχρι 150ε, σε εξαιρετική περίπτωση μέχρι 180. 2. Αγορά από Ελλάδα. 3. Ιδανικά η αγορά να γίνει από κατάστημα με φυσική παρουσία και όχι αποθήκη. 4. Καινούργια συσκευή. 5. Αυστηρά κάτω από 6". 6. Δείτε το κείμενο παρακάτω. 7. Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η απόδοση των καμερών. 8. Μεγαλύτερη βαρύτητα στην μπαταρία. 9. Android συσκευή - όσο πιο απλό είναι το λογισμικό τόσο το καλύτερο. 10. Υπηρεσίες μηνυμάτων, μέηλ, αρχεία κειμένου κλπ, όχι παιχνίδια. Χρησιμοποιώ τακτικά 5-10 εφαρμογές. Καλησπέρα, βρίσκομαι σε αναζήτηση κινητού με τα εξής ζητούμενα : να μην είναι μεγάλη συσκευή (αυστηρά κάτω από 6" - ιδανικά μέχρι 5.5"), καλή αυτονομία, στρωτή λειτουργία του λογισμικού (καθαρό android - ελάχιστο bloatware). Μέχρι στιγμής έχω ξεχωρίσει τα εξής: -xiaomi mi a2 lite 3/32 -motorola moto g7 play 2/32 -samsung a20e -nokia 2.2/4.2 τα οποία είναι ήδη αρκετά μεγάλες συσκευές και θα ήθελα κάτι πιο μαζεμένο αλλά δεν μπορώ να βρω κάτι. Ενδεικτικά αναφέρω οτι ιδανικά θα αγόραζα το xperia xa2 (5,2" 142 x 70 x 9.7 mm) αλλά είναι εκτός προϋπολογισμού. Ποιο θα επιλέγατε από τα παραπάνω ; Έχετε κάποιο άλλο να προτείνετε ; Ωραία εδώ είσαι https://www.skroutz.gr/s/12190980/Honor-9-64GB.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share
iwoof Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Καλημέρα, καλό φαίνεται, το μόνο του αρνητικό είναι η μπαταρία του και η τιμή. To Honor 9 (200ε) ή το Xiaomi a2 Lite (100ε) ; Κλίνω προς το δεύτερο λόγω τιμής.
life is music Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, iwoof είπε Καλημέρα, καλό φαίνεται, το μόνο του αρνητικό είναι η μπαταρία του και η τιμή. To Honor 9 (200ε) ή το Xiaomi a2 Lite (100ε) ; Κλίνω προς το δεύτερο λόγω τιμής. Καλυτερα to honor έχει καλύτερες κάμερες ,καλή ανάλυση και γενικός τα honor είναι πολύ καλά ...με το mi a2 lite θα ξενερώσεις άσχημα !!...Τέλος η μπαταρία του honor είναι μια χαρά αν σκεφτούμε ότι είναι 5.15 ιντσες και υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση κάτι που δεν έχει το a2 lite Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2020 από life is music
iwoof Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Γιατί το λες αυτό ; Καλή η γρήγορη φόρτιση αλλά ακόμα καλύτερη η μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας - θα προτιμούσα μια συσκευή με καλύτερη αυτονομία και χειρότερη οθόνη/κάμερα από το αντίστροφο.
chios Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2020 Τότε πας σε mi A3 και θα πάθεις πλάκα, ότι καλύτερο μπορείς να πάρεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα